-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.461
Ben de temizliği transferden bir gün önce bitirdim yoksa bir de onu takardım kafayaKızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur yabugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem
Bence hamilesin canim tebrik ederimKızlar bir şey sormak istiyorum ekimin 5 inde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum dün ve bu gün testlerim bu şekilde 5 dk içinde çıktı sizce var mı birşey
Gebelik var gorunuyor canım koyulasma takibi yap gün gün❤Kızlar bir şey sormak istiyorum ekimin 5 inde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum dün ve bu gün testlerim bu şekilde 5 dk içinde çıktı sizce var mı birşey
İnşallah canımBence hamişsin canım silik gözüküyor
Gebelik var gorunuyor canım koyulasma takibi yap gün gün❤
Vala bir kaç gün yatmaya ihtiyacım var. Kocamda yemeği ayaklarıma getirsin istiyorum.Ben de temizliği transferden bir gün önce bitirdim yoksa bir de onu takardım kafayakayınvalidem de yemek falan getirdi ama artık ayaklandım yeter bu kadar. Hasta gibi hissediyorum sonra kendimi
Canım sabah ilk idrarla yaparsan bence daha net çıkar . Hadi sabah güzel fotolar bekliyoruz.Aynen bir kaç gün sonra tekrar deneyeyim daha net sonuç alırım Salı günü kan vericem zaten bakalım
Benimde pazartesi kan gunum canım 4 ekim transferiyim bendeAynen bir kaç gün sonra tekrar deneyeyim daha net sonuç alırım Salı günü kan vericem zaten bakalım
Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikarVala bir kaç gün yatmaya ihtiyacım var. Kocamda yemeği ayaklarıma getirsin istiyorum.
Dimi ya bende transferden önce dip köşe temizlemeye geçtimKızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur yabugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem
Benimki hep evde . Üç günde bir çalıştığı için. Daha transfer olmadım. Olursam inşallah ilk üç gün yatacam sonra yavaştan kalkarım.Valla ben esime izin aldirdim canım 1 hafta bugun basladi daha yeni tavsiye ederim güzel oluyor arada kalkip yuru ama disardada temiz havada 3.gunden sonra esinle yuruyebilirsin bol su ic cok onemliymis keyfini cikar
Belli canımKızlar bir şey sormak istiyorum ekimin 5 inde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum dün ve bu gün testlerim bu şekilde 5 dk içinde çıktı sizce var mı birşey
Benim de transfer öncesi işlerim var ama yapacak insan yokKızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur yabugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem
Canım doktoruna soyledinmiKızlar bugün transfer sonrası 2.günüm az önce bir damla kan geldi dünde çok az pembe gelmiştinormal mi bu nolur yaşayan biri normal desin yerleşme kanaması demek için çok erken diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum
Var canım sağlıkla ilerlesin hayırlı olsunKızlar bir şey sormak istiyorum ekimin 5 inde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum dün ve bu gün testlerim bu şekilde 5 dk içinde çıktı sizce var mı birşey
Şimdi oldu acaba fitil koyarken zorladım o mu diye düşündüm sivilce ucu kadar bişey yarın arayacağım sabahtanCanım doktoruna soyledinmi
Bence kotu bir durum yoktur kuzum belkide ictan sivilce birsey vardır o kanamistir korkma agrin varmiŞimdi oldu acaba fitil koyarken zorladım o mu diye düşündüm sivilce ucu kadar bişey yarın arayacağım sabahtan
Kacinci gun embriyosu bide 5.Gun embriyosu 48.Saatte yerlesiyormus belkide yerlesme lekendirBence kotu bir durum yoktur kuzum belkide ictan sivilce birsey vardır o kanamistir korkma agrin varmi