2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebek iyiymiş Rabbim bağışlasın hepsini ❤️

Bu akıntılar hormonlardan kaynaklı oluyormuş. Sarı akıntı bende de oluyor ama ben rengini içtiğim folik asite bağlıyorum. Eğer kokulu bir akıntı olursa o zaman doktoruna danışabilirsin ama diğer türlüsü normalmiş
Ayy inşallah öyledir ya valla fitil kullandığım için şuan öyle koku almıyorum yani bilemedim ya

Evet tuvalet sıkıntısı olunca karnım ağrıyor bazen ..hatta kanamadan sonra tuvalet için karnım Ağrı'sa.bile.korkuhordum. ..simdikisi kasigin alt kısmı idi gece geçti ..rahim büyüme yapınca da ağrı yapiyormus ..genelde yuumurtlama döneminde böyle ağrı olurdu ..adetim bu sekkilde 15 gün geçti ..vucud şaşırdı herhlde yuumrtladigimi sanıyor 😀
Benim de sadece tuvaletten değilmiş ağrım. Kahverengi leke de geldi allahaşükür bitti ama 🥲 Allahım buna bile alıştık😅
Farkındayım keşke elimde olsa bende 2 dış gebelik yaşadım bir tüpüm alındı sonra tüp bebek vs. Derken ondan sanırım bukdr ince düşünce ama ddğn gibi canım akışa bırakıcam ❤️❤️ sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza allalım inşallah 🤲🏼❤️
Merhaba dış gebelik yaşadığını ne zaman fark ediyor doktorlar ilk ziyarette mi acaba?
Kızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.
Ayy sakın zaten yaptıktan sonra da negatifse acaba erken miydi diye insanın içini yiyor pozitif çıkanlar bile deliriyor her gün test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorlar. Yani merak yine bitmiyor bence gününü bekle o zaten size her türlü hediye gibi gelcek❤️
Kizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Kahverengi sıkıntı olmuyormuş. Benim kırmızıydı geçti doktora sordum kanama alanı var mı vs onu bile söylemedi😅 seni ilgilendiren bir yerde yok dedi bebekte olmadığı sürece ilgilenmiyoruz dedi😊

Benim de sadece tuvaletten değilmiş ağrım. Kahverengi leke de geldi allahaşükür bitti ama 🥲 Allahım buna bile alıştık😅

Merhaba dış gebelik yaşadığını ne zaman fark ediyor doktorlar ilk ziyarette mi acaba?

Ayy sakın zaten yaptıktan sonra da negatifse acaba erken miydi diye insanın içini yiyor pozitif çıkanlar bile deliriyor her gün test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorlar. Yani merak yine bitmiyor bence gününü bekle o zaten size her türlü hediye gibi gelcek❤️

Kahverengi sıkıntı olmuyormuş. Benim kırmızıydı geçti doktora sordum kanama alanı var mı vs onu bile söylemedi😅 seni ilgilendiren bir yerde yok dedi bebekte olmadığı sürece ilgilenmiyoruz dedi😊
Beta değerim 3binlerdeyken rahimde kese gözükmemişti daha sonra sağ tüpün içinde gözüktü o şekilde oldu bende 2 kere en sonunda tüpü aldılar

Agrin nezaman gecti kanama kesildi benim ama agri var

Kızlar merhaba dün gece çok kötü uyandım lavaboya gittiğimde çamaşırıma kırmızı olarak kanamam gelmiş çok kötüyüm😭😭😭

Şuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu 😞
Aynısı bnde oldu kese Gunumden bir gün önce kanamam oldu o gün doktor gel dedi ve bir gün önce gittim..sadece 3 gün dikkat et oksapar ve coraspini kesti 3 gün boyunca sonra dewam et dedi..düşük tehliken var dedi ..genelde bir çok kişide oluyormus böyle durumlar

Şuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu 😞
Canım çok geçmiş olsun inşaallah bir şey olmaz kendini sıkmamaya üzmemeye çalış stres daha kötü etkiliyor insanı. Dua edelim inşaallah bir sorun yoktur

X