2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benden idrar tahlili istemedi kan tahlili içinde 1 ay sonra gelmeden bi liste verdi gidip onu yapıp sonuçlarını getirmemi istedi
Benden hem idrar tahlili hem idrar kültürü hem de kan tahlili istedi. Açlık şekeri tsh falan onları istedi. İdrar tahlilimde iki tane referans dışı değer var internetten baktım enfeksiyon diyor ama ne olduğunu tam anlamak için de idrar kültürüne bakmak gerekiyormuş. Pzt ya da salı gidip onu da vercem inşaallah. Ben iki hafta sonra tüp bebek doktorumla yolları ayırıyorum o yüzden kontrol etmek istedi sanırım

Benden hem idrar tahlili hem idrar kültürü hem de kan tahlili istedi. Açlık şekeri tsh falan onları istedi. İdrar tahlilimde iki tane referans dışı değer var internetten baktım enfeksiyon diyor ama ne olduğunu tam anlamak için de idrar kültürüne bakmak gerekiyormuş. Pzt ya da salı gidip onu da vercem inşaallah. Ben iki hafta sonra tüp bebek doktorumla yolları ayırıyorum o yüzden kontrol etmek istedi sanırım
Yani bana da bir ay sonra gel dedi aynı açlık şekeri TSH daha bı çok şey var şimdi aklıma gelmiyor bunları bı ay sonra yap getir dedi hani devlet Hastanesi'ne felan gitmek istersen gidebilirsin dedi

Yani bana da bir ay sonra gel dedi aynı açlık şekeri TSH daha bı çok şey var şimdi aklıma gelmiyor bunları bı ay sonra yap getir dedi hani devlet Hastanesi'ne felan gitmek istersen gidebilirsin dedi
Bana da öyle dedi. Mhrsye bakıyorum kadın doğum randevularında hep infertilite polikliniği gebe bakılmamaktadır diyor

Arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum henüz cok yeni bir negatif olan tup bebek sonucum var nasil bir duygu ancak yasayanlar bilir.Diyarbakir bahceci de tedavi gordüm gonalf i 300 doz ile vuruluyordum 4aa 4ab (kalitesi iyi dendi)olan embiryolardi Merak ettigim bu doz yumurtalarin kalitesini bozmus olabilir mi ve benim gibi 300 doz ile upo olupta pozitifi gören varmi

Arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum henüz cok yeni bir negatif olan tup bebek sonucum var nasil bir duygu ancak yasayanlar bilir.Diyarbakir bahceci de tedavi gordüm gonalf i 300 doz ile vuruluyordum 4aa 4ab (kalitesi iyi dendi)olan embiryolardi Merak ettigim bu doz yumurtalarin kalitesini bozmus olabilir mi ve benim gibi 300 doz ile upo olupta pozitifi gören varmi
Birde orda tedavi olanlar bilir e2 ye hic bakilmiyor normalde ben devlette olan tedavimde estrofem den sonra estrodialim fazla yukselmisti diye transferim iptal edilmisti burda hic bakilmadi doktor biz bakmiyoruz diyordu bu durumu da yasayan varmı

Merhaba canım ama zaten kaliteleri 4aa 4ab iyi kalite kalitesiz olsa bunlar olmazdı canım bende 225 doz vurulmştum 4aa olmuştu yumurtalarım. İlk tedavimde 150 doz vuruluyordum yumurtalarım döllenmemişti bile ben dozla alakalı oldğunu düşünmüyorum. İnşallah bir daha ki transferinde pozitifi görürsün canım ❤️

Bana da öyle dedi. Mhrsye bakıyorum kadın doğum randevularında hep infertilite polikliniği gebe bakılmamaktadır diyor
Yaa neden öyle ki çok şükür bulunduğumuz şehirde bizim o problemimiz yok randevusuz sabah gidip sıraya girebiliyorsun sadece kadın doğum polikliniği bu şekilde

Kızlar yine depremle uyandık Rabb'im yere sakinlik versin çok korkutucu gerçekten hamileyken insan bide iki katı korkuyor gerçekten 🙏🤲

Merhaba canım bende gonal f 300 kullandım bunun yumurta kalitesi ile ilgili değilde yumurta sayısı ve yumurtanın verdiği tepki ile alakali benimkiler çok yavaş büyüdüler vücut geç tepki verdi embriyo kalitemde 3bb idi şimdi hamileyim çok şükür inan olacaginda oluyor bunlara takılıp kendini hiç üzme daha önce iki negatif görmüş biri olarak seni anlıyorum insallah birdahakinde pozitif görürsün 🌺🌺

Ben de hep 300 lük kullandım akşamları oluyordum gündüz de cetrotide iğnesi vuruluyorum
Çok şükür pozitif haberi aldık

Canlarım agrifertil kullanan var mı? Tüp bebek öncesinde mı? Gonal-f kullanırken mı kullanılıyor bilen var mı? Benim bu ay yumoşum bir tanecik oldu. Opu yapılmayacak. Sonraki aya kadar takviye ne lazımsa alayım istiyorum. Amh 0.44

Son düzenleme:
X