2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de temizliği transferden bir gün önce bitirdim yoksa bir de onu takardım kafaya kayınvalidem de yemek falan getirdi ama artık ayaklandım yeter bu kadar. Hasta gibi hissediyorum sonra kendimi

Vala bir kaç gün yatmaya ihtiyacım var. Kocamda yemeği ayaklarıma getirsin istiyorum.
Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikar

Dimi ya bende transferden önce dip köşe temizlemeye geçtim

Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikar
Benimki hep evde . Üç günde bir çalıştığı için. Daha transfer olmadım. Olursam inşallah ilk üç gün yatacam sonra yavaştan kalkarım.
İlk transferimde bu kadar gergin değildim . İlkinde olmazsa dondurulmuş embriyom var diyordum ama şimdi bunları kullanırsam geriye bişey kalmayacak. Üstelik amh yerlerde. Tutarsa yine kalbi durur mu diye de aklımdan geçmiyor değil . Kendiliğinden hamile kalanlar o kadar şanslı ki. Bunun farkında bile değiller. İki buçuk yıldır evliyim.bir günüm bile boş geçmedi. Hep çocuk olsun diye aşılama ilaç tüp bebek. Offff gece gece dolmuşum . Hakkınızı helal edin . Negatif enerjimi size yaymak değil amacım . Sadece yoruldum.

Kızlar bugün transfer sonrası 2.günüm az önce bir damla kan geldi dünde çok az pembe gelmişti normal mi bu nolur yaşayan biri normal desin yerleşme kanaması demek için çok erken diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum

Benim de transfer öncesi işlerim var ama yapacak insan yok Gözümde büyüyo ya tam yatılcak hava transfer zamanını iyi seçmişiz

Canım doktoruna soyledinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…