2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar kusura bakmayın her an tüp bebekle alakalı yeni şeyler öğreniyorum ben tedaviye başlamadan önce benim progesteron seviyesi 16.8 transfer için 1.5 den az olması gerekiyormuş şu an değerim kaç bilmiyorum cumartesi günü kontrolüm var eğer yüksekse bu değeri düşürmek için ne yapabilirim

Degeri dusurmek icin birsey yapamazsin canım yumurtlama olunca yukselen bir deger progestan dusmustur inşallah dusmediyse doktorun yumurtlamani baskilicak tedavi uygular bir sonra ki reglinde transfer yapar

Kızlar dün transfer günümdü. En korktuğum idrara sıkışıklık durumuydu vallahi aşırı stres yaptım ki evet bayan da zor oluyormuş zor dayandım

Transfer güzel geçti 5. gün embriyosu iyi kalite ve tek transfer oldu. (Dr. bize 35 yaş üzeri yada;

(yaş fark etmeksizin) en az 2 kez başarısız tüp bebek girişiminden sonra çift embriyo koyulabileceğini söyledi. Onun haricinde yasakmış öyle dedi ve bunu bir iki yere daha sorduğumda aynı cevabı aldım)

Şimdi test gününü beklemedeyiz 5. gün embriyosu 10. gün kan testi istendi. Yani 20 Ekim Cuma.

Ama ben Pazartesinden itibaren yani 6. günü oluyor kaset test yapmaya başlarım dayanamam

benim transferim kasıma kalıcak galiba reglin 2. günü e2 değerim 231 çıktı doktor gel konuşalım dedi gittim bir tane 18 mm yumurtam var cuma kan vericem tekrar bakıcak

benim transferim kasıma kalıcak galiba reglin 2. günü e2 değerim 231 çıktı doktor gel konuşalım dedi gittim bir tane 18 mm yumurtam var cuma kan vericem tekrar bakıcak
Senin için hangisi hayırlısıyla o olsun cnm. Beklemek zor ama güzel olacaksa buna değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…