2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim leke gelmişti 9. Günü canım trasnferin o zaman aspirini bıraktırdı ama şimdi ne eder napar bilmiyorum keseyi görmüştük yarın kalp atışı için gidecektik bugün gidcez 13:30 da gel dedi

Benim leke gelmişti 9. Günü canım trasnferin o zaman aspirini bıraktırdı ama şimdi ne eder napar bilmiyorum keseyi görmüştük yarın kalp atışı için gidecektik bugün gidcez 13:30 da gel dedi
Kanama falza olmadığı sürece birşey olmaz inşallah .kendini strese koyma ..zaten kötü bur durum olsa.kanama.durmaz ve parça olarak düşerdi ..sonuçta artık bebeğin in kalp atisni duyacak kadar büyük ..rabbim sana bağışlasın

Amin canım inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim

aklımda kalanları güncellendim
unuttuklarımı da hatırlatırsanız güncellerim arkadaşlar

Beta değerim 3binlerdeyken rahimde kese gözükmemişti daha sonra sağ tüpün içinde gözüktü o şekilde oldu bende 2 kere en sonunda tüpü aldılar
Geçmiş olsun. Allahım bu sefer sağlıkla kavuştursun yavruna ben de salak gibi evde sürekli bir şeyler okuyorum en son acaba dış gebelik mi geçiriyorum dedim nedeni de omzumdaki ağrı boynum tutulmuş. İnternete bi girdim dış gebelik diyor. Halbuki 4 kere falan doktora gittim yani rahimde görünüyor kese. Ya yer değiştirmişse bile dedim yani şu an kendime gerçekten çok kızıyorum. Sonradan olsaydı doktor görürdü dedim de rahatladım. Sana da sorayım dedim o yüzden.
Agrin nezaman gecti kanama kesildi benim ama agri var
Valla ağrım geçmedi. Sürekli ağrım var azcık yorulayım ağrı başlıyor uzanayım uyurken hızlıca döneyim hep ağrı orda. Doktor ilaçlar ağrı yapıyor demişti transferden sonra da vardı çünkü ağrı o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum. Kahverengi akıntı da yok şükürler olsun. Parçalı kanama artı ağrı olmadığı sürece kendimi üzmeme kararı aldım! Ama bol bol yatıyorum kendimi hiç yormuyorum sen de yorma. Allahtan anacım var yanımda olmasa da eşim yardım ediyor bir süre böyle olacak belli ki

Hayırlı haberlerini bekliyoruz merak etme oluyor genelde kanama benim de geçen hafta olmuştu. Parçalı ağrılı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Hatta bazen öyle olsa bile olmuyor bende küçük parçalar da vardı. Bol bol dinlen.
aklımda kalanları güncellendim
unuttuklarımı da hatırlatırsanız güncellerim arkadaşlar
Teşekkürler valla içimde kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…