2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benim 5. gün embriyosu ama grade 2 kaliteydi. Yani 4 seviye var dedi doktorum seninki en iyinin bir altı. 5. güne geldiyse devam da eder diye düşünüyorum ben ama sizce bunun olumsuz bir etkisi olur mu?

Kızlar benim 5. gün embriyosu ama grade 2 kaliteydi. Yani 4 seviye var dedi doktorum seninki en iyinin bir altı. 5. güne geldiyse devam da eder diye düşünüyorum ben ama sizce bunun olumsuz bir etkisi olur mu?
Bu aslında üçüncü güne beşinci güne bakmıyor pek. Benim ilk iki denemem beşinci gün iyi bc kaliteydi tutmadı. Bu üçüncü denemem. Üçüncü gün embriyosu. Tutar tutmaz bilmiyorum tabi ama beşinci kesin tutar üçüncü kesin tutmaz diye net bir şey yok. Hangisinin tutacağı nasip

Bu aslında üçüncü güne beşinci güne bakmıyor pek. Benim ilk iki denemem beşinci gün iyi bc kaliteydi tutmadı. Bu üçüncü denemem. Üçüncü gün embriyosu. Tutar tutmaz bilmiyorum tabi ama beşinci kesin tutar üçüncü kesin tutmaz diye net bir şey yok. Hangisinin tutacağı nasip
Evet bana da embriyolog artık bu düşünce değişmeye başladı gün konusuna takılma geçen sene çok gördük günün önemli olmadığını dedi. Mesela 5.gün orta kalite embriyo varken muhtemelen 3.gün en iyi kalite embriyomu tercih edecek transfer için

Ben erken gebelik testleri yaptım orada görmüştüm ikinci çizgiyi , yerleşme kanaması olması bazen kasıklarım da sızı göğüslerimde agrı oldu ve hala da oluyor ama öyle her gün her saate değil bir gün hiç agrım olmadı mesela dedim tamam yine negatif olacak ama çok şükür Allah dualarımı kabul etti ve güzel haberi aldım yani herkeste belirti bir olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor ayrıca hiç belirti bile olmayıp gebe kalanlar var o yüzden en güzeli kan testini beklemek inşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻
Evet belirti aramamak lazim diyoruz herkesinki de farkli benim kac gundur agrim vardi bugub pek yok o yizden korkuyorum

Ben semra hanımla ön görüşme yaptım. Bana elimizde hazır dondurulmuş varken onları kullanalım dedi (bahçecide iki tane dondurulmuşum var) ben kadını bir sevdim bir sevemedim değişik geldi😅. Sonra gebze asm'ye gittim işte

Aslında belirti aramamız tamamen psikolojik. Mesela benim transferden sonraki ikinci günüm. Nasip olur da tutarsa hamileliğin üçüncü haftasında olmuş oluyorum. Yani normal hamile kalsak üçüncü haftada ya da dördüncü haftada belirti görmemiz çok zor. Şimdi içeride o miniğin olduğunu bildiğimiz için ve tabi ilaçların da etkisiyle bazı belirtiler yaşayabiliyoruz da yaşayamayabiliyoruz da. O yüzden belirti var ya da yok diye kafaya takmamak lazım. 🥰
Takmiyim diyorum da olmuyor ya surekli aklimda agrim varken iyiydi aciliydi ama bisiler oluyor gibiydi bugun azaldi uyuz oldum😃

Takmiyim diyorum da olmuyor ya surekli aklimda agrim varken iyiydi aciliydi ama bisiler oluyor gibiydi bugun azaldi uyuz oldum😃
Uslu uslu oturuyormuş gibi düşün 😂 ben de iki gündür evde yatıyorum eşim dışarı çıkmamı çok istemiyor ama bunaldım artık. İnsan boş boş oturunca daha çok aklına geliyor. Bir şeylerle meşgul olmak lazım

Ben semra hanımla ön görüşme yaptım. Bana elimizde hazır dondurulmuş varken onları kullanalım dedi (bahçecide iki tane dondurulmuşum var) ben kadını bir sevdim bir sevemedim değişik geldi😅. Sonra gebze asm'ye gittim işte
Ben cok memnunum gene olsa gene ona giderdim yani canım bu doktorla iletisim kisiden kisiye degisen birsey tabiki

Kızlar şu temizlik olayına da biri el atsa . Mesela hiç ev kirlenmese ya da kendiğinden temizlense ne güzel olur ya😅 bugün resmen tükendim bir güne sığdırdım hepsini. Neyse ki transferden sonra bol bol yatacam dinlenecem🤗

Uslu uslu oturuyormuş gibi düşün 😂 ben de iki gündür evde yatıyorum eşim dışarı çıkmamı çok istemiyor ama bunaldım artık. İnsan boş boş oturunca daha çok aklına geliyor. Bir şeylerle meşgul olmak lazım
Evet oyle ilk bi kac gub dinlenmek iyidir ne olur ne olmaz ama insanin dusunmemesi imkansiz.

Kızlar bir şey sormak istiyorum ekimin 5 inde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum dün ve bu gün testlerim bu şekilde 5 dk içinde çıktı sizce var mı birşey

Eklentiler

• IMG_3527.jpeg
    IMG_3527.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 92
X