2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar test sonucum çıktı 308 degerim 🧿çok şükür 🤲🏻iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin 🤲🏻🌺
Merhabalar tebrik ederim inşallah saglikla sihatle kucagina almak nasip olur. Benim de transfer sonrasi 8. Gunun kaser test yapmadim kani bekliyorum, acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi ne kadar surdu? Benim ilk gunler asiri kasik bacak agrim vardi pazartesi cok siddetli oldu agrim sonra yavas yavas azaldi belirti azalinca korktum acaba dustu mu bi de sizde yerlesme kanamasi oldu mu 😥

Merhabalar tebrik ederim inşallah saglikla sihatle kucagina almak nasip olur. Benim de transfer sonrasi 8. Gunun kaser test yapmadim kani bekliyorum, acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi ne kadar surdu? Benim ilk gunler asiri kasik bacak agrim vardi pazartesi cok siddetli oldu agrim sonra yavas yavas azaldi belirti azalinca korktum acaba dustu mu bi de sizde yerlesme kanamasi oldu mu 😥
Ben erken gebelik testleri yaptım orada görmüştüm ikinci çizgiyi , yerleşme kanaması olması bazen kasıklarım da sızı göğüslerimde agrı oldu ve hala da oluyor ama öyle her gün her saate değil bir gün hiç agrım olmadı mesela dedim tamam yine negatif olacak ama çok şükür Allah dualarımı kabul etti ve güzel haberi aldım yani herkeste belirti bir olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor ayrıca hiç belirti bile olmayıp gebe kalanlar var o yüzden en güzeli kan testini beklemek inşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻

Benimde transferin 2. Günün den itibaren ara ara kuyruk sokumun da ağrım ağrıyor kaşık ağrım oluyordu birde bu sabah ilaçlarımı alırken adet sancısı gibi sancı kaldı sonra kesildi .

Aslında belirti aramamız tamamen psikolojik. Mesela benim transferden sonraki ikinci günüm. Nasip olur da tutarsa hamileliğin üçüncü haftasında olmuş oluyorum. Yani normal hamile kalsak üçüncü haftada ya da dördüncü haftada belirti görmemiz çok zor. Şimdi içeride o miniğin olduğunu bildiğimiz için ve tabi ilaçların da etkisiyle bazı belirtiler yaşayabiliyoruz da yaşayamayabiliyoruz da. O yüzden belirti var ya da yok diye kafaya takmamak lazım. 🥰

X