- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.341
Geçmiş olsun. Allahım bu sefer sağlıkla kavuştursun yavrunaben de salak gibi evde sürekli bir şeyler okuyorum en son acaba dış gebelik mi geçiriyorum dedim nedeni de omzumdaki ağrı boynum tutulmuş. İnternete bi girdim dış gebelik diyor. Halbuki 4 kere falan doktora gittim yani rahimde görünüyor kese. Ya yer değiştirmişse bile dedim yani şu an kendime gerçekten çok kızıyorum. Sonradan olsaydı doktor görürdü dedim de rahatladım. Sana da sorayım dedim o yüzden.
Valla ağrım geçmedi. Sürekli ağrım var azcık yorulayım ağrı başlıyor uzanayım uyurken hızlıca döneyim hep ağrı orda. Doktor ilaçlar ağrı yapıyor demişti transferden sonra da vardı çünkü ağrı o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum. Kahverengi akıntı da yok şükürler olsun. Parçalı kanama artı ağrı olmadığı sürece kendimi üzmeme kararı aldım! Ama bol bol yatıyorum kendimi hiç yormuyorum sen de yorma. Allahtan anacım var yanımda olmasa da eşim yardım ediyor bir süre böyle olacak belli ki
[/QUOTEValla dun oyle pecete dolusi gorunce cok korktum sonra bu saate kadat gelmemisti ama az once peceteye akinti mi tam bilmiyorum kahve kahve lekeler geldi yine morelim bozuldu wc ye gitmekten helak oldumGeçmiş olsun. Allahım bu sefer sağlıkla kavuştursun yavrunaben de salak gibi evde sürekli bir şeyler okuyorum en son acaba dış gebelik mi geçiriyorum dedim nedeni de omzumdaki ağrı boynum tutulmuş. İnternete bi girdim dış gebelik diyor. Halbuki 4 kere falan doktora gittim yani rahimde görünüyor kese. Ya yer değiştirmişse bile dedim yani şu an kendime gerçekten çok kızıyorum. Sonradan olsaydı doktor görürdü dedim de rahatladım. Sana da sorayım dedim o yüzden.
Valla ağrım geçmedi. Sürekli ağrım var azcık yorulayım ağrı başlıyor uzanayım uyurken hızlıca döneyim hep ağrı orda. Doktor ilaçlar ağrı yapıyor demişti transferden sonra da vardı çünkü ağrı o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum. Kahverengi akıntı da yok şükürler olsun. Parçalı kanama artı ağrı olmadığı sürece kendimi üzmeme kararı aldım! Ama bol bol yatıyorum kendimi hiç yormuyorum sen de yorma. Allahtan anacım var yanımda olmasa da eşim yardım ediyor bir süre böyle olacak belli kidoktor dun rahimde guzel yerde desede icim rahatlamiyor cuma kendi doktorumda randevum var
Kalbimize indiriyordun kaç defa girdim sayfaya yazdın mı diye gerçekten endişelendim canım benimm çok şükür Allah sana bağışlasın bebişi derin nefes aldım ciddenKızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya
Canım sıkma canını yavaş yavaş geçer o benim de iki üç gün sürdü az azKizlar dun benim kanamam olmustu ya acile gitmistim doktor bebek iyi kese disinda ufak bi kanama alani var demisti dunden bu saate kadar birdaha bisey gelmemisti az once akinti gibi kahve lekeler geldi peceteyle silince geldi gene cok korkuyorum ya iciim birturlu rahatlamiyr
Bugün ebe bana 8.hafta biraz riskli dedi. Muhtemelen bunlar doğal canım bu haftalarda çok dikkatli olmamız gerekmiş bol bol dinlenmemiz lazımmış. Bebek iyiyse çok stres yapmamaya çalış dicem tabi ama çok zor zaten yüreğimiz ağızdaKizlar dun benim kanamam olmustu ya acile gitmistim doktor bebek iyi kese disinda ufak bi kanama alani var demisti dunden bu saate kadar birdaha bisey gelmemisti az once akinti gibi kahve lekeler geldi peceteyle silince geldi gene cok korkuyorum ya iciim birturlu rahatlamiyr
Yaa çok şükürKızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya
Sende kanama alani yoktu sanirim dimi senin neden kaynakliydiCanım sıkma canını yavaş yavaş geçer o benim de iki üç gün sürdü az az
Surekli yatiyorum yarinda annem gelicek kalicak bende biraz inan hic bisey yapmiyorum kanamadan oncede yapmiyordum bebek iyi dedi ama iste elimde degilBugün ebe bana 8.hafta biraz riskli dedi. Muhtemelen bunlar doğal canım bu haftalarda çok dikkatli olmamız gerekmiş bol bol dinlenmemiz lazımmış. Bebek iyiyse çok stres yapmamaya çalış dicem tabi ama çok zor zaten yüreğimiz ağızda
Evet canım kese rahimde gözükünce dış gebelik riski kalkıyor ortadanGeçmiş olsun. Allahım bu sefer sağlıkla kavuştursun yavrunaben de salak gibi evde sürekli bir şeyler okuyorum en son acaba dış gebelik mi geçiriyorum dedim nedeni de omzumdaki ağrı boynum tutulmuş. İnternete bi girdim dış gebelik diyor. Halbuki 4 kere falan doktora gittim yani rahimde görünüyor kese. Ya yer değiştirmişse bile dedim yani şu an kendime gerçekten çok kızıyorum. Sonradan olsaydı doktor görürdü dedim de rahatladım. Sana da sorayım dedim o yüzden.
Valla ağrım geçmedi. Sürekli ağrım var azcık yorulayım ağrı başlıyor uzanayım uyurken hızlıca döneyim hep ağrı orda. Doktor ilaçlar ağrı yapıyor demişti transferden sonra da vardı çünkü ağrı o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum. Kahverengi akıntı da yok şükürler olsun. Parçalı kanama artı ağrı olmadığı sürece kendimi üzmeme kararı aldım! Ama bol bol yatıyorum kendimi hiç yormuyorum sen de yorma. Allahtan anacım var yanımda olmasa da eşim yardım ediyor bir süre böyle olacak belli ki
Anlıyorum balım hem de çok iyi zaten sen hareket etmesen de olcağı oluyo bazen o lekelenmelerin hepimiz çok korkuyoruz o yüzden birbirimize de diyecek bişeyimiz kalmıyor dua etmekten başka. Allah'ım hepimizin bebeğini bağışlasın ve çok sağlıklı çok rahat bir hamilelik dönemi nasip etsinSurekli yatiyorum yarinda annem gelicek kalicak bende biraz inan hic bisey yapmiyorum kanamadan oncede yapmiyordum bebek iyi dedi ama iste elimde degil
Yoğurt sürmeyi denedin mi canım en temiz zararsız çözüm gibi bir de ağızdan probiyotik al bol turşu ye turşu suyu içKızlar selam. Benim aylardır uğraştığım bir bakteriyel enfeksiyonum var. Sarı yeşil renktw akıntı ve gün içinde zaman zaman kaşıntı oluyor. 3 doktora gittim kaç antibiyotik ve fitil kullandım geçmedi. Şimdi hamile olmanın keyfini bile çıkaramıyorum bu durumdan. Acaba kaçıncı aydan sonra tekrar antibiyotik kullanılabilir? Bana istanbul içinde önerebilecğiniz doktor var mı acaba? Valla gitmediğim ne acıbadem hastanesi kaldı ne de nişantaşı doktoru kaldı bir umut buraya sorayim dedim.
Kullanmadığım probiyotik kalmadıYoğurt sürmeyi denedin mi canım en temiz zararsız çözüm gibi bir de ağızdan probiyotik al bol turşu ye turşu suyu iç
Doktorlar hamilelerde batikonla yıkıyor diye duymuştum böyle çok inatçı enfeksiyonlarda. Bi onu sor en son çareKullanmadığım probiyotik kalmadıtemmuz ayında idrar yolu enfeksiyonu olup acile gittim. Doktor bi antibiyotik verdi o antibiyotik bende mantar yaptı. O geçti bakteriyel enfeksiyona çevirdi aylardır hiç tadım yok. Tüp bebek doktorum engel değil dedi yaptı ondan önce 3 ay falan hep ilaç denedik hiçbiri iyi gelmedi. Nişantaşında ünlü bi doktora gittim onun tedavisi de işe yaramadı valla tadını çıkaramıyorum çok canım sıkılıyor
Canım transferden önce onu da yaptırdım ama anlık bir çözüm oldu malesefDoktorlar hamilelerde batikonla yıkıyor diye duymuştum böyle çok inatçı enfeksiyonlarda. Bi onu sor en son çare
Maşallah canım..çok sevindim ..hayırlısı inşallah bizde duyarız kalp atisniKızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya
O zaman benim bildiğim bi seçenek kalmadı maalesef canımCanım transferden önce onu da yaptırdım ama anlık bir çözüm oldu malesef