- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.301
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebek iyiymiş Rabbim bağışlasın hepsiniKizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Canımm hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuç alırsınKızlar transfer tarihim belli oldu 24 kasım cuma günü
Amin kuzum inşallahhhhHayırlı ile pozitif ile sonuçlanır inşallah ..
Amin inşallah kuzum benim heycan bastıCanımm hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuç alırsın
Ayy inşallah öyledir ya valla fitil kullandığım için şuan öyle koku almıyorum yani bilemedim yaBu akıntılar hormonlardan kaynaklı oluyormuş. Sarı akıntı bende de oluyor ama ben rengini içtiğim folik asite bağlıyorum. Eğer kokulu bir akıntı olursa o zaman doktoruna danışabilirsin ama diğer türlüsü normalmiş
Benim de sadece tuvaletten değilmiş ağrım. Kahverengi leke de geldi allahaşükür bitti amaEvet tuvalet sıkıntısı olunca karnım ağrıyor bazen ..hatta kanamadan sonra tuvalet için karnım Ağrı'sa.bile.korkuhordum. ..simdikisi kasigin alt kısmı idi gece geçti ..rahim büyüme yapınca da ağrı yapiyormus ..genelde yuumurtlama döneminde böyle ağrı olurdu ..adetim bu sekkilde 15 gün geçti ..vucud şaşırdı herhlde yuumrtladigimi sanıyor
Merhaba dış gebelik yaşadığını ne zaman fark ediyor doktorlar ilk ziyarette mi acaba?Farkındayım keşke elimde olsa bende 2 dış gebelik yaşadım bir tüpüm alındı sonra tüp bebek vs. Derken ondan sanırım bukdr ince düşünce ama ddğn gibi canım akışa bırakıcamsağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza allalım inşallah
Ayy sakın zaten yaptıktan sonra da negatifse acaba erken miydi diye insanın içini yiyor pozitif çıkanlar bile deliriyor her gün test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorlar. Yani merak yine bitmiyor bence gününü bekle o zaten size her türlü hediye gibi gelcekKızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.
Kahverengi sıkıntı olmuyormuş. Benim kırmızıydı geçti doktora sordum kanama alanı var mı vs onu bile söylemediKizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Beta değerim 3binlerdeyken rahimde kese gözükmemişti daha sonra sağ tüpün içinde gözüktü o şekilde oldu bende 2 kere en sonunda tüpü aldılarBenim de sadece tuvaletten değilmiş ağrım. Kahverengi leke de geldi allahaşükür bitti amaAllahım buna bile alıştık
Merhaba dış gebelik yaşadığını ne zaman fark ediyor doktorlar ilk ziyarette mi acaba?
Ayy sakın zaten yaptıktan sonra da negatifse acaba erken miydi diye insanın içini yiyor pozitif çıkanlar bile deliriyor her gün test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorlar. Yani merak yine bitmiyor bence gününü bekle o zaten size her türlü hediye gibi gelcek
Kahverengi sıkıntı olmuyormuş. Benim kırmızıydı geçti doktora sordum kanama alanı var mı vs onu bile söylemediseni ilgilendiren bir yerde yok dedi bebekte olmadığı sürece ilgilenmiyoruz dedi
Agrin nezaman gecti kanama kesildi benim ama agri varBenim de sadece tuvaletten değilmiş ağrım. Kahverengi leke de geldi allahaşükür bitti amaAllahım buna bile alıştık
Merhaba dış gebelik yaşadığını ne zaman fark ediyor doktorlar ilk ziyarette mi acaba?
Ayy sakın zaten yaptıktan sonra da negatifse acaba erken miydi diye insanın içini yiyor pozitif çıkanlar bile deliriyor her gün test yapıp koyulaşıyor mu diye bakıyorlar. Yani merak yine bitmiyor bence gününü bekle o zaten size her türlü hediye gibi gelcek
Kahverengi sıkıntı olmuyormuş. Benim kırmızıydı geçti doktora sordum kanama alanı var mı vs onu bile söylemediseni ilgilendiren bir yerde yok dedi bebekte olmadığı sürece ilgilenmiyoruz dedi
Şimdi nasılsın ..kanama durumu ..geçmiş olsun ..çok strese girme o kanamayı hepimiz gördük..Kızlar merhaba dün gece çok kötü uyandım lavaboya gittiğimde çamaşırıma kırmızı olarak kanamam gelmiş çok kötüyüm
Şuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumuŞimdi nasılsın ..kanama durumu ..geçmiş olsun ..çok strese girme o kanamayı hepimiz gördük..
Geçmiş olsun inş bir şey yokturŞuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu
Aynısı bnde oldu kese Gunumden bir gün önce kanamam oldu o gün doktor gel dedi ve bir gün önce gittim..sadece 3 gün dikkat et oksapar ve coraspini kesti 3 gün boyunca sonra dewam et dedi..düşük tehliken var dedi ..genelde bir çok kişide oluyormus böyle durumlarŞuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu
Parçacıklı mıydı kanaman canım , inşallah bir şey yokturKızlar merhaba dün gece çok kötü uyandım lavaboya gittiğimde çamaşırıma kırmızı olarak kanamam gelmiş çok kötüyüm
Yaa kuzum bu liste işi kaldı valla. Ekleme falan yapamıyorum ben telefondan olmuyor
Canım çok geçmiş olsun inşaallah bir şey olmaz kendini sıkmamaya üzmemeye çalış stres daha kötü etkiliyor insanı. Dua edelim inşaallah bir sorun yokturŞuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu
Canım çok geçmiş olsun doktordan çıkınca güzel haberler ver inşallahŞuan gelmiyor canım ama kötü hissediyorum doktor randevum yarındı bugüne gel dedi bugün gideceğiz çok korkuyorum ya seninde oldumu
6+6Geçmiş olsun inş bir şey yokturkaçıncı haftadasınız
İnşallah canımCanım çok geçmiş olsun doktordan çıkınca güzel haberler ver inşallah