2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aa yarından itibaren erken gebelik testinde çıkar 5.gün embriyosuysa Ben daha olmadım canım yeni adet oldum cuma günü kontrolüm var
6. Gun embriyosu ama kan testini bekleyecegim erken gebelik testi ya da kaset test yapmak istemiyorum. Transferine daha var o zaman sirayla gidiyoruz insallah guzel haberler aliriz

İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar aliriz canım rabbim hepimize cennet meyvesinden tattirsin inşallah ❤

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün kavuşun ve sımsıkı tutunun inşallah. Hayırlısı olsun.

Transfer olan minnoşlaaarr. Yarın transfer günüm. Dr dan telefon bekliyorum ama size de sormak istedim. Transfer gününde neye dikkat ediyorsunuz? Ve nasıl oluyor? Hani formda idrara sıkışık gidiliyor falan yazıyor ama o nasıl olacak strese girdim

hastaneye çağırıp orda operasyon zamanına göre sizi sıkıştırıyorlar su içirerek. Ben hastane ortamında çok gerildiğim için beni arayın sıkışmam gereken zamanda evde sıkışıp geleyim dedim o şekilde daha rahat hissettim gittim direkt işleme aldılar. Baya idrara sıkışık olmanız gerekiyor ultrasyondan net görebilmeleri için. Göremezlerse zaten biraz daha sıkışın diyip uyarırlar hiç dert etme oraları en kolay kısmı transfer. 12 günlük bekleme kısmı zor olan gerisi kolay

ayyy ya doktorun yüzüne işersem diye korkuyorumm bi de göbekten bakıyorlar ya hem altta hem üstten off nasıl dayanıcam Bir de 5. gün embriyosu koyulacak o zaman da mı 12 gün bekleme var ben sanıyordum ki 10 gün

Evet üstten bastırıyorlar ultrasyondan görebilmek için fena oluyorsun tutamayacak gibi gerçekten zor ama kısa sürüyor o yüzden hemencecik geçiyor orası hiç büyütme sonra zaten sürgü veriyorlar idrarı yapıyorsun rahatlıyorsun. Benimki de 5.gün ama 12. Gün test istedi doktorum belki dayanamayıp 11.günde yaparım. Zaten eğer çok yüksek değer çıkmazsa tekrarlatıyorlar testi o yüzden direkt gününde yapılsa sürekli sürekli teste koşturmak zorunda kalınmaz.

Tiniminimavihanim canim sen 16 sında transfermi olacaktın ? Beni 4 5 gunde bir hastaneye cagiriyor nasil belli oluyor bu transfer gunu acaba
Kuzucumm 16 Ekim kontrol benim transfer tarihi değil
Şimdi ilaçlara devam 16 ekimde progestron baktıracağım bildiğim kadarıyla düşük olması lazımmış

En trajikomikte bu aslında. Opu öncesi bir gram idrar kalmasın diye 50 defa tuvalete gönderiyorlar. Transfer öncesi ise dolu dolu gelin diyorlar. Öyle ki baskıdan dolayı hemen bırakmak istiyor insan . Şunun bi ortası yok mu ya

Benim de yarın transferim inşaallah idrara sıkışık olmak çok önemli mesane rahime baskı yapıyor ve işlem daha kolay oluyor. Ben ilkinde tam sıkışamamışım ilaç verdiler çok canım yandı ikinci de litre litre su içip gittim. Beş dkda bitti. Tek zorluğu ultrason aletiyle karnına bastırdıkları için her an altına kaçıracak gibi hissediyorsun

yaaa saat kaçta sizin yarın bana 12.30 dediler bakalım. Hiç heyecanım yoktu umudum zaten yoktu ilk deme genelde tutmaz derler ama aşırı heyecan bastı şimdi de

bir de 5. gün embriyosunda test günü ne zaman? Bazı yerlerde 5. gün embriyosu 10. gün test yapabilir yazıyor ama burada da 12. gün demişler yarın dr söyler ama ben yarına kadar dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…