2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlat 5.gün embriyosu transfer hariç 5.gün bugün. Erken biliyorum ama. Acaba yapmalı mıyım test? Cuma günü eşimin doğum günü ona bu hediyeyi vermek istiyorum inşallah.
Şuan çok erken ama Cuma günü zaten 9.gun oluyor ve kanda çıkar inşallah hamilesindir güzel haberler aldığın bir gün olur doktorun ne zaman beta istedi peki ?

Canım ben 6 haftalığım 1 hafta sonra tüm ilaçları bırak dedi doktorum tamam doktor buna karar veriyor ama çok erken gibi geldi sadece progestan ve oksapar kullanıyorum dekort vardı onu çoktan bıraktırdı. 🙄
Yani bana en başından beri 10. haftaya kadar devam edicez demişti. Bir bildiği vardır senin doktorun da muhakkak.

Kizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi

Kizlar 2 saat once baya bir pecete dolusu kanamam oldu acik kahve rengi sonra peceteye silerek devam etti acile gittim neyseki bebek iyi 3.5 mm bi kanama alanim varmis kese disinda ama asiri korkuyorum ya bisey olursa diye 8+4 deyiz ilk defa geldi doktor kirmizi ve yogun olursa korkariz dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın Progestan falan kullandğn haldemi oldu canım

12.günde yani
Şuan çok erken ama Cuma günü zaten 9.gun oluyor ve kanda çıkar inşallah hamilesindir güzel haberler aldığın bir gün olur doktorun ne zaman beta istedi peki ?
27 kasımda. Eşimin doğum günü de 25 Kasım. Sanırım 25 Kasım sabahı yapsam çıkar ama negatif çıkarsa o günümüz heba olacak.

Canım çok iyi anlıyorum cumartesi ben de öyle oldum kahverengi leke geldi korkudan hemen acile gittik doktor bir şey yok dedi olabilir bunlar normal dedi. Eğer kırmızı olursa ya da çok şiddetli regl ağrısı olursa gel dedi benim iki gün içinde normale döndü senin de hemen düzelir inşaallah sıkıntı stres yapma

Canım çok iyi anlıyorum cumartesi ben de öyle oldum kahverengi leke geldi korkudan hemen acile gittik doktor bir şey yok dedi olabilir bunlar normal dedi. Eğer kırmızı olursa ya da çok şiddetli regl ağrısı olursa gel dedi benim iki gün içinde normale döndü senin de hemen düzelir inşaallah sıkıntı stres yapma
Sagol canim kanama bi pecete dolusu oldu kesildi ama agrim var regli gibi kanama alanim varmis kese disinda 3.5 mm doktor tekrar gelicek kan anlamina geliyor dedi cok korktum valla benim kahve desen degil kirmizi desen degil acik kahve gibi ama agrim gecmedi henuz

Ama bebek gayet iyi dedi kalp atisi falan hepsini dinletti 🥹

Geçmiş olsun canım , kalbini ferah tut , bolca dinlen ve çalışıyorsan birkaç gün dinlen ❤️

X