- 4 Mart 2023
- 549
- 466
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.201
Benimde 5.gün embriyosuymuş ben büyük tuvaletimi yapmadım henüz senin de sıkıntın oldu muBana sadece progestan fitil verdi 3 kez onu kullanıyorum başka da bir şey yazmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5.gün embriyosuymuş ben büyük tuvaletimi yapmadım henüz senin de sıkıntın oldu muBana sadece progestan fitil verdi 3 kez onu kullanıyorum başka da bir şey yazmadı
Bana ıhlamur içebilirsin dedi o da mevsimi olduğu için. Yeşil çaya bir fincan izin verdi ama annem içme diyor türk kahvesi de bir fincana izin var. Çay da açık içebilirmişizUnut onu unuttt şaka bi yana benimmöyle bir alışkanlığım olmadığından şu an kafa rahat kahve içmek serbest mi ya ne bileyim çay bile içmeyenler var bana bişey demedi çay içiyorum da kahveye bi tık temkinliyim
Coraspin? Bana da fitille coraspin verdiBenimde 5.gün embriyosuymuş ben büyük tuvaletimi yapmadım henüz senin de sıkıntın oldu mu
Ben de dün transfer oldum 22 ekim dediler pazara geliyor 23ünde yapıcam mecbur. Kaset testi de hem denemek istiyorum hem istemiyorumBu arada ben asla 20 ekimi bekleyemem. Meraktan içim içimi yiyeceğine şerefimle yaparım pazartesiden itibaren kaset test 20 ekimde de kan testi yaparım
Önceki denemelerde bana estrofem verilmişti ama bu doktor vermedi hiç içmedim. Opudan sonra prednol verdi onu da en son dün akşam içtim bitti. Şimdi coraspin fitil ve folik var. Eğer kanama gibi bir durum olursa Allah korusun tabi o zaman progestan iğne vurulur dedi. Bu denemem baya az ilaçla gidiyor durumu sevdim ama işe de yarar inşaallahYa benim 5. gün embriyosu Dr. dedi zaten 10. gün net çıkıyor kanda uzatmaya gerek yok 3. gün transferi 12 gün sonraya veriyormuş.
Dün transferden 3 4 saat sonra hafif adet sancısı gibi bir sancı giriyordu. Ama yani imkansızdır tabi belirti için
Bir de ilaç ne kullanıyorsun ? ben;
günde 3 adet estrofem - günde 3 adet progestan fitil - günde 1 kez prolutex iğne(rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmamıza , gebeliğinizin korunmasına yardımcı olurmuş) ve günde 1 kez de Oksapar 4000 iğne(kan pıhtısını önlemek için)
Bu arada adetimin 3. gününden beri de;
günde 3 kez estrofem kullanıyordum yani transfere kadar ve sonraki süreçte devam ettik, ediyoruz... (hamile kalırsam bile 3 ay devammış) hamile kalamazsam adet olana kadar bırakacakmışım.
Transfere son 5 gün kala günde 3 adet progestan fitil eklendi ve test gününe kadar devam edilecek.
Dün de transferden hemen sonra iğneler yapıldı ve iğneler rutine eklendi test gününe kadar...
Hayır vermedi sadece fitil bende şaşırdım herkes corasprin kullanıyor ama bilmiyorumCoraspin? Bana da fitille coraspin verdi
Kişiye özel tedavi bunlar tabi. Belki gerek yoktur sendeHayır vermedi sadece fitil bende şaşırdım herkes corasprin kullanıyor ama bilmiyorum
yok canım iyi gidiyo şu an. Bol Bol su içmemiz lazımmış ama kabız olmamamız lazımmışBenimde 5.gün embriyosuymuş ben büyük tuvaletimi yapmadım henüz senin de sıkıntın oldu mu
Ya ben bekleyemem ben yaa zaten işin eğlencesi bu değil mi öyle de üzülücem böyle de en azından motive olurBen de dün transfer oldum 22 ekim dediler pazara geliyor 23ünde yapıcam mecbur. Kaset testi de hem denemek istiyorum hem istemiyorum
Bana beş günlük kullan dedi. Bağışıklık için her hâldeBen kullandım canım transfer den bir gun once son dozu aldim daha icme dedi doktorum
Evet oyle sanırım canım bende 5gub kullandimBana beş günlük kullan dedi. Bağışıklık için her hâlde
Kız üzülcem deme niye öyle diyon sevincez inşaallah hepimiz yaa ben ilk denemem de erkenden kaset test yapmıştım negatif çıkınca moralim baya bozulmuştu bir daha da yapmadım. Sabrı öğrenmeye burdan başlamam lazım diye düşünüyorumYa ben bekleyemem ben yaa zaten işin eğlencesi bu değil mi öyle de üzülücem böyle de en azından motive olur
Aslında sağlıklı beslenmem gerektiğini paketli hazır gıdadan uzak durmamı söylemişti. Sağlık açısından olsa gerek . Ayrıca bir sürü ilaç alıyoruz.Ay bilmiyorum aşırı aşırı abartmakta istemiyorum çok saçma geliyor bana doktorum dedi ki; şunu ye hamile kalırsın diye bir şey yok. Yani yediklerin etki etmeyecek. O yüzden yeme içme kısıtlaması da vermedi.
Benim ilk deneme ya hani çok ihtimal veremiyorumKız üzülcem deme niye öyle diyon sevincez inşaallah hepimiz yaa ben ilk denemem de erkenden kaset test yapmıştım negatif çıkınca moralim baya bozulmuştu bir daha da yapmadım. Sabrı öğrenmeye burdan başlamam lazım diye düşünüyorum
Coraspin kan sulandırıcıyı önlem amaçlı neredeyse herkese veriyorlar. Bazılarının kanı pıhtılaştığı için gerekli oluyor . Benim bebeklerimin kalbi durduğunda başka bir doktora gittiğimde ilk olarak kan sulandırıcı kullandın mı diye sordu. Kullanmamış olsaydın bundan şüphelenecektim dedi doktor. Tabi daha sonra kanıma baktırdım. Benim normalde de pıhtılaşma yokmuş.Hayır vermedi sadece fitil bende şaşırdım herkes corasprin kullanıyor ama bilmiyorum
Hayır vermedi sadece fitil bende şaşırdım herkes corasprin kullanıyor ama bilmiyorum
Öyle deme ilkinde bende öyle düşünüyordum . Herkesin üçüncü beşinci transferi. Kim bilir kaçıncısı tutacak dedim . Ve ikiside tuttu. Zaten sonra kaybettim . Yani demem o ki güzel düşün güzel olsun .Benim ilk deneme ya hani çok ihtimal veremiyorum
Yaa öyle düşünme. Evet doktorlar da öyle diyor ama sen gönlünü ferah tut. Rabbim hayırlısını nasip etsinBenim ilk deneme ya hani çok ihtimal veremiyorum