- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.181
Zaman zaman karninin bitarafinda sertlik oluyormu tas gibi boleBenim daha öyle yamulma yok yaa top gibi duruyor ama yanlara doğru genişlemeye de başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman zaman karninin bitarafinda sertlik oluyormu tas gibi boleBenim daha öyle yamulma yok yaa top gibi duruyor ama yanlara doğru genişlemeye de başladı
Birden büyüyor anlamiyorsun bileFotoğrafa baktıktan sonra kendimde "karın" aradım ama bende yok Şaka bi yana sanırım artık hızlanacak büyümeleri bugün birden karnımın hafif büyüdüğünü hissettim ben de
Bugün 19+3İnşallah bugün annem 2.5 kg aldım diye başımın etini yedi 17+1 bugün. Ben de korkuyorum tabi çok kilo alcam diye ama hayatı da kendime zindan edemem hayatım boyunca kiloluydum zaten. Tek sıkıntım ağrılar. Kilodan mı rahim mi genişliyor bilmiyorum ama rahmim sırtım karnım her yerin ağrıyor
Ben de biraz kilo vermiştim allahtan ama onun da 3 kilosunu ilaçlar yüzünden geri almıştım bile hamile kalmadan. Amaan göbeğimle kavga edemicem canım göbeğim sen de boşver kilo dediğin verilir
Kaçıncı haftadaydın sen
Alt kısımda bazen oluyor özellikle idrara sıkışıkkenZaman zaman karninin bitarafinda sertlik oluyormu tas gibi bole
Günaydın canım. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün üçte yine kontrole gidicem çünkü artık cinsiyet öğrenmek istiyoruz alışveriş yapmak istiyoruz inşallah en önce sağlıklı olduğunu duyarız sonra da cinsiyeti öğreniriz Yine göstermezse annesinden ilk azarını yiyecek eşek sıpası
Benim alt kisim hep sert ama zaman zaman hatta simdide oldu dunden veri sıklasti gobek deligimin sol tarafinda bir anda bi gerginlik olup sertleşiyor bebek toplaniyor otarafa galibaAlt kısımda bazen oluyor özellikle idrara sıkışıkken
Ben daha o evreye geçemedim seninle aramızda iki gün var ama bizimki bu ara pek sakin.Benim alt kisim hep sert ama zaman zaman hatta simdide oldu dunden veri sıklasti gobek deligimin sol tarafinda bir anda bi gerginlik olup sertleşiyor bebek toplaniyor otarafa galiba
Bende hareketleri göbek deliğine yakın hissediyorum..ama kalpi dinledigim de baya aşağı da çözemedim bir türlü ..ama o sisikinlik sert olan da aşağı daGobek deligine dogru geliyor 20. Haftaya dogru evet dun baya hissettim hatta gordum karnımin bitarafi yukseldi indi
Benim kız hareketleri yukarda ama kalp atışını bazen de çok aşağı da oluyor..Haftalık bilgilendirme videolarında bizim haftalar için rahim göbek deliği seviyesine çıktı diyor. 20. haftadan sonra her hafta bir cm yukarı çıkıyormuş
Allah korusun canım aklına kötü bişey getirme o dönemler böyle endişe ile geçiyo bi kıpırtı olmadığı için fetal doppler için de küçük olduğu için sadece doktor söylüyo iyi olduğunu hepimiz yaşadık hala yaşıyoruz sağlıkla büyüyo Allah'ın izniyleBu hafta kontrolumuz var, 2 gundur kalp atısı durmusmudur dıye endıse etmeye basladım
Bugun regl gıbı karın agrım var inş kötü birşey yoktur kızlar ;(
Gönlünü ferah tabi ki hepmiz öyleyiz ..hele.ki başlarda neler düşündük ..şimdi de fetal ultrason cihazı var onu bilemhergun evde dinliyorjm..hayırlı ile bebeğin iyidir inşallahBu hafta kontrolumuz var, 2 gundur kalp atısı durmusmudur dıye endıse etmeye basladım
Bugun regl gıbı karın agrım var inş kötü birşey yoktur kızlar ;(
Ayy maşallah ..sağlıkla gelsin İnşallahKızlarrr edepli çocuğum bugün gayet edepsizdi malı meydandaydı Sanırım önceki kontrolde ananesinden utanmış yavrum bugün babasının yanında gösterdi Oğlumuz geliyo Allah'ın izniyle pipisinin fotoğrafını verdi artık doktor İsteyen herkese sağlıkla nasip olsun
Bir de ben hareketlerini hissediyomuşum haberim yokmuş doktor pıt pıt hissediyor musun dedi evet dedim o tekmeleri dedi tam ultrasonunda beni tekmelerken yine pıt pıt oldu anladım artık hareket edince nasıl hissedildiğini
17+4 bugün canım seninle aynıydık dimi bizAyy maşallah ..sağlıkla gelsin İnşallah
Kaç haftaliksin şimdi ..
17+4 bugün canım seninle aynıydık dimi biz
Ayy evet sürekli hissetmeyebilirsin dedi doktor küçük çünkü dedi ama o pıtları netleştirmek çok iyi olduAynen aynı bende 17+5 ..dün bende birşeyler hissettim ..bugün tık yok..kontrolde de arkasini dondus kaburgalarini gördük..
Bende dizden aşağısı sol bacağım üc hafta önce çok ağrıyordu ..yani cekemiyordum bile yatakta elimle çekiyordum ..yürüme zorlu falan yaşadım ..ama.iki günde geçti yel girmiş diye düşündüm ..iki üç aradan sonra tekrar oldu ama o derece değildi ..şimdi hiç birşey yok şükür ..Kızlar benm bazı günler bacak ağrılarım oluyor hatta üstüne basamıyorum sizde oldumu hiç