- 18 Kasım 2022
- 1.161
- 1.641
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.361
Kızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya
Nioli yağını duydun mu hiç ben hiç kullanmadım ama faydasını görenleri duydum bir araştır istersen canım hamilelikte kullanılır mı falan bilmiyorum araştır birKullanmadığım probiyotik kalmadıtemmuz ayında idrar yolu enfeksiyonu olup acile gittim. Doktor bi antibiyotik verdi o antibiyotik bende mantar yaptı. O geçti bakteriyel enfeksiyona çevirdi aylardır hiç tadım yok. Tüp bebek doktorum engel değil dedi yaptı ondan önce 3 ay falan hep ilaç denedik hiçbiri iyi gelmedi. Nişantaşında ünlü bi doktora gittim onun tedavisi de işe yaramadı valla tadını çıkaramıyorum çok canım sıkılıyor
Geçmiş olsuunKızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya
Ee işte o kriz anında benim bunu anlamam 5-10 dkkamı aldıEvet canım kese rahimde gözükünce dış gebelik riski kalkıyor ortadan
Canım annemde çok çekti enfeksiyondan mantardan , pamuklu bezleri ve pamuklu iç çamaşırları vardı yüksek derecede yıkayıp kurutup sonra gün içerisinde buharsız ütüleyip biraz ılıyınca giyerdi gün içerisinde bunu 3 kere falan yapardı ve geçti. benimde geçen yıl kürtajımdan sonra cerrahi aletlerden olmuştu inatçıydı bayağı bende bu yöntemle geçirdim , belki işine yarar , çok illet birşeyKullanmadığım probiyotik kalmadıtemmuz ayında idrar yolu enfeksiyonu olup acile gittim. Doktor bi antibiyotik verdi o antibiyotik bende mantar yaptı. O geçti bakteriyel enfeksiyona çevirdi aylardır hiç tadım yok. Tüp bebek doktorum engel değil dedi yaptı ondan önce 3 ay falan hep ilaç denedik hiçbiri iyi gelmedi. Nişantaşında ünlü bi doktora gittim onun tedavisi de işe yaramadı valla tadını çıkaramıyorum çok canım sıkılıyor
Evet canım kanama alanı yoktu ama bir sebep de söylemedi normal dediSende kanama alani yoktu sanirim dimi senin neden kaynakliydi
Dur ben bir sorayım canım
Nasıl devranılıyor bilmiyorum ki
Tabloyu güncellerim sorun değil
İşte bilgisayardayım bütün gün
Akşam evde telefondan giriyorum
Tatlim mrb.idrar tahlilinde çıkmışmıydı mantar.perişanım dr dr gezdm.ilaç verip yolluyorlar sık idrara cıkma ki gece uyutmuyor yanma var kaşıntı yok annenizinki nasıldıCanım annemde çok çekti enfeksiyondan mantardan , pamuklu bezleri ve pamuklu iç çamaşırları vardı yüksek derecede yıkayıp kurutup sonra gün içerisinde buharsız ütüleyip biraz ılıyınca giyerdi gün içerisinde bunu 3 kere falan yapardı ve geçti. benimde geçen yıl kürtajımdan sonra cerrahi aletlerden olmuştu inatçıydı bayağı bende bu yöntemle geçirdim , belki işine yarar , çok illet birşey
Canım tablo artık sende. Hadi hayırlı olsun
Nasıl devranılıyor bilmiyorum ki
Tabloyu güncellerim sorun değil
İşte bilgisayardayım bütün gün
Akşam evde telefondan giriyorum
tamamdırCanım tablo artık sende. Hadi hayırlı olsun
Tahlil sonuçlarını hatırlamıyorum canım ama akıntı ve yoğun kaşıntısı vardı kremler fitiller denedi geçmedi en son böyle geçirdi. Birkaç kere ebegümeci demleyip ılıtıp leğene döküp üzerine oturmuşluğu da var ama burada çoğu insan hamile ve bu tarz bitkiler ve bitkisel yağlar falan Allah korusun septik şok'a sebebiyet verebilir o yüzden yazmak istemedimTatlim mrb.idrar tahlilinde çıkmışmıydı mantar.perişanım dr dr gezdm.ilaç verip yolluyorlar sık idrara cıkma ki gece uyutmuyor yanma var kaşıntı yok annenizinki nasıldı
23 Ekim 5.gün 2 embriyo pozitif canım eklersen sevinirimtamamdır
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar yazsın güncelleyim
ekledim23 Ekim 5.gün 2 embriyo pozitif canım eklersen sevinirim
Ayyy aynı canım çok kötü midem yani artk canım hiç bşy yemekde istemiyor dün istifrada ettim bide dün migrenimde tuttu bitik haldeyim bunada şükür ama mide bulantısıda ap ayrı bir dertmiş çok zorMerhaba kizlar nasılsınız ..bulantilariniz başladı mı ..benim sürekli bulantı hissim var ama en çok sudan miden bulaniyor..su içemiyorum
Aynen canımın ne istediğini bile bilmiyorumAyyy aynı canım çok kötü midem yani artk canım hiç bşy yemekde istemiyor dün istifrada ettim bide dün migrenimde tuttu bitik haldeyim bunada şükür ama mide bulantısıda ap ayrı bir dertmiş çok zor
Senin zamanlarda başladı aslında benimki tam bulanma.degil ara ara hissi geliyordu ..ama iki gündür bulanıyor kusturmuyor hissi var ama sürekli ..6+3 teyim hiç midem bulanmadı daha erken olduğu için mi ne zaman başlıyor bulantılar
Benim tam dün başladı 6+1 zaten 6 haftada başlıyormuş ama hormonlarla ilgili herkesde olcak diye birşey yok6+3 teyim hiç midem bulanmadı daha erken olduğu için mi ne zaman başlıyor bulantılar
Benimde bu zamana kdr ilkkez dün oldu parol iç dedi doktorum ama dayandım içmedim gece hala devam etseydi içecektim ama parolda fayda etmiyor bende ondan hiç içmesem daha iyi ddmAynen canımın ne istediğini bile bilmiyorumevet hep derdim hamile kalayım de bulansin ..bu da şükür
Bnde migren var başladığında uyumaya çalışıyorum karanlık ortamda ..ama çok şükür öyle şiddetli tutturmadi daha