2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yaa bunu bilmiyordum bende neden sürekli turşu ekşi acı falan yiyorum diyorum birde balık yiyordum da ona biraz ara verdim ne olur olmaz diye ne eksikse onu istiyor vücut demekki

Yaa bunu bilmiyordum bende neden sürekli turşu ekşi acı falan yiyorum diyorum birde balık yiyordum da ona biraz ara verdim ne olur olmaz diye ne eksikse onu istiyor vücut demekki
Aynen öyle bunu ben de yeni öğrendim instagramda karşıma çıktı

Amin amin canım bende bı kaç gündür sarı akıntı oluyor öncesinde fitile bağladım ama dahada çoğaldı neden olabilir acaba
Bu akıntılar hormonlardan kaynaklı oluyormuş. Sarı akıntı bende de oluyor ama ben rengini içtiğim folik asite bağlıyorum. Eğer kokulu bir akıntı olursa o zaman doktoruna danışabilirsin ama diğer türlüsü normalmiş

Ne güzel ben hiç uyuyamıyorum ya bölük bölük az hiçbir belirtim yok sanırım 6.haftaya girdik kese görmeye gidecegiz bu hafta sadece sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum tatlıdan soğudum tamamen
Ben normalde çok severim tatlıyı ama ben de isyemiyorum bu aralar. Böyle devam eder inşaallah

Kızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.

Kuzum ben bu tedavimde hiiiiç estrofem kullanmadım onu bilemiyorum. Tüp bebek doktorun ilaçları bırakmadan mı ayırıyor seni

Kızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.
Canım ben açıkçası tavsiye etmem pozitif görüp negatif çıkan var negatif çıkıp sonrafan pozitif gören var. Az daha sabret bence yapma zaten yeni yeni tutunuyordur inşaallah eğer testte çıkmazsa moralin bozulur hiç gerek yok

Kuzum ben bu tedavimde hiiiiç estrofem kullanmadım onu bilemiyorum. Tüp bebek doktorun ilaçları bırakmadan mı ayırıyor seni
Net bi ayırma yok canım ama zaten benim iki doktorum var normal kadın doğum doktorum da takibimi yapıyor hastanedeki hemşire gelebildiğinde gel eğer başka yerde muayene olursan da bilgi ver bize dedi. Hangi haftalarda muayene olacağımı yazan bi kağıt verdi

Haklısınız aslında. Biraz daha sabretmem gerek. Bu süreci eşim dışında kimse bilmiyor o yüzden paylaşım yapamıyorum kimseyle. Dua edin Allah nasip etsin. Allah burda isteyen herkese nasip eder inşallah.

Teş
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Haklısınız aslında. Biraz daha sabretmem gerek. Bu süreci eşim dışında kimse bilmiyor o yüzden paylaşım yapamıyorum kimseyle. Dua edin Allah nasip etsin. Allah burda isteyen herkese nasip eder inşallah.
Evet birileriyle paylaşamamak gerçekten zor ama biz burdayız burada herkes birbirini az ya da çok anlar sen de inşaallah vakti gelince müjdeli haber verirsin

Canım ben 6 haftalığım 1 hafta sonra tüm ilaçları bırak dedi doktorum tamam doktor buna karar veriyor ama çok erken gibi geldi sadece progestan ve oksapar kullanıyorum dekort vardı onu çoktan bıraktırdı.

Canım ben 6 haftalığım 1 hafta sonra tüm ilaçları bırak dedi doktorum tamam doktor buna karar veriyor ama çok erken gibi geldi sadece progestan ve oksapar kullanıyorum dekort vardı onu çoktan bıraktırdı.
Benim tüp bebek doktorum üç ay kullancaksin ilaçlar dedi ..sonra sadece oksapar ve aspirine dewam 9 ay demişti ..
Kadın doğum doktorum henüz bir şey demedi ..7 haftalık erken gibi

Perşembe yapsam sonuç çıkar ama bu defa negatif olursa çok üzüleceksin doğum gününuz de kötü geçer. O yüzden bekle bence
İnşallah pozitif sonuc alirisn ..

Ne güzel ben hiç uyuyamıyorum ya bölük bölük az hiçbir belirtim yok sanırım 6.haftaya girdik kese görmeye gidecegiz bu hafta sadece sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum tatlıdan soğudum tamamen
Benim de uykum yok 1 de uyusam bile gece sürekli kalkıyorum sabah da 8 den sonra uyayamiyorum..
Genelde de uyku problemin vardı ..hep inşallah hamile kalırsam uyurum diyordum ..gene uyayamiyorum

Benim de uykum yok 1 de uyusam bile gece sürekli kalkıyorum sabah da 8 den sonra uyayamiyorum..
Genelde de uyku problemin vardı ..hep inşallah hamile kalırsam uyurum diyordum ..gene uyayamiyorum
Ben öncesinde mışıl mışıl uyurdum ilk zamanlar heyecandan diyordum ama çok düşünüyorum belkide ondandır yoksa hamilelik eşittir uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…