2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kız senin 6. Gün varsa neden konulmasın ki
5.gün ya da iyi kalite başka embriyo varsa 6.günü tercih etmiyolar önceliği diğerlerine veriyolar canım daha belli değil benim hangisi koyulcağı
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olursun canım benim
Aminn canım benim inşallah güzel gitsin her şey
Suda çözülen magnezyum mu bende hamilelikte kullandım ayıptır söylemesi 20 gün tuvalete cikamadigimdan onu içtim çok iyi geldi koynunda sakliyordum bebek gibi magnezyomu
Evet bak bir faydası daha ya zaten maden suyu bile öneriyolar hamilelikte magnezyum alınması için

Canım ocak ayında birlikteydik seninle diye hatırlıyorum hayırla ilerlesin inşallah sürecin Ben estrofem başladım tekrar aynı şekil devem ediyorum o yüzden bi fikrim yok o konuda

Canım ocak ayında birlikteydik seninle diye hatırlıyorum hayırla ilerlesin inşallah sürecin Ben estrofem başladım tekrar aynı şekil devem ediyorum o yüzden bi fikrim yok o konuda
Evet ben de sizi hatırladım Ocak ayı transfer grubundan umarım güzel sonuçlar alırız

İnşallah canım çok acılar yaşandı o grupta inşallah mükafat alırız şimdi Kaçıncı günün şimdi
Benim adet sonrası 9.günüm. Doğal siklus olduğu için sadece vitamin kullanıyorum. Çatlayacak yumurta takip ediliyor sol taraftaki 11 mm olmuş. Salı günü bir daha kontrolüm var. Lh’ı ölçmek için sonrasında kan vereceğim hep. Çatladığı zaman tespit edilip vücutta östrojen doğal olarak yükseldiği sırada transfer yapılacakmış. Olursa 16 ekim haftası olacak dedi

Hey maşaallaah canımmm hepsi şifa olsunn inşAllah pozitif sonuçlarımızla mutlu oluruz
Bende
Estrofem 2X1
Bir hafta sonra 3 e çıkacak
Coraspirin
Omegrav
Multibiyol

16 ekim progesteron testi ve kontrol çiçeğim

Hoşgeldin canım inşallah hepimiz için umutlu olur.

İnşallah tutar canım
beni de ekler misin canım listeye 3 ekim transfer çift embriyo

Yaa muhtemelen benim de 20sindsn sonra olur ilk transferimizde sen benden daha öndeydin şimdi de öyle denk gelmiş

Cnm normalde 6. Gün 5. Gün embriyosundan daha iyi değil mi bende 6. Gün embryomun olduğunu yeni öğrendim sadece 5. Gün olduğunu biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…