- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.941
MaşallahKızlaaarr ben geldimmmm nasipse benimde kızçem oluyor doktor kesin olmamakla birlikte yüksek ihtimal kız dedi bacaklarını çapraz yapmış cücükümsağlıkla gelsin inşallah uygulamada 15+4 ama doktorda 16 çıktı inşallah herşey sağlıkla ilerler
Maşallah canım ya ne güzel gelsin minnoş kizlarimizKızlaaarr ben geldimmmm nasipse benimde kızçem oluyor doktor kesin olmamakla birlikte yüksek ihtimal kız dedi bacaklarını çapraz yapmış cücükümsağlıkla gelsin inşallah uygulamada 15+4 ama doktorda 16 çıktı inşallah herşey sağlıkla ilerler
Amin canımmMaşallah canım ya ne güzel gelsin minnoş kizlarimizbizimki erkenden gösterdi net gibi ama birdahaki ay gittiğimde yinede soracağım
Amin canımmmMaşallahsağlıkla gelsin ..
Neden belli olmadı ya göstermedi mi. 16 dan sonra hissediliyormuş kadın doğumcu kuzenim yanımda hissedebilir dedi benimki erkenmişCanım biz bugün 17+3 olduk. Bana da biraz erken geldi hissetmek için ama oluyor demekkiisim konusuna daha giremedik çünkü cinsiyet belli değil. Aklımızda bir şeyler var ama bakalım
16+4 ama tık yok ya hiç anlamıyorum hamile olduğumuNeden belli olmadı ya göstermedi mi. 16 dan sonra hissediliyormuş kadın doğumcu kuzenim yanımda hissedebilir dedi benimki erkenmiş
Ya işte biz kendimizi avutuyoz boşver16+4 ama tık yok ya hiç anlamıyorum hamile olduğumudoktorum 2 hafta sonra gece yattığında veya sabah kalktığında kendini dinle çok hafif hissedebilirsin dedi tamamen sessizlikte
Yok yaa bağdaş kurdu göstermediNeden belli olmadı ya göstermedi mi. 16 dan sonra hissediliyormuş kadın doğumcu kuzenim yanımda hissedebilir dedi benimki erkenmiş
Ben kahve içmiyorum normalde de aramazdım zaten. Kahvaltıda ıhlamur içiyorum çayı da içersem akşam iki bardak içiyorum ama çok açık su gibiKızlar kahve içmeye başladım, çay ve kahve gunde kaç adet içiyorsunuz?
Ben 2-3 çay içiyorum. Kahve de arada birKızlar kahve içmeye başladım, çay ve kahve gunde kaç adet içiyorsunuz?
Günde iki bardağa kadar müsaade var ıhlamura ama ben poşet çay olarak değil de yaprak şeklinde aldım kendim demliyorumıhlamur içiliyor dimi
Sabah kahvaltida bi kupa cay kahvaltidan oncede 1 fincan turk kahvesi iciyorum ben doktorum 2 fincan turk kahvesi icrbilirsin dedi ben biraz kahve tiryakisiyim cunkuKızlar kahve içmeye başladım, çay ve kahve gunde kaç adet içiyorsunuz?
Ben bikere ihlamur ictim ertesi gun lekenmem olmustu gevsetme ozelligi varmis ihlamurun bende korktum icmedim daha belki tesadufdu bilmiyorum ama kani sulandirma ozelligi varmis doktora sormadim tabi bu benim yorumum yanlis biseyde soylemek istememGünde iki bardağa kadar müsaade var ıhlamura ama ben poşet çay olarak değil de yaprak şeklinde aldım kendim demliyorum
Ben demlediğim ıhlamuru çok severim özellikle kışın. Ama doktorum bitki çayının hiçbir türlüsünü içme dedi. Doktorların fikirleri değişebiliyor demek ki bu konuda ama ben riske atmak istemedimBen bikere ihlamur ictim ertesi gun lekenmem olmustu gevsetme ozelligi varmis ihlamurun bende korktum icmedim daha belki tesadufdu bilmiyorum ama kani sulandirma ozelligi varmis doktora sormadim tabi bu benim yorumum yanlis biseyde soylemek istemem
Ben 12. Haftada öğrendim zaten sonrada nipt testinde çıktı allahım bilmeseydim meraktan çatlarmışım zatenYok yaa bağdaş kurdu göstermedibence de artık hissedelim yaa
Bana ilk düşük yapıyor dediler korkudan içmedim sonra doktor abartmadan her şeyi yapabilirsin dedi o yüzden canım isterse içtim ama galiba o bağımlılık gidince insanın canı istemiyor hafta 1-2 tane içiyorum. Ama çay her gün 4-5 bardak devamkeKızlar kahve içmeye başladım, çay ve kahve gunde kaç adet içiyorsunuz?
Ben geçen grip oldum her akşam bir bardak ballı ıhlamur içtim doktorum söyledi iç diye ama 1 bardak dedi başka bitki çayı içme ddiBen demlediğim ıhlamuru çok severim özellikle kışın. Ama doktorum bitki çayının hiçbir türlüsünü içme dedi. Doktorların fikirleri değişebiliyor demek ki bu konuda ama ben riske atmak istemedim