- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
-
- Konu Sahibi ananasmango
Aksam olunca dedim aramicaklarmi acaba saat gecti ya baya hala ses yokMerhaba dün toplandı ise bugün ararlar. Benim toplandı ertesi gün aradılar. Yani gün aşırı arıyorlar (bir gün arayıp diğer gün aramıyorlar gibi)
Bebide birgun boyle aramadilar ben onlari aramistimAksam olunca dedim aramicaklarmi acaba saat gecti ya baya hala ses yokteşekkür ederim cvp verdigin icin sizi aksammi aradilar
Beni öğlen aramışlardı ama yoğun oluyor 5 den sonra ararlarrAksam olunca dedim aramicaklarmi acaba saat gecti ya baya hala ses yokteşekkür ederim cvp verdigin icin sizi aksammi aradilar
5.gün ya da iyi kalite başka embriyo varsa 6.günü tercih etmiyolar önceliği diğerlerine veriyolar canım daha belli değil benim hangisi koyulcağıKız senin 6. Gün varsa neden konulmasın ki
Aminn canım benim inşallah güzel gitsin her şeyHadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olursun canım benim
Evet bak bir faydası daha ya zaten maden suyu bile öneriyolar hamilelikte magnezyum alınması içinSuda çözülen magnezyum mu bende hamilelikte kullandım ayıptır söylemesi 20 gün tuvalete cikamadigimdan onu içtim çok iyi geldi koynunda sakliyordum bebek gibi magnezyomu
Canım ocak ayında birlikteydik seninle diye hatırlıyorum hayırla ilerlesin inşallah sürecinMerhabalar. Doğal siklus transferi olacak var mı acaba? Bu sefer bu yöntemle ilerleyeceğiz. Bugün adet sonrası 9.günüm ve sadece vitamin kullanıyorum. Çatlayacak olan yumurta takip ediliyor sadece transfer zamanını belirlemek için. Çatladıktan 1 hafta sonra transfer yapılıyormuş. Bir yandan çok rahatım ilaç kullanmadığım için bir yandan da korkuyorum bu ay yumurtlama olmazsa iptal olacak
Evet ben de sizi hatırladım Ocak ayı transfer grubundanCanım ocak ayında birlikteydik seninle diye hatırlıyorum hayırla ilerlesin inşallah sürecinBen estrofem başladım tekrar aynı şekil devem ediyorum o yüzden bi fikrim yok o konuda
Bende dayanamadim aradim 9dan 5 si dollenmis insallah ilerler cok korkuyorumBebide birgun boyle aramadilar ben onlari aramistimbazen yogun olunca 5 ten sonra ariyorlar
İnşallah canım çok acılar yaşandı o grupta inşallah mükafat alırız şimdiEvet ben de sizi hatırladım Ocak ayı transfer grubundanumarım güzel sonuçlar alırız
Benim adet sonrası 9.günüm. Doğal siklus olduğu için sadece vitamin kullanıyorum. Çatlayacak yumurta takip ediliyor sol taraftaki 11 mm olmuş. Salı günü bir daha kontrolüm var. Lh’ı ölçmek için sonrasında kan vereceğim hep. Çatladığı zaman tespit edilip vücutta östrojen doğal olarak yükseldiği sırada transfer yapılacakmış. Olursa 16 ekim haftası olacak dediİnşallah canım çok acılar yaşandı o grupta inşallah mükafat alırız şimdiKaçıncı günün şimdi
Ben aradim dayanamayim 9 dan 5 si dollenmis aynen ilerle kismi cok stresli baska bisey dusunemiyrmBeni öğlen aramışlardı ama yoğun oluyor 5 den sonra ararlarrYa ben ilk 2 gün takmadım da 3. gün ve sonrası daha heyecanlı oluyor
Hey maşaallaah canımmm hepsi şifa olsunn inşAllah pozitif sonuçlarımızla mutlu oluruzAy ben neler kullanmadım neler olmadı2022 tarihinde kistlerden, yumurtalık,karın ve rahim yapışıklığı için ameliyat oldum.
1 sene denedik ve sonunda tüp bebeğe karar verdik 2023 martta.
Yumurta toplandı 22 adet ve 7 tanesi 5. güne kadar geldi ve donduruldu.
Bu sefer yine kistlerim çıktı ve tüplerim bağırsaklarıma yapışmış. İşte yine kistler alındı, karnımdaki yapışıklıklar açıldı ve 2 tüpümde tamamen alındı. Tam temmuzda transfer yapılacak bu sefer de çok horman kullandığımız için polip yaptı.
Eylül başı da bi rahim ameliyatı oldum 3 polip alındı ve rahim şekli düzeltildi çok fazla kalınlaştığı için inceltildi. Çok şükür sonunda Ekim 10 da transfer süreci başlatılacakProgestan fitil günde 3 kez ve estrofem günde 3 kez 8 saatte bir kullanıyorum şu anda Sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Ya inan bak seni etiket edip soracaktım canımmm sende hoşgeldinnMerhaba hanımlar opu sonrası ilk reglim zamanında oldu. Transfer için 2. Regliyi bekliyorum ama gecikti durumu böyle yaşayan var mı
maşallah gayet iyiBen aradim dayanamayim 9 dan 5 si dollenmis aynen ilerle kismi cok stresli baska bisey dusunemiyrm
Merhabalar beni de ekler misiniz 4 ekimde transfer oldum test gunum 14 ekim tek embriyo
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM hasretimegem EKİM
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz için umutlu olur.Herkese merhaba . Bende 9 ekimde 2.transferimi olcam . Eylül ayında ilk denemem de maalesef tutmadı . Kaliteli 5. Gün embryosu da olsa tutmayınca tutmuyormuş . Şimdi 2. Transfere hazırlandım inşallah Şuan tutar kızlar dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederimHoşgeldin canım inşallah hepimiz için umutlu olur.
İnşallah tutar canımHerkese merhaba . Bende 9 ekimde 2.transferimi olcam . Eylül ayında ilk denemem de maalesef tutmadı . Kaliteli 5. Gün embryosu da olsa tutmayınca tutmuyormuş . Şimdi 2. Transfere hazırlandım inşallah Şuan tutar kızlar dualarınızı bekliyorum
beni de ekler misin canım listeye 3 ekim transfer çift embriyo
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM hasretimegem EKİM
Yaa muhtemelen benim de 20sindsn sonra olur ilk transferimizde sen benden daha öndeydin şimdi de öyle denk gelmişBenim adet sonrası 9.günüm. Doğal siklus olduğu için sadece vitamin kullanıyorum. Çatlayacak yumurta takip ediliyor sol taraftaki 11 mm olmuş. Salı günü bir daha kontrolüm var. Lh’ı ölçmek için sonrasında kan vereceğim hep. Çatladığı zaman tespit edilip vücutta östrojen doğal olarak yükseldiği sırada transfer yapılacakmış. Olursa 16 ekim haftası olacak dedi
Cnm normalde 6. Gün 5. Gün embriyosundan daha iyi değil mi bende 6. Gün embryomun olduğunu yeni öğrendim sadece 5. Gün olduğunu biliyordum5.gün ya da iyi kalite başka embriyo varsa 6.günü tercih etmiyolar önceliği diğerlerine veriyolar canım daha belli değil benim hangisi koyulcağı
Aminn canım benim inşallah güzel gitsin her şey
Evet bak bir faydası daha ya zaten maden suyu bile öneriyolar hamilelikte magnezyum alınması için