- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.101
Yok devam ama dozunu dusurmustu doktorum fitilin haftada birde depot igne oluyorumAminn canım benimm inşallah hemen geçer progestan ya da benzeri ilaçları kestin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok devam ama dozunu dusurmustu doktorum fitilin haftada birde depot igne oluyorumAminn canım benimm inşallah hemen geçer progestan ya da benzeri ilaçları kestin mi
Şuan tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun canımYok devam ama dozunu dusurmustu doktorum fitilin haftada birde depot igne oluyorum
Evet ben doguma kadar onla devam edicem dogumum dahil baskasina guveniyorumŞuan tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun canım
Ben başka doktora geçicem de kaç doktor denedim içine sinmedi yarın da bi başkasına gidip denicem en içime sineni bulana kadar doktorsuzumEvet ben doguma kadar onla devam edicem dogumum dahil baskasina guveniyorum
Ya o kadar heyecanlıyım ki bu randevuya eller ayaklar hareket nihayet bebeğe benzer bir şey görcez bir de cinsiyet görürsek tadından yenmezTahmini soyleyin deyince soyluyor harekette gorursunuz baya benim kizim cirpi bacaklarini salliyordu burnu vs hep belli
Ayy maşallah sübhanallah ben de yarın görücem tabi yine endişe tavan bende şu psikolojiden kurtulamıyorum millet doktor kapısında nasıl mutlu rahat oturuyo tedavideyken hep özendim ben ne zaman böyle olcam dedim şimdi hamdolsun hamileyim nerdeyse 3 aylık ama benim suratı bi gör beklerken
Aynı bennn yaaaaa ağlıcam nerdeyse kalbim çarpıntı tansiyon tavan mahkeme duvarı gibiyim yaaaaa
Ahah ben de her seferinde panik halde giriyorum içeri görür görmez de ohh çok şükür diyorum 2-3 gün idare ediyor sonra yine başlıyor endişe
Yani sizdese oluyosa normal o zaman biz normal değilizYaa son iki üç gündür benim de bi gelip bi gidiyo o ağrı hatta size sorcaktım biraz azaldı diye muhtemelen normal
Ah ahhh bi süreç ne zaman geçecek ne zaman bir oh çekeceğiz Allahım bizlerede o günleri nasip etsin inşallah yüreklerimize su serpsin rabbim yaBenimde öyle oluyor hatta göğüslerimin acımadığı günler mide bulantımda az oluyor endişeleniyorum ertesi gün bi bakıyorum belirtiler geri gelmiş bir geliyor bir gidiyorlar
Evet sizlerde yazınca rahatladım cidden Allahım selametle kavuşmayı nasip etsin yavrularımızaO degisiyor onu baz alma bence benimde bazen mincikliyorum aci yok bazen elimi degdirmeden agriyor hamilelik ilerledikce vucud alistigi icin azalabiliyormus belirtiler icin rahatladin diye yazdim bizler zor elde ettigimiz icin hersey bizi endiselendiriyor bende dahil sabah bi kanamam oldu 3 hastane dolastim 1 kisinin demesi bile tatmin etmedi o derece
Evet canım biz çok telaşlıyızYani sizdese oluyosa normal o zaman biz normal değiliz
Özelde mi denediğin doktorlar canım bende şimdi yeni birine gideceğim için tedirginimBen başka doktora geçicem de kaç doktor denedim içine sinmedi yarın da bi başkasına gidip denicem en içime sineni bulana kadar doktorsuzum
İnşaallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. Moralini yüksek tut kendine iyi bakbazılarınız bilir, ekim ayında transfer olanlardandım, 2. düşüğümü yapmıştım.
Doktorla konustum, cumartesi tekrar transferi denemek için planladı.
Rahim iyi dedi. Ama herşeyi aynı yapıyoruz sonuç değişir mi bu sefer umudum yok
Ayy benim tedaviden beri bir göbeğim var hep ilaçlara bağladım. 20 gün oldu neredeyse iğneleri bırakalı ama hala göbeğim aynı. Bebek mi değil mi anlamıyorum 12+6 dayım normalde bu haftadan sonra büyür diyorlar ama benimki gayet büyükKızlar benden daha önce transfer olanların karnı çıkmaya başladı mı? Benim 12 hafta oldu karnım dümdüz. İlk haftalarda olan ödemmiş demek ki. Ne zaman başlıyor acaba çıkmaya
Benim son lekelenme 8. Haftada olmuştı hamd olsun daha olmadı ama doktor sana sorun olmadığını söylemiş yaa bence içini biraz ferahlatmaya bak. Ağrı psikolojik olabilir. Biraz kendini oyalayacak bir şeyler bul. Evet zor ama aklını hep oraya verme kötü düşünme.Kizlar pazartesiden beri benim bu kahve lekem gecmiyor bu sabahta fitili soktum parmagima sumuk gibi kahve akinti bulasti dunde muayne oldum okuyanlar bilir herhengi bi kanama alani vs yok akintim sadece peceteye silince bu arada icim bi turmu rahat etmiyor 13+1 bugun resmen hamileligimi zehir ediyorum hergun doktora gitmek istiyrm annem esim kiziyor bana biraz rahat ol bisey olsa doktor derdi diye ama diyorum ya dunden bugune olduysa elimde degil hafif hafif arada agrimda oluyor regli gibi belkide agri pisikolojik bilmiyrm benim gibi yasayan varsa bana tecrubelerinizi solermisiniz neolur
Ya benim de transferden sonra baya şişmişti 7.haftada sanki 16. Haftada gibiydim ama şimdi hiçbişey kalmadı biraz belli olsun istiyorum galiba 15.haftadan sonra birden çıkmaya başlıyor diyorlarAyy benim tedaviden beri bir göbeğim var hep ilaçlara bağladım. 20 gün oldu neredeyse iğneleri bırakalı ama hala göbeğim aynı. Bebek mi değil mi anlamıyorum 12+6 dayım normalde bu haftadan sonra büyür diyorlar ama benimki gayet büyük
Kac gun surmustuBenim son lekelenme 8. Haftada olmuştı hamd olsun daha olmadı ama doktor sana sorun olmadığını söylemiş yaa bence içini biraz ferahlatmaya bak. Ağrı psikolojik olabilir. Biraz kendini oyalayacak bir şeyler bul. Evet zor ama aklını hep oraya verme kötü düşünme.
Ben de belli olsun istiyorum belli oluyor da ama işte bebek göbeği olduğunu düşünmüyorum görümcem diyorki belki iç karnın geniş değil. Abla dedim böyle bakarsak benim direkt iç karnım yokYa benim de transferden sonra baya şişmişti 7.haftada sanki 16. Haftada gibiydim ama şimdi hiçbişey kalmadı biraz belli olsun istiyorum galiba 15.haftadan sonra birden çıkmaya başlıyor diyorlar
Bir gün bile sürmedi herhalde uyudum uyandım baktım leke var hemen acile gittim doktor normal dedi. Sonra da gelmedi dahaKbac gun surmustu
Evet canım özelde kendi tüp bebek doktorum devlette ama hamilelerle ilgilenmiyo çok geçiştiriyo o yüzden özelde doktor arıyorum bulamadım dahaÖzelde mi denediğin doktorlar canım bende şimdi yeni birine gideceğim için tedirginim