2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende 2 ekimde 5.gün embriyosu transfer oldum bugün idrarda test yaptım negatif acaba tutmamışmıdır

yaaa saat kaçta sizin yarın bana 12.30 dediler bakalım. Hiç heyecanım yoktu umudum zaten yoktu ilk deme genelde tutmaz derler ama aşırı heyecan bastı şimdi de
Rabbim nasip ettiyse niye ilk deneme tutmasin pozitif düşün benim ilk denememle tuttu şimdi ikinci çocuğa hazırlanıyorum🥰

5.gunu canim senin kacinci gunu?
Ben daha transfer olmadım ayın 23 de olacam nasip olursa önceki yazılarını okudum nasip diyelim ama belirtilerin benim ilk oglumda olduğu gibi tabi yine de rabbim bilir tutup tutmadığını ama senin belirtilerin bana belirtilerimi hatırlattı 🤗

Ben daha transfer olmadım ayın 23 de olacam nasip olursa önceki yazılarını okudum nasip diyelim ama belirtilerin benim ilk oglumda olduğu gibi tabi yine de rabbim bilir tutup tutmadığını ama senin belirtilerin bana belirtilerimi hatırlattı 🤗
Insallah 2. Si de hemencik tutar guzel haberlerini aliriz🙂 ayy gercekten miii bacaklarim asiri agriyor sende de oyle miydi canim? kalcalarim dogru da vuruyor bi de bugün sizi seklinde agri var kasiklarimda normalde yarin regl gunum ondan mi acaba bu sizi dedim.

Insallah 2. Si de hemencik tutar guzel haberlerini aliriz🙂 ayy gercekten miii bacaklarim asiri agriyor sende de oyle miydi canim? kalcalarim dogru da vuruyor bi de bugün sizi seklinde agri var kasiklarimda normalde yarin regl gunum ondan mi acaba bu sizi dedim.
Gebelik belirtisi taransfer den bir iki gün sonra olur nerdeyse adet gününe kadar devam eder adet belirtisi adete bir iki gün kala başlar sizin hangisi mesala benim adetten bir gün önce çok belim ağrır sonraki gün hasta olurum evet bacağımda ağrı olurdu kalçama hafif vururdu ama belden aşağımin bagirsaklarimin kasıklarımin ağrısı oldu 🤗

X