2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hadi her şey istediğimiz gibi olsunnn kuzumm

ben 5. dk kalktım sen yine iyi durmussun bana bir şey olmaz kalkabilirsin dediler ben 5. dk wc deydim
Evet ya aslında öyleymiş biliyor musun hemşire dedi sırf hastaların gönlü olsun diye yarım saat yatın diyoruz onların talebi dedi kanıtlanmış hiç bir etkisi yokmuş dinlenmenin zaten bu olayın en fena kısmı idrar tutmak bide ben abartıp çok tutmuşum dayanamadım WC’ye gittim dr geldi işleme alcaz diye

Kızlar bu arada; sigarayı naptınız. Ya ben dün transfer oldum içmedim ama canım çok çekiyo içsem günde 2 3 sıkıntı olur mu ki acaba çok kasmamakta mı gerekiyor.

yaa bana da öyle dediler dedim ben kalkıyorum dayanamam oradan da gittik yemeğe en fazla yarım saat yatmışımdır bunun 5 dk wc de geçti

Kızlar bu arada; sigarayı naptınız. Ya ben dün transfer oldum içmedim ama canım çok çekiyo içsem günde 2 3 sıkıntı olur mu ki acaba çok kasmamakta mı gerekiyor.
Unut onu unuttt şaka bi yana benimmöyle bir alışkanlığım olmadığından şu an kafa rahat kahve içmek serbest mi ya ne bileyim çay bile içmeyenler var bana bişey demedi çay içiyorum da kahveye bi tık temkinliyim

İnsafsızlar bana 23 üne gel dediler ya şimdilik herhangi bir sıkıntın var mı ağrı sızı
Ya benim 5. gün embriyosu Dr. dedi zaten 10. gün net çıkıyor kanda uzatmaya gerek yok 3. gün transferi 12 gün sonraya veriyormuş.

Dün transferden 3 4 saat sonra hafif adet sancısı gibi bir sancı giriyordu. Ama yani imkansızdır tabi belirti için

Bir de ilaç ne kullanıyorsun ? ben;
günde 3 adet estrofem - günde 3 adet progestan fitil - günde 1 kez prolutex iğne(rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmamıza , gebeliğinizin korunmasına yardımcı olurmuş) ve günde 1 kez de Oksapar 4000 iğne(kan pıhtısını önlemek için)

Bu arada adetimin 3. gününden beri de;
günde 3 kez estrofem kullanıyordum yani transfere kadar ve sonraki süreçte devam ettik, ediyoruz... (hamile kalırsam bile 3 ay devammış) hamile kalamazsam adet olana kadar bırakacakmışım.
Transfere son 5 gün kala günde 3 adet progestan fitil eklendi ve test gününe kadar devam edilecek.
Dün de transferden hemen sonra iğneler yapıldı ve iğneler rutine eklendi test gününe kadar...

Son düzenleme:
Ay bilmiyorum aşırı aşırı abartmakta istemiyorum çok saçma geliyor bana doktorum dedi ki; şunu ye hamile kalırsın diye bir şey yok. Yani yediklerin etki etmeyecek. O yüzden yeme içme kısıtlaması da vermedi.

Çok teşekkür ederim canım benimmmm. Kız herkes yatmış kalkmamış falan. Ben transferin 7. dk sı wc deydim sonra 30 dk falan yattım sonra yemeğe gittik eşimle
Canım bende 5.Dkda wcdeydim hic bir sorun olmadi pozitif testlerimde icini rahat tut doktorum idrar kanalinla bir alakasi yok dedi

Bana sadece progestan fitil verdi 3 kez onu kullanıyorum başka da bir şey yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…