-
- Konu Sahibi ananasmango
inşallah regli olmayı bekliyorum 2. reglide artık transfer için ortam hazırlığı olcak inşallah
Evet 31ağustosta öğrendim, genetik ve bağışıklık testi yapmak istedik sonuç bekliyoruz gelsin ondan sonra ikinci transfer olacakGeçmiş olsun canım benim de opu aralık ayında oldu 22 taneydi dinlenmeye çalış kanama olabiliyo
Çikolata kisti değil ama ikinci transferimi olucam bende ekimde canımSenin ilki negatif mi sonuçlandı? Ne zaman olmuştun
Ben de şuan regl dönemindeyim bi sonraki ile transfer hazırlığı başlayacak inşallahinşallah regli olmayı bekliyorum 2. reglide artık transfer için ortam hazırlığı olcak inşallah
Genetik testlerini ben de yaptırdım bağışıklık testini duymamıştım canım hiç tutmayınca mı yapılıyor? İlk deneme pozitif oldu ama sonra kalbi durdu kürtaj oldum şimdi bu ay da kürtaj zarar verdi mi diye sulu ultrason çekilcek öbür regl nasipse hazırlıklar başlıcakEvet 31ağustosta öğrendim, genetik ve bağışıklık testi yapmak istedik sonuç bekliyoruz gelsin ondan sonra ikinci transfer olacak
Ben KKTC de yaptırıyorum işlemlerimi doktor her ikisini yapmam gerektiğini söyledi . Çikolata kistin var ama yumurtalara zarar vermemiş çok şükür , tutunma probleminin sebebi çikolata kistin değil denildi . Bende ikinciyi olmadan ne yapabilirim diye sordum ,bu iki testi yap dedi. Umarım herkes şuan kaçıncı denemesindeyse pozitifi görür .Ben de şuan regl dönemindeyim bi sonraki ile transfer hazırlığı başlayacak inşallah
Genetik testlerini ben de yaptırdım bağışıklık testini duymamıştım canım hiç tutmayınca mı yapılıyor? İlk deneme pozitif oldu ama sonra kalbi durdu kürtaj oldum şimdi bu ay da kürtaj zarar verdi mi diye sulu ultrason çekilcek öbür regl nasipse hazırlıklar başlıcak
İnşallah canım aminBen KKTC de yaptırıyorum işlemlerimi doktor her ikisini yapmam gerektiğini söyledi . Çikolata kistin var ama yumurtalara zarar vermemiş çok şükür , tutunma probleminin sebebi çikolata kistin değil denildi . Bende ikinciyi olmadan ne yapabilirim diye sordum ,bu iki testi yap dedi. Umarım herkes şuan kaçıncı denemesindeyse pozitifi görür .
Bana doktorum 2 tane transfer yapalım en azından biri giderse diğerinin tutunma şansı artıyo dedi iki transferde rahim daha iyi bi durumda oluyomuşKızlar düzenli adet görüyorum rahim filmim temiz çıktı 2 tane 5.gün embriyom var pgt yaptırmadık zaten ikinci tedavimiz olduğu için maddi olarak karşılayamazdık tedavilerimizin arasında az zaman var. İlk denemem de tek embriyo istedim ama tutunmadı. İkinci denemem de neler önerirsiniz? Doktoruma sordum bişey söylemedi kanıtlanmış bişey yok diyip geçiyorlar
çok geçmiş olsun transfer sürecinde çoğunlukla ne gibi ilaçlar kullanıyosunuzherkese merhaba bende 4 yıllık evliyim 3. tüp bebek denemem olacak ilki tuttu kalbi durdu kürtaj oldum ikincisi negatif iki ay önce histereskopi oldum polip varmış alındı 3. sü haftaya adet olcam nasipse o şekilde başlayacak ekimde de transfer olcam inşallah hepimiz için hayırlı olur
hepimiz için hayırlısı olsun canımMerhabalar ,
Bende ekim ayında adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.
2 yıldır evliyim. İlk tüp bebek denemesi olacak.
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
inşallah amin sperm düşüklüğümü var acabaHerkese merhaba
Ben iki yıllık evliyim. Erkek kaynaklı sorunla iki defa tüp bebek denedik olumsuz sonuçlandı. Şimdi merkez ve doktor değiştirdik. Uzun protokol ile ilerlicez inşaallah. Bugün gonapeptyl başladım adetime bir hafta kadar var sonrasında diğer ilaçlara başlıcaz. Ek olarak folik asitin de içinde olduğu bir vitamin takviyesi verdi doktorum. İnşaallah hepimizin emeği karşılığını bulur ve minik mucizelerime kavuşuruz
Evet sayı düşüklüğü, hareket hızında azlık ve morfoloji bozukluğu varinşallah amin sperm düşüklüğümü var acaba
çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruzEvet sayı düşüklüğü, hareket hızında azlık ve morfoloji bozukluğu var
Amin cümlemiz inşaallahçok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz
bende pcos var 4*4lük yumurtalarım gelişmiyo insülin direncim yüksek ben özel bi klinikte görüyorum dr meltem aksu sönmezerde ankara görüyorumAmin cümlemiz inşaallahsizde sorun nedir bir de nerede tedavi görüyorsunuz
İnsülin direncim benim de yüksekti bir ara üç ay dikkat ettim yediğime içtiğime sonra düştü. Şimdi yine hem beslenmeme dikkat ediyorum hem de fitnessa gidiyorumbende pcos var 4*4lük yumurtalarım gelişmiyo insülin direncim yüksek ben özel bi klinikte görüyorum dr meltem aksu sönmezerde ankara görüyorum
ben glifor kullandım diyet yaptım çok yüksek çıkmıştı şuanda kilomda direncimde iyi durumdaİnsülin direncim benim de yüksekti bir ara üç ay dikkat ettim yediğime içtiğime sonra düştü. Şimdi yine hem beslenmeme dikkat ediyorum hem de fitnessa gidiyorum