2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba doktordan geldik çok bekledim ekstrem olduğu için haliyle randevulu hastaları vardı hiş bir sorun yokmuş 6+5 olmuşuz kalp atışınıda duyduk kanama alanıda yok dedi bebekde uyumlu dedi haftasıyla hiç sorun yok dedi yerleşme kanaması devamıda gelmemiş dedi kahrettim kendimi çok ağladım ya ama çok şükür rabbime çok iyiymiş sesini duydum çok güzel duyguymuş ya

Kalbimize indiriyordun kaç defa girdim sayfaya yazdın mı diye gerçekten endişelendim canım benimm çok şükür Allah sana bağışlasın bebişi derin nefes aldım cidden

Kizlar dun benim kanamam olmustu ya acile gitmistim doktor bebek iyi kese disinda ufak bi kanama alani var demisti dunden bu saate kadar birdaha bisey gelmemisti az once akinti gibi kahve lekeler geldi peceteyle silince geldi gene cok korkuyorum ya iciim birturlu rahatlamiyr

Canım sıkma canını yavaş yavaş geçer o benim de iki üç gün sürdü az az

Bugün ebe bana 8.hafta biraz riskli dedi. Muhtemelen bunlar doğal canım bu haftalarda çok dikkatli olmamız gerekmiş bol bol dinlenmemiz lazımmış. Bebek iyiyse çok stres yapmamaya çalış dicem tabi ama çok zor zaten yüreğimiz ağızda

Yaa çok şükür şimdi daha fazla yıpratma kendini sakin sakin dinlen bir şeye takma kafanı

Surekli yatiyorum yarinda annem gelicek kalicak bende biraz inan hic bisey yapmiyorum kanamadan oncede yapmiyordum bebek iyi dedi ama iste elimde degil

Evet canım kese rahimde gözükünce dış gebelik riski kalkıyor ortadan

Surekli yatiyorum yarinda annem gelicek kalicak bende biraz inan hic bisey yapmiyorum kanamadan oncede yapmiyordum bebek iyi dedi ama iste elimde degil
Anlıyorum balım hem de çok iyi zaten sen hareket etmesen de olcağı oluyo bazen o lekelenmelerin hepimiz çok korkuyoruz o yüzden birbirimize de diyecek bişeyimiz kalmıyor dua etmekten başka. Allah'ım hepimizin bebeğini bağışlasın ve çok sağlıklı çok rahat bir hamilelik dönemi nasip etsin

Kızlar selam. Benim aylardır uğraştığım bir bakteriyel enfeksiyonum var. Sarı yeşil renktw akıntı ve gün içinde zaman zaman kaşıntı oluyor. 3 doktora gittim kaç antibiyotik ve fitil kullandım geçmedi. Şimdi hamile olmanın keyfini bile çıkaramıyorum bu durumdan. Acaba kaçıncı aydan sonra tekrar antibiyotik kullanılabilir? Bana istanbul içinde önerebilecğiniz doktor var mı acaba? Valla gitmediğim ne acıbadem hastanesi kaldı ne de nişantaşı doktoru kaldı bir umut buraya sorayim dedim.

Yoğurt sürmeyi denedin mi canım en temiz zararsız çözüm gibi bir de ağızdan probiyotik al bol turşu ye turşu suyu iç

Yoğurt sürmeyi denedin mi canım en temiz zararsız çözüm gibi bir de ağızdan probiyotik al bol turşu ye turşu suyu iç
Kullanmadığım probiyotik kalmadı temmuz ayında idrar yolu enfeksiyonu olup acile gittim. Doktor bi antibiyotik verdi o antibiyotik bende mantar yaptı. O geçti bakteriyel enfeksiyona çevirdi aylardır hiç tadım yok. Tüp bebek doktorum engel değil dedi yaptı ondan önce 3 ay falan hep ilaç denedik hiçbiri iyi gelmedi. Nişantaşında ünlü bi doktora gittim onun tedavisi de işe yaramadı valla tadını çıkaramıyorum çok canım sıkılıyor

Doktorlar hamilelerde batikonla yıkıyor diye duymuştum böyle çok inatçı enfeksiyonlarda. Bi onu sor en son çare

Maşallah canım..çok sevindim ..hayırlısı inşallah bizde duyarız kalp atisni
Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…