- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #8.241
Şöyle düşünün biz ne yaparsak yapalım olacağının önüne geçemiyoruz. Benim de ilk transferden sonra bir kaybım var. Doktorum bildiği için her hafta gel sen için rahat etsin dedi. Geçen hafta kalp atışı duydum ama allah korusun bu hafta duyamayabilirim ve bunu engellemek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Akışına bırakın hamileliğinizin tadını çıkarınvalla buluttan nem kapar oldum şimdi eşime doktora gidicem desem kızıcak artık en evham yapmamak lazım aslında ama elimde değil
Canımm kahverengi önemli değil genelde ama yinede dinlen uzan zaten önlemlerimizi alıyoruz artarsa kontrole gidersin Allah'a emanet olsun bebişlerimizAçık kahve pembe gibi soluk bi renk ama ağrım yok canım
Farkındayım keşke elimde olsa bende 2 dış gebelik yaşadım bir tüpüm alındı sonra tüp bebek vs. Derken ondan sanırım bukdr ince düşünce ama ddğn gibi canım akışa bırakıcamŞöyle düşünün biz ne yaparsak yapalım olacağının önüne geçemiyoruz. Benim de ilk transferden sonra bir kaybım var. Doktorum bildiği için her hafta gel sen için rahat etsin dedi. Geçen hafta kalp atışı duydum ama allah korusun bu hafta duyamayabilirim ve bunu engellemek için yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Akışına bırakın hamileliğinizin tadını çıkarın
Amin canım Rabbim korusun hepimizinkini insan stres oluyor en ufak bişeyde hiç olumsuz bişey olmasın istiyoruZCanımm kahverengi önemli değil genelde ama yinede dinlen uzan zaten önlemlerimizi alıyoruz artarsa kontrole gidersin Allah'a emanet olsun bebişlerimiz
Ahh işte çeken bilir derler ya tam olarak öyle canımAmin canım Rabbim korusun hepimizinkini insan stres oluyor en ufak bişeyde hiç olumsuz bişey olmasın istiyoruZ
Canım çok üzüldümKızlar benim bebiş gelişmemiş ilaçları bırakıp bekliycez bı kaç gün sonra kürtaj dedi kalp atışı yok neden oldu bilmiyoruz geride kalan embriyolarda da sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum içim sıkılıyor
Korkma canım yerleşmedir inşaallah. Benim de önce kahverengi sonra pembe geldi. Coraspini kesti doktor prolutexi ikiye çıkardı. üç gün sürdü bitti. 8+3teyim cumartesi yine kahverengi leke geldi acile gittim doktor normal dedi. İçini ferah tut ve dinlenKızlar 13 kasımda 2 adet 5. Gün embriyo taze transferim oldu. Bugün 7.gün. Çok hafif pembemsi lekelenmem oldu. Korkuyorum. Benim gibi olup pozitifi gören var mı?
Amin amin inşallah canımKızlar belirtiler gerçekten çok değişik. Benim göğüslerim şişti ama öyle dayanılmaz bir ağrısı yok. Ucları büyüdü mesela kaşıntı oluyordu şimdilik geçti. Midem hala değişik. Bir bulanıyor kusturmuyor bazen bulanmadan kusturduğu oluyor. Kasık batmalarım arada bir kafasına göre gidip geliyor. Uyku isteği hiç gitmiyor bütün gün uyuyabilirim yani hiç sorun değilböyle böyle ilerleyecek işte. Haftaya çarşamba tüp bebek doktorumla son kez görüşüp ilaçları kesicez inşaallah sonra da devam edeceğim doktora gidicem. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin, korktuklarımızdan emin kılsın umduğumuza nail eylesin inşaallah
Amin canım inşaallah. Herkes öyle ya da böyle bir emek harcıyor Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilir. O'na sığınmaktan başka yapacağımız bir şey yok.Amin amin inşallah canımAynen canım bende de öyle bir günüm bir günümü tutmuyor inşallah bebeklerimizi de sağlıkla alırız da kucaklarımıza Allahım bu yolda emek veren herkesin hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin
Balım bütün ilaçlar kesilecek mi kaçıncı hafta olcakKızlar belirtiler gerçekten çok değişik. Benim göğüslerim şişti ama öyle dayanılmaz bir ağrısı yok. Ucları büyüdü mesela kaşıntı oluyordu şimdilik geçti. Midem hala değişik. Bir bulanıyor kusturmuyor bazen bulanmadan kusturduğu oluyor. Kasık batmalarım arada bir kafasına göre gidip geliyor. Uyku isteği hiç gitmiyor bütün gün uyuyabilirim yani hiç sorun değilböyle böyle ilerleyecek işte. Haftaya çarşamba tüp bebek doktorumla son kez görüşüp ilaçları kesicez inşaallah sonra da devam edeceğim doktora gidicem. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin, korktuklarımızdan emin kılsın umduğumuza nail eylesin inşaallah
Ben 7.haftadan beri prilam dr kullanıyorum bütün gün midem bulanıyordu sanki midem kara delik gibiydi 1 saat bir şey yemesem açlıktan midem bulanıyordu ama canım da bir şey istemiyorduKızlar belirtiler gerçekten çok değişik. Benim göğüslerim şişti ama öyle dayanılmaz bir ağrısı yok. Ucları büyüdü mesela kaşıntı oluyordu şimdilik geçti. Midem hala değişik. Bir bulanıyor kusturmuyor bazen bulanmadan kusturduğu oluyor. Kasık batmalarım arada bir kafasına göre gidip geliyor. Uyku isteği hiç gitmiyor bütün gün uyuyabilirim yani hiç sorun değilböyle böyle ilerleyecek işte. Haftaya çarşamba tüp bebek doktorumla son kez görüşüp ilaçları kesicez inşaallah sonra da devam edeceğim doktora gidicem. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin, korktuklarımızdan emin kılsın umduğumuza nail eylesin inşaallah
Ayy o uyku çok fena. Sabah uyanıp adamı işe bile uğurlayamıyorumBalım bütün ilaçlar kesilecek mi kaçıncı hafta olcakUyku bende de fazla var eşim diyo artık bi uyanık kal da muhabbet edelim
Yaa evet açlık var ama iştah yok. Bu ara mesela hep yoğurtlu şeyler yemek istiyorum makarna erişte mantı yeterki yoğurtlu olsun ama tek başına da yoğurt olmayacakBen 7.haftadan beri prilam dr kullanıyorum bütün gün midem bulanıyordu sanki midem kara delik gibiydi 1 saat bir şey yemesem açlıktan midem bulanıyordu ama canım da bir şey istemiyordumide bulantısı çekenlere öneririm
Amin aminKızlar belirtiler gerçekten çok değişik. Benim göğüslerim şişti ama öyle dayanılmaz bir ağrısı yok. Ucları büyüdü mesela kaşıntı oluyordu şimdilik geçti. Midem hala değişik. Bir bulanıyor kusturmuyor bazen bulanmadan kusturduğu oluyor. Kasık batmalarım arada bir kafasına göre gidip geliyor. Uyku isteği hiç gitmiyor bütün gün uyuyabilirim yani hiç sorun değilböyle böyle ilerleyecek işte. Haftaya çarşamba tüp bebek doktorumla son kez görüşüp ilaçları kesicez inşaallah sonra da devam edeceğim doktora gidicem. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin, korktuklarımızdan emin kılsın umduğumuza nail eylesin inşaallah
Sana valla aynı ben salçalı yemekleri yemeyi geç bakamıyorum bile yaYaa evet açlık var ama iştah yok. Bu ara mesela hep yoğurtlu şeyler yemek istiyorum makarna erişte mantı yeterki yoğurtlu olsun ama tek başına da yoğurt olmayacakilaç kullanmayı pek düşünmedim ama ihtiyaç olursa olabilir tabi
Ne güzel ben hiç uyuyamıyorum ya bölük bölük az hiçbir belirtim yokBalım bütün ilaçlar kesilecek mi kaçıncı hafta olcakUyku bende de fazla var eşim diyo artık bi uyanık kal da muhabbet edelim
Ayy tatlıdan bende soğudumNe güzel ben hiç uyuyamıyorum ya bölük bölük az hiçbir belirtim yoksanırım 6.haftaya girdik kese görmeye gidecegiz bu hafta sadece sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum tatlıdan soğudum tamamen
Tamam balım estofrem ne zaman kestin benim bugün kalp atışı randevum vardı devam dedi cuma kadın doğum doktoruma sorucam tüp bebek doktorumdan ayrılabilirmişim artık sadece muayeneleri bize haber ver mutlaka dediler 7.haftaya girdik biz deAyy o uyku çok fena. Sabah uyanıp adamı işe bile uğurlayamıyorumbenim kullandığım sadece prolutex var o kesilecek. 10. haftaya denk geliyor yani 10. haftanın sonuna kadar kullan ben de tekrat görmüş olayım öyle keselim dedi. Folik var bir de o da 3. ayın sonuna kadar olur herhalde