- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.901
Bugun doktora sordum adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyor dediKızlar merak etim bir soru var siz haftalarnizi nasıl hesplıyosunuz beni doktorum 28 nde çagirdi kese kontrolune inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun doktora sordum adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyor dediKızlar merak etim bir soru var siz haftalarnizi nasıl hesplıyosunuz beni doktorum 28 nde çagirdi kese kontrolune inşallah
Bu benimde 1 tanıdığımın başına geldi kızda vajinusmus vardı ama hamile kaldı ilişki olmadan hiç alttan muayene olmadan çocuğunu bile doğurdu ilginç işteArkadaşlar alakasız belki konu ile ama en yakın arkadaşım daha iki aylık evli. Eşiyle birşeyler yaşadılar ama tam olarak birlikte olamadılar, regli gecikti. Doktora git baktır dedim hani olur ya yapısal bir problemden mi birlikte olamadınız... Meğer bu duruma rağmen hamileymiş, beta değeri 6600 küsür çıktı. Bu nasıl olabiliyor hayret verici. Hayatımda ilk kez böyle bir olaya şahit oluyorum. Demem o ki bizim uzun soluklu yaşadığımız bu süreç kesinlikle imtihan. Sabrederek hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah
Allah ol diyince oluyor işte. Kimin ne ile imtihan edileceği hiç belli değil. Allah cümlemizin imtihanını kolay kılsınArkadaşlar alakasız belki konu ile ama en yakın arkadaşım daha iki aylık evli. Eşiyle birşeyler yaşadılar ama tam olarak birlikte olamadılar, regli gecikti. Doktora git baktır dedim hani olur ya yapısal bir problemden mi birlikte olamadınız... Meğer bu duruma rağmen hamileymiş, beta değeri 6600 küsür çıktı. Bu nasıl olabiliyor hayret verici. Hayatımda ilk kez böyle bir olaya şahit oluyorum. Demem o ki bizim uzun soluklu yaşadığımız bu süreç kesinlikle imtihan. Sabrederek hepimiz yavrularımıza kavuşacağız inşallah
Ne kadar erken bhcg değerin kaç? 5. Gün embriyosuydu benimCanım kaçıncı gün embriyosuydu seninki doktorum beni erken çağırdı kese görmeye tuhafıma gitti acaba görülür mü kese
Ya öyle de insan zor elde edince böyle oluyorNeeyyy yok artık şu özellerin sömürüsü yetti
Devlete gidin derim
Benimde 5 gün embriyosuydu dün de 7 günümdüNe kadar erken bhcg değerin kaç? 5. Gün embriyosuydu benim
Canım çok geçmiş olsun benim yeni yeni azalıyor bol ılık su içtim tuzlu sirkeli su ile gargara yaptım limonlu ballı ılık sular içtim çorba falan içtim inşallah senin ki hemencecik geçerKızlar boğaz ağrım başladı ilaç içmeden nasıl geçiricem ben bunu G Gizemm3606 sen nasıl oldun canım neler yaptın? Bebekleri etkilemiyor dimi faranjit?
Canım geçmiş olsun. Ihlamur iç ılık içecekler tüket adaçayı ile gargara yap bal ye ama peşinden su içme. Bunlar da iyi gelir inşaallahKızlar boğaz ağrım başladı ilaç içmeden nasıl geçiricem ben bunu G Gizemm3606 sen nasıl oldun canım neler yaptın? Bebekleri etkilemiyor dimi faranjit?
Çok teşekkür ederim canım bende gargara yapıcam şimdiCanım çok geçmiş olsun benim yeni yeni azalıyor bol ılık su içtim tuzlu sirkeli su ile gargara yaptım limonlu ballı ılık sular içtim çorba falan içtim inşallah senin ki hemencecik geçer
İnşallah canım evde doğal bal var benim de aklıma geldi ıhlamurdan başka bişey içilmiyo heralde çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun. Ihlamur iç ılık içecekler tüket adaçayı ile gargara yap bal ye ama peşinden su içme. Bunlar da iyi gelir inşaallah
Çok şukur Allah tamamına erdirsinBen de bugün pozitif sonuç aldım
Kalp atışını görürsem inşallah geri dönücem
Demeli doğru hespalamişimBugun doktora sordum adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyor dedi
Amin inşallahÇok şukur Allah tamamına erdirsin
Aynen bana transferden sonra hemşire sadece ıhlamur içebilirsin o da mevsimi olduğu için demiştiÇok teşekkür ederim canım bende gargara yapıcam şimdi
İnşallah canım evde doğal bal var benim de aklıma geldi ıhlamurdan başka bişey içilmiyo heralde çok teşekkür ederim
Tamam canım teşekkür ederim. Turşu suyu almıştık dün o müthiş iyi geldi içinde sirke tuz sarımsak probiyotik bombası oldu tansiyon sorunu olmayan hasta hamilelere fikir olsunAynen bana transferden sonra hemşire sadece ıhlamur içebilirsin o da mevsimi olduğu için demişti
Oohhh şifa olsunTamam canım teşekkür ederim. Turşu suyu almıştık dün o müthiş iyi geldi içinde sirke tuz sarımsak probiyotik bombası oldu tansiyon sorunu olmayan hasta hamilelere fikir olsun
Transferin 7. Günü mü biz 9. Günde daha sonuç öğrenmiştik.Benimde 5 gün embriyosuydu dün de 7 günümdü
Evet canım çok şükür erken öğrendim benTransferin 7. Günü mü biz 9. Günde daha sonuç öğrenmiştik.
Ya ben de inanamadım daha geçende 1700 dü. İyice bokunu çıkarıyorlar. Hadi ilk ay böyle de doğum ilerledikçe de sık sık ziyaret ediliyor ne yapcam son ay haftada 1 2300 mü vercem. Bi dahaki gittiğim zaman konuşcam bana paket falan versinler en azından ne ödeyeceğimi bileyimMaşallah canım..bnde bugün kanamam olduğu için gittim keseyi gördük..kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi..sonra da genelde 3 haftada bir çağırıyor ..ama.cok pahali imiş senin gittin ..ben özel kliniğe gidiyorum muayne ücreti 500 lira..özel hastane 750 TL sigorta olsa bile..
Klinik hem daha uygun hemde doktorum eski doktorum ve istediğim zaman hemen gidibliyorum .
Kız ne uzanması gidiyorsun tuvalete ellerini yıkayıp direkt ayakta koyup çıkıyorsun hiç bir şey olmaz ben evde de öyle yapıyorumUzanabileceğim yer mi ah keşke
uzun toplantı masası var ama tüm odalar cam herkes her odayı görüyor