-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.281
Şuan çok erken ama Cuma günü zaten 9.gun oluyor ve kanda çıkar inşallah hamilesindir güzel haberler aldığın bir gün olur doktorun ne zaman beta istedi peki ?Kızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.
Yani bana en başından beri 10. haftaya kadar devam edicez demişti. Bir bildiği vardır senin doktorun da muhakkak.Canım ben 6 haftalığım 1 hafta sonra tüm ilaçları bırak dedi doktorum tamam doktor buna karar veriyor ama çok erken gibi geldi sadece progestan ve oksapar kullanıyorum dekort vardı onu çoktan bıraktırdı.
Bende anlamadım valla çok erken geldi banadaBenim tüp bebek doktorum üç ay kullancaksin ilaçlar dedi ..sonra sadece oksapar ve aspirine dewam 9 ay demişti ..
Kadın doğum doktorum henüz bir şey demedi ..7 haftalık erken gibi
Yani sonuçta tüp bebekciler demekki var bşyYani bana en başından beri 10. haftaya kadar devam edicez demişti. Bir bildiği vardır senin doktorun da muhakkak.
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın Progestan falan kullandğn haldemi oldu canımKizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Evet gunde 6 tane fitil kullaniyorum bide haftada bir ignem var proluton gercektem cok korktumÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın Progestan falan kullandğn haldemi oldu canım
Korkma canım benim arkdşm öyle kanama alanıyla 9 ay gitti sağlıkla bebişini doğurdu sen öyle bşy yaşamada yani olabiliyor keseyle falan alakası yoktu yani içini ferah tut kuzumEvet gunde 6 tane fitil kullaniyorum bide haftada bir ignem var proluton gercektem cok korktum
Evet zaten iş çıkışı test alacaktım sizleri dinledim vazgeçtim. İnşallah günün de yapacağım. Allahtan elimde test yok. Yoksa çoktan yapardım.Hayır sakın doğum günü hüsranla geçebilir çok erken
27 kasımda. Eşimin doğum günü de 25 Kasım. Sanırım 25 Kasım sabahı yapsam çıkar ama negatif çıkarsa o günümüz heba olacak.Şuan çok erken ama Cuma günü zaten 9.gun oluyor ve kanda çıkar inşallah hamilesindir güzel haberler aldığın bir gün olur doktorun ne zaman beta istedi peki ?
Bence o günün tadını çıkarın hediyeni iki gün sonra vermiş ol inşaallah12.günde yani
27 kasımda. Eşimin doğum günü de 25 Kasım. Sanırım 25 Kasım sabahı yapsam çıkar ama negatif çıkarsa o günümüz heba olacak.
Canım çok iyi anlıyorum cumartesi ben de öyle oldum kahverengi leke geldi korkudan hemen acile gittik doktor bir şey yok dedi olabilir bunlar normal dedi. Eğer kırmızı olursa ya da çok şiddetli regl ağrısı olursa gel dedi benim iki gün içinde normale döndü senin de hemen düzelir inşaallah sıkıntı stres yapmaKizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Sagol canim kanama bi pecete dolusu oldu kesildi ama agrim var regli gibi kanama alanim varmis kese disinda 3.5 mm doktor tekrar gelicek kan anlamina geliyor dedi cok korktum valla benim kahve desen degil kirmizi desen degil acik kahve gibi ama agrim gecmedi henuzCanım çok iyi anlıyorum cumartesi ben de öyle oldum kahverengi leke geldi korkudan hemen acile gittik doktor bir şey yok dedi olabilir bunlar normal dedi. Eğer kırmızı olursa ya da çok şiddetli regl ağrısı olursa gel dedi benim iki gün içinde normale döndü senin de hemen düzelir inşaallah sıkıntı stres yapma
Ama bebek gayet iyi dedi kalp atisi falan hepsini dinlettiCanım çok iyi anlıyorum cumartesi ben de öyle oldum kahverengi leke geldi korkudan hemen acile gittik doktor bir şey yok dedi olabilir bunlar normal dedi. Eğer kırmızı olursa ya da çok şiddetli regl ağrısı olursa gel dedi benim iki gün içinde normale döndü senin de hemen düzelir inşaallah sıkıntı stres yapma
Oh maşaallahAma bebek gayet iyi dedi kalp atisi falan hepsini dinletti
Geçmiş olsun canım , kalbini ferah tut , bolca dinlen ve çalışıyorsan birkaç gün dinlenKizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Belki de..hep rahat olmak istiyorum ama.demmek ki stres yapıyoruz ..Ben öncesinde mışıl mışıl uyurdumilk zamanlar heyecandan diyordum ama çok düşünüyorum belkide ondandır yoksa hamilelik eşittir uyku
Hayırlı ile pozitif ile sonuçlanır inşallah ..Kızlar transfer tarihim belli oldu 24 kasım cuma günü