- 4 Mart 2023
- 549
- 466
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.161
Pardon canım görmemişim tek embriyo. Adetimin 18.günü transfer oldu benimde doğal siklusCanım sıkıca tutunsun sana inşallah tek embriyo mu çift mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon canım görmemişim tek embriyo. Adetimin 18.günü transfer oldu benimde doğal siklusCanım sıkıca tutunsun sana inşallah tek embriyo mu çift mi
Benden önce transfer oldun canım ben de doğal olucam bakalım hangi güne denk gelecek :)Pardon canım görmemişim tek embriyo. Adetimin 18.günü transfer oldu benimde doğal siklus
Güzel haberler verelim inşallah birbirimizeBenden önce transfer oldun canım ben de doğal olucam bakalım hangi güne denk gelecek :)
İnşallah canım önce senden duyalım güzel haberiniGüzel haberler verelim inşallah birbirimize
Degeri dusurmek icin birsey yapamazsin canım yumurtlama olunca yukselen bir deger progestan dusmustur inşallah dusmediyse doktorun yumurtlamani baskilicak tedavi uygular bir sonra ki reglinde transfer yaparKızlar kusura bakmayın her an tüp bebekle alakalı yeni şeyler öğreniyorum ben tedaviye başlamadan önce benim progesteron seviyesi 16.8 transfer için 1.5 den az olması gerekiyormuş şu an değerim kaç bilmiyorum cumartesi günü kontrolüm var eğer yüksekse bu değeri düşürmek için ne yapabilirim
Tebrik ederim darısı başımıza 5. Gün embriyosu sanırım değil mi?Kızlar 7.Günden günaydin hepinize
Evet canım 5.❤Tebrik ederim darısı başımıza 5. Gün embriyosu sanırım değil mi?
Ayy ayy ayyyyKızlar 7.Günden günaydin hepinize
İkinci hamişimizde belli oldu.Kızlar 7.Günden günaydin hepinize
Cok şükür canım sıra sizde artik ❤İkinci hamişimizde belli oldu.
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar 7.Günden günaydin hepinize
İnşallah canımSağlıkla kucağına al inşallah canım
İnşallah cnm inşallahCok şükür canım sıra sizde artik ❤
Senin için hangisi hayırlısıyla o olsun cnm. Beklemek zor ama güzel olacaksa buna değerbenim transferim kasıma kalıcak galiba reglin 2. günü e2 değerim 231 çıktı doktor gel konuşalım dedi gittim bir tane 18 mm yumurtam var cuma kan vericem tekrar bakıcak