- 27 Ocak 2023
- 61
- 8
- 29
- Konu Sahibi ananasmango
Kızlar merhaba bende 2 ekimde 5.gün embriyosu transfer oldum bugün idrarda test yaptım negatif acaba tutmamışmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte yaptıysanız çıkmayabilirKızlar merhaba bende 2 ekimde 5.gün embriyosu transfer oldum bugün idrarda test yaptım negatif acaba tutmamışmıdır
Benim sabah dokuzda olacak inşaallah. Valla o hiç belli olmuyor kimi tutuyor kimi tutmuyor tamamen nasipyaaa saat kaçta sizin yarın bana 12.30 dediler bakalım. Hiç heyecanım yoktu umudum zaten yoktu ilk deme genelde tutmaz derler ama aşırı heyecan bastı şimdi de
Bana beşinci gün embriyosunda da 12. Gün test yaptır demişlerdibir de 5. gün embriyosunda test günü ne zaman? Bazı yerlerde 5. gün embriyosu 10. gün test yapabilir yazıyor ama burada da 12. gün demişler yarın dr söyler ama ben yarına kadar dayanamam
Yaptırdınız mı test pekiBana beşinci gün embriyosunda da 12. Gün test yaptır demişlerdi
Bu dediğim önceki denemelerimdeydi. İkisinde de 12. Günde test yaptırmıştım negatifti. Yarın üçüncü denemem olacak inşaallah ama o üçüncü gün embriyosu onun test tarihi nasıl olur bilmiyorumYaptırdınız mı test peki
Anladım canim benimde yarın progesteron bakılacakKuzucumm 16 Ekim kontrol benim transfer tarihi değil
Şimdi ilaçlara devam 16 ekimde progestron baktıracağım bildiğim kadarıyla düşük olması lazımmış
Rabbim nasip ettiyse niye ilk deneme tutmasin pozitif düşün benim ilk denememle tuttu şimdi ikinci çocuğa hazırlanıyorumyaaa saat kaçta sizin yarın bana 12.30 dediler bakalım. Hiç heyecanım yoktu umudum zaten yoktu ilk deme genelde tutmaz derler ama aşırı heyecan bastı şimdi de
Ay ne guzel evet ilk denemede tutmaz diye bir sey yok benim de ilk denemem lutfen morallerimizi yuksek tutalim tutacak insallahRabbim nasip ettiyse niye ilk deneme tutmasin pozitif düşün benim ilk denememle tuttu şimdi ikinci çocuğa hazırlanıyorum
Benim 6. Gun embriyosu canim. Doktor 10. Gun test yap dedi.bir de 5. gün embriyosunda test günü ne zaman? Bazı yerlerde 5. gün embriyosu 10. gün test yapabilir yazıyor ama burada da 12. gün demişler yarın dr söyler ama ben yarına kadar dayanamam
Bende de halsizlik var ama hangisi yapıyor bilmiyorum.hepsini yan etkisinde yazıyor bunlar.Kızlar estrofem sizdede baş dönmesi mide bulantısı sersemlik yapıyor mu
Bendede halsizlik var diğer saydıklarım var estrofemi alınca öyle oluyorumBende de halsizlik var ama hangisi yapıyor bilmiyorum.hepsini yan etkisinde yazıyor bunlar.
Senin transferinin kaçıncı günü bu günAy ne guzel evet ilk denemede tutmaz diye bir sey yok benim de ilk denemem lutfen morallerimizi yuksek tutalim tutacak insallah
ay maşallaaahhhhhhh kaçıncı gün embriyosuyduuuRabbim nasip ettiyse niye ilk deneme tutmasin pozitif düşün benim ilk denememle tuttu şimdi ikinci çocuğa hazırlanıyorum
5. Gündü cnmay maşallaaahhhhhhh kaçıncı gün embriyosuyduuu
5.gunu canim senin kacinci gunu?Senin transferinin kaçıncı günü bu gün
Ben daha transfer olmadım ayın 23 de olacam nasip olursa önceki yazılarını okudum nasip diyelim ama belirtilerin benim ilk oglumda olduğu gibi tabi yine de rabbim bilir tutup tutmadığını ama senin belirtilerin bana belirtilerimi hatırlattı5.gunu canim senin kacinci gunu?
Insallah 2. Si de hemencik tutar guzel haberlerini aliriz ayy gercekten miii bacaklarim asiri agriyor sende de oyle miydi canim? kalcalarim dogru da vuruyor bi de bugün sizi seklinde agri var kasiklarimda normalde yarin regl gunum ondan mi acaba bu sizi dedim.Ben daha transfer olmadım ayın 23 de olacam nasip olursa önceki yazılarını okudum nasip diyelim ama belirtilerin benim ilk oglumda olduğu gibi tabi yine de rabbim bilir tutup tutmadığını ama senin belirtilerin bana belirtilerimi hatırlattı
Sabahtır aynı şeyi düşünüyorum tadım tuzum keyfim kaçtı estrofem den dolayı muhtemelenBendede halsizlik var diğer saydıklarım var estrofemi alınca öyle oluyorum
Gebelik belirtisi taransfer den bir iki gün sonra olur nerdeyse adet gününe kadar devam eder adet belirtisi adete bir iki gün kala başlar sizin hangisi mesala benim adetten bir gün önce çok belim ağrır sonraki gün hasta olurum evet bacağımda ağrı olurdu kalçama hafif vururdu ama belden aşağımin bagirsaklarimin kasıklarımin ağrısı olduInsallah 2. Si de hemencik tutar guzel haberlerini aliriz ayy gercekten miii bacaklarim asiri agriyor sende de oyle miydi canim? kalcalarim dogru da vuruyor bi de bugün sizi seklinde agri var kasiklarimda normalde yarin regl gunum ondan mi acaba bu sizi dedim.