-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.181
tabiki öyle canım o kadar iğnelere cevap vermeyen yumurtalar şuanda bi tane yumurta olması çok değişik bi durumSenin için hangisi hayırlısıyla o olsun cnm. Beklemek zor ama güzel olacaksa buna değer
ay saat aynı günde olmuşuzzzzzzzzzzzMerhaba evet oldum 20 dk önceşu an hastanede yataktayım
Yaa hadi inşallah canımmİçim içime sığmıyoooooorrrrrrrr Transfer tarihimizzzzz 16 Ekim annesine kavuşacak miniğimmm
ben 5. dk kalktım sen yine iyi durmussunAmin arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben yarım saat yatıp WC’ye kalktım direkt dayanamadım idarara daha fazla
Hadi her şey istediğimiz gibi olsunnn kuzummKızlar dün transfer günümdü. En korktuğum idrara sıkışıklık durumuydu vallahi aşırı stres yaptım ki evet bayan da zor oluyormuş zor dayandım
Transfer güzel geçti 5. gün embriyosu iyi kalite ve tek transfer oldu. (Dr. bize 35 yaş üzeri yada;
(yaş fark etmeksizin) en az 2 kez başarısız tüp bebek girişiminden sonra çift embriyo koyulabileceğini söyledi. Onun haricinde yasakmış öyle dedi ve bunu bir iki yere daha sorduğumda aynı cevabı aldım)
Şimdi test gününü beklemedeyiz5. gün embriyosu 10. gün kan testi istendi. Yani 20 Ekim Cuma.
Ama ben Pazartesinden itibaren yani 6. günü oluyor kaset test yapmaya başlarım dayanamam
Çok teşekkür ederim canım benimmmm. Kız herkes yatmış kalkmamış falan. Ben transferin 7. dk sı wc deydimHadi her şey istediğimiz gibi olsunnn kuzumm
Evet ya aslında öyleymiş biliyor musun hemşire dedi sırf hastaların gönlü olsun diye yarım saat yatın diyoruz onların talebi dedi kanıtlanmış hiç bir etkisi yokmuş dinlenmenin zaten bu olayın en fena kısmı idrar tutmak bide ben abartıp çok tutmuşum dayanamadım WC’ye gittim dr geldi işleme alcaz diyeben 5. dk kalktım sen yine iyi durmussunbana bir şey olmaz kalkabilirsin dediler ben 5. dk wc deydim
Evet ya aslında öyleymiş biliyor musun hemşire dedi sırf hastaların gönlü olsun diye yarım saat yatın diyoruz onların talebi dedi kanıtlanmış hiç bir etkisi yokmuş dinlenmenin zaten bu olayın en fena kısmı idrar tutmak bide ben abartıp çok tutmuşum dayanamadım WC’ye gittim dr geldi işleme alcaz diye
İnsafsızlar bana 23 üne gel dediler ya şimdilik herhangi bir sıkıntın var mı ağrı sızıay saat aynı günde olmuşuzzzzzzzzzzz20 ekim test günüm benim ama ben pazartesinden itibaren kaset test yapmaya başlarım gibi
Ben varımKızlar transfer öncesi prednol kullanan var mı
Unut onu unutttKızlar bu arada; sigarayı naptınız. Ya ben dün transfer oldum içmedim ama canım çok çekiyo içsem günde 2 3 sıkıntı olur mu kiacaba çok kasmamakta mı gerekiyor.
Ya benim 5. gün embriyosu Dr. dedi zaten 10. gün net çıkıyor kanda uzatmaya gerek yok 3. gün transferi 12 gün sonraya veriyormuş.İnsafsızlar bana 23 üne gel dediler ya şimdilik herhangi bir sıkıntın var mı ağrı sızı
Ay bilmiyorum aşırı aşırı abartmakta istemiyorum çok saçma geliyorUnut onu unutttşaka bi yana benimmöyle bir alışkanlığım olmadığından şu an kafa rahat kahve içmek serbest mi ya ne bileyim çay bile içmeyenler var bana bişey demedi çay içiyorum da kahveye bi tık temkinliyim
Bu arada ben asla 20 ekimi bekleyemem. Meraktan içim içimi yiyeceğine şerefimle yaparım pazartesiden itibaren kaset test 20 ekimde de kan testi yaparımİnsafsızlar bana 23 üne gel dediler ya şimdilik herhangi bir sıkıntın var mı ağrı sızı
Haftaya bir bir günlerimiz belli olacakİçim içime sığmıyoooooorrrrrrrr Transfer tarihimizzzzz 16 Ekim annesine kavuşacak miniğimmm
Ben kullandım canım transfer den bir gun once son dozu aldim daha icme dedi doktorumKızlar transfer öncesi prednol kullanan var mı
Canım bende 5.Dkda wcdeydim hic bir sorun olmadi pozitif testlerimde icini rahat tut doktorum idrar kanalinla bir alakasi yok dediÇok teşekkür ederim canım benimmmm. Kız herkes yatmış kalkmamış falan. Ben transferin 7. dk sı wc deydimsonra 30 dk falan yattım sonra yemeğe gittik eşimle
Bana sadece progestan fitil verdi 3 kez onu kullanıyorum başka da bir şey yazmadıYa benim 5. gün embriyosu Dr. dedi zaten 10. gün net çıkıyor kanda uzatmaya gerek yok 3. gün transferi 12 gün sonraya veriyormuş.
Dün transferden 3 4 saat sonra hafif adet sancısı gibi bir sancı giriyordu. Ama yani imkansızdır tabi belirti için
Bir de ilaç ne kullanıyorsun ? ben;
günde 3 adet estrofem - günde 3 adet progestan fitil - günde 1 kez prolutex iğne(rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmamıza , gebeliğinizin korunmasına yardımcı olurmuş) ve günde 1 kez de Oksapar 4000 iğne(kan pıhtısını önlemek için)
Bu arada adetimin 3. gününden beri de;
günde 3 kez estrofem kullanıyordum yani transfere kadar ve sonraki süreçte devam ettik, ediyoruz... (hamile kalırsam bile 3 ay devammış) hamile kalamazsam adet olana kadar bırakacakmışım.
Transfere son 5 gün kala günde 3 adet progestan fitil eklendi ve test gününe kadar devam edilecek.
Dün de transferden hemen sonra iğneler yapıldı ve iğneler rutine eklendi test gününe kadar...
O kadar haklısın kiBu arada ben asla 20 ekimi bekleyemem. Meraktan içim içimi yiyeceğine şerefimle yaparım pazartesiden itibaren kaset test 20 ekimde de kan testi yaparım