- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.081
Bende bendeeee yarınMaşallah canımmKanama alanı olsaydı doktor söylerdi kafana takma artmadıkça önemi yoktur.
Ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladııı çok şükür bugünlerimizeBen de Perşembe gidicem 11+0 olucak inşallah en azından tahmininizi söyleyin dicem doktora merak etmeye başladım
Canım ben 10+6 yım karnımda bi sertlik var hafifte belirginleşiyo gibi ama yapı meselesi diyolar genelde 3 aydan sonra çıkarmış hatta benim karnım sertlikten kurumaya başladı kaşınıyo bazende bakalım yarın gitçez inşallah herşey yolundadır çok korkuyorumKızlar benden daha önce transfer olanların karnı çıkmaya başladı mı?Benim 12 hafta oldu karnım dümdüz. İlk haftalarda olan ödemmiş demek ki. Ne zaman başlıyor acaba çıkmaya
Aynı bennn yaaaaa ağlıcam nerdeyse kalbim çarpıntı tansiyon tavanAyy maşallah sübhanallah ben de yarın görücem tabi yine endişe tavan bende şu psikolojiden kurtulamıyorum millet doktor kapısında nasıl mutlu rahat oturuyo tedavideyken hep özendim ben ne zaman böyle olcam dedim şimdi hamdolsun hamileyim nerdeyse 3 aylık ama benim suratı bi gör beklerken
Ahah ben de her seferinde panik halde giriyorum içeriAynı bennn yaaaaa ağlıcam nerdeyse kalbim çarpıntı tansiyon tavanmahkeme duvarı gibiyim yaaaaa
Benim 13 haftada 12 haftada belirginlesmeye basladi ama ole cok degil adet oncesi sislik gibi hafifKızlar benden daha önce transfer olanların karnı çıkmaya başladı mı?Benim 12 hafta oldu karnım dümdüz. İlk haftalarda olan ödemmiş demek ki. Ne zaman başlıyor acaba çıkmaya
Valla bende hep senin gibiyim hep tedirgin korkulu bekliyorum 3 ay bitti tam rahatladim dedim kanamam olduAyy maşallah sübhanallah ben de yarın görücem tabi yine endişe tavan bende şu psikolojiden kurtulamıyorum millet doktor kapısında nasıl mutlu rahat oturuyo tedavideyken hep özendim ben ne zaman böyle olcam dedim şimdi hamdolsun hamileyim nerdeyse 3 aylık ama benim suratı bi gör beklerken
Evet yaaaaaa bakalım ben iyi sabrettim en son 15 gün önce gitmiştim inşallah hayırlı haberler alırım yarınAhah ben de her seferinde panik halde giriyorum içerigörür görmez de ohh çok şükür diyorum 2-3 gün idare ediyor sonra yine başlıyor endişe
İnşallah ikimizde kıpır kıpır sağlıklı görürüz bebişlerimizi canımEvet yaaaaaa bakalım ben iyi sabrettim en son 15 gün önce gitmiştim inşallah hayırlı haberler alırım yarın
Evet sorma mesela göğüslerim bugün hiç acımıyor allahım sabahtır kafayı yicem içim içim yiyorİnşallah ikimizde kıpır kıpır sağlıklı görürüz bebişlerimizi canımDemek ki hepimiz aynıyız endişe konusunda
Yaa son iki üç gündür benim de bi gelip bi gidiyo o ağrı hatta size sorcaktım biraz azaldı diye muhtemelen normalEvet sorma mesela göğüslerim bugün hiç acımıyor allahım sabahtır kafayı yicem içim içim yiyor
O degisiyor onu baz alma bence benimde bazen mincikliyorum aci yok bazen elimi degdirmeden agriyor hamilelik ilerledikce vucud alistigi icin azalabiliyormus belirtiler icin rahatladin diye yazdim bizler zor elde ettigimiz icin hersey bizi endiselendiriyor bende dahil sabah bi kanamam oldu 3 hastane dolastim 1 kisinin demesi bile tatmin etmedi o dereceEvet sorma mesela göğüslerim bugün hiç acımıyor allahım sabahtır kafayı yicem içim içim yiyor
Rabbim sağ salim tez vakitte kavuştursun bebeklerine canım benimkızlar nasılsınızz, uzun zamandır yoktum ama toparladım kendimi, yeniden tüp bebek için denemeye karar verdimm, bana dua eder misiniz, adet zamanını bekliyorum yeniden tedavi için, 2 tane koyduracağım bu defa
Bunu bende yapıyorum sürekli kontrol ediyorum sapık dicekler diye korkuyorum artıkO degisiyor onu baz alma bence benimde bazen mincikliyorum aci yok bazen elimi degdirmeden agriyor hamilelik ilerledikce vucud alistigi icin azalabiliyormus belirtiler icin rahatladin diye yazdim bizler zor elde ettigimiz icin hersey bizi endiselendiriyor bende dahil sabah bi kanamam oldu 3 hastane dolastim 1 kisinin demesi bile tatmin etmedi o derece
Benimde öyle oluyor hatta göğüslerimin acımadığı günler mide bulantımda az oluyor endişeleniyorum ertesi gün bi bakıyorum belirtiler geri gelmiş bir geliyor bir gidiyorlarEvet sorma mesela göğüslerim bugün hiç acımıyor allahım sabahtır kafayı yicem içim içim yiyor
Amin canımm, histeroskopi oldum sonrasında biraz dengesizleşti normalde 27sinde olmam gerek bakalımm..Rabbim sağ salim tez vakitte kavuştursun bebeklerine canım benimNe zaman adet günün
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün sanada yaşatsın gebeliği canım benimde 2 negatiften sonra 3.cu de nasip oldu hepsinde de çift embriyo konuldu şuan bir tanesi tuttu ikiz olmadı yani tabi bunu göz önünde bulundurmak gerekir ama nasipten ötesi yok hakkında hayırlısı olsunkızlar nasılsınızz, uzun zamandır yoktum ama toparladım kendimi, yeniden tüp bebek için denemeye karar verdimm, bana dua eder misiniz, adet zamanını bekliyorum yeniden tedavi için, 2 tane koyduracağım bu defa
Rabbim bebislerimizi korusunBunu bende yapıyorum sürekli kontrol ediyorum sapık dicekler diye korkuyorum artıkAyy ne kadar aynı hisleri yaşıyoruz yaa
Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah canım haberdar et bizi deAmin canımm, histeroskopi oldum sonrasında biraz dengesizleşti normalde 27sinde olmam gerek bakalımm..
2 negatif sonrası 2iz koyulabiliyormuş hem heyecanlıyım hem de korkuyorum yine, bolca duaya ihtiyacım varr <3
Aminn canım benimm inşallah hemen geçer progestan ya da benzeri ilaçları kestin miRabbim bebislerimizi korusun
Lekenme acaba nezaman kesilir surekli wc paranoyak oldum
Canım ne güzel dua aminn inşallahRabbim bu kez yüzünü güldürsün sanada yaşatsın gebeliği canım benimde 2 negatiften sonra 3.cu de nasip oldu hepsinde de çift embriyo konuldu şuan bir tanesi tuttu ikiz olmadı yani tabi bunu göz önünde bulundurmak gerekir ama nasipten ötesi yok hakkında hayırlısı olsun