2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok sinirliyim acile gittim betama bakmadilar ya sağlık ocağında yada özelde yaptırın dediler 3 otobüs değiştim gidene kadar sinirden ağladım 😔 test günüm 4 kasimdi 2gunde sağlık ocağında sonuç bekleyecem tee gitti 7 ekimde çıksın sizce doktorum sorun eder mi yazdim hemsireme cevap vermedi
Canım acile de ki ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün kanamam oldu acil test vermem lazım ona göre iğne olcam de o zaman aciliyetten yaparlar ben öyle yapmıştım

Çok sinirliyim acile gittim betama bakmadilar ya sağlık ocağında yada özelde yaptırın dediler 3 otobüs değiştim gidene kadar sinirden ağladım 😔 test günüm 4 kasimdi 2gunde sağlık ocağında sonuç bekleyecem tee gitti 7 ekimde çıksın sizce doktorum sorun eder mi yazdim hemsireme cevap vermedi
Aaaaa çok şaşırdım bende dün acilde verdim doktorum istiyor 2 günde 1 bakılması gerekiyormuş bide haftasonu olduğu için ddm hemen aldılar

Canım acile de ki ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün kanamam oldu acil test vermem lazım ona göre iğne olcam de o zaman aciliyetten yaparlar ben öyle yapmıştım
Dedim kendi doktorunuza gidin o isterse yaparsiniz dedi dedim benim doktorum başka şehirde o Zaman özele gidin dedi

Dedim kendi doktorunuza gidin o isterse yaparsiniz dedi dedim benim doktorum başka şehirde o Zaman özele gidin dedi
Acildeki doktoru şikayet edin ..nasıl istersinde yapmaz..sonuçta normal bir durum değil ve tüp bebek yapmissin ..ayrıca hepsi yapıyor yasak olsa.hic biri yapmaz demi..deme ki yapiliyormus ..
İlaçlarını kullanmaya dewam et..doktor sorun etmez ilaçları bırakmadığım sürece

Kızlar selam. Kese görmeyi bekleyenler nasıl sabrediyorsunuz :KK43: sürekli kendimi dinliyorum bir belirtim var mı diye. Kesenin içi dolu mu kalp atışı olacak mı hep kafamda bunlar. Teste kadar 10 gün bekle, kese için bir 10 gün daha bekle, kalp atışını bir hafta daha bekle. Valla yoruldum en zoru beklemek

Günaydın ..transferden beridir özellikle geceleri dizlerimde ağrı oluyor diye..istemsizce geriliyor esneme yapıyorum ..bazen gece yarısı o kadar fazla esnetiyorum kasiklarima.agri giriyor ..bu hareketin inşallah zararı yoktur
Yaa o bende de çok oldu ama kendimi tutamıyorum yani acayip bir esneme isteği oluyordu

Herkese merhaba, ben 26 Ekimde transfer oldum. Dun gece yani transferden sonraki 9. Gun tek seferlik bir kanamam oldu ve sonrasinda kahverengi lekelenme. Kan degerimde 7.gun 81 di. Acikcasi cok tedirgin oldum yinemi hevesim kursagimda kalacak diye, daha once bir kimyasal gebelik yasamistim ve benzer bir kanama olmustu. Bunu yasayan varmidir aramizda? Doktorumla konustum coraspin den olabilir devam ederse birakiriz dedi.Herkesin Allah yardimcisi olsun🤲

Kızlar selam. Kese görmeyi bekleyenler nasıl sabrediyorsunuz :KK43: sürekli kendimi dinliyorum bir belirtim var mı diye. Kesenin içi dolu mu kalp atışı olacak mı hep kafamda bunlar. Teste kadar 10 gün bekle, kese için bir 10 gün daha bekle, kalp atışını bir hafta daha bekle. Valla yoruldum en zoru beklemek
Valla en iyisi bir şeylerle meşgul olmak. Ve sakın kötü düşünme yok işte kese görünür mü içi dolu mu boş mu bunlara takılma. Beklemek gerçekten zor ama napalım bu da böyle bir süreç

Selamlar herkese,
Ben 1 senedir girmiyordum buraya ancak panikataklarım gelmek üzere. Ayın 30unda 3.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün tam 1 hafta, ara ara sancı giriyor ama sanırım gaz sancıları. Progestan dex ve fitil olarak normal progestanı yapıyorum. Hiç bir belirtim yok, ilk transferimdeki gibi hissediyorum ve yine mi negatif görücem diye panikataklarım gelmek üzere. Bir akıl verin, ne yapayım.
Canım merhaba. Saydıkların hem tutunma aynı zamanda da adet belirtileri. Yani test günün gelene kadar öğrenmen anlaman zor 8. gün gibi belli eder kendini ama

Herkese merhaba, ben 26 Ekimde transfer oldum. Dun gece yani transferden sonraki 9. Gun tek seferlik bir kanamam oldu ve sonrasinda kahverengi lekelenme. Kan degerimde 7.gun 81 di. Acikcasi cok tedirgin oldum yinemi hevesim kursagimda kalacak diye, daha once bir kimyasal gebelik yasamistim ve benzer bir kanama olmustu. Bunu yasayan varmidir aramizda? Doktorumla konustum coraspin den olabilir devam ederse birakiriz dedi.Herkesin Allah yardimcisi olsun🤲
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben 3. gün emb transferi oldum 8-9-10. günlerimde kahverengi ve pembemsi lekeler gördüm. Doktor hemen coraspini kesip prolutexi günde ikiye çıkardı. Çok şükür yerleşme kanamasıymış. Sizin de kanda çıktığına göre öyledir. Kendinizi çok yormayın dinlenerek geçirin demişti bana hemşire

7. Gün için 81 çok iyi bir değer canım. Benim önceki ikizlerde de böyle lekelenmem olmuştu sonra proluton progestan vs kesilmişti

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben 3. gün emb transferi oldum 8-9-10. günlerimde kahverengi ve pembemsi lekeler gördüm. Doktor hemen coraspini kesip prolutexi günde ikiye çıkardı. Çok şükür yerleşme kanamasıymış. Sizin de kanda çıktığına göre öyledir. Kendinizi çok yormayın dinlenerek geçirin demişti bana hemşire
Tesekkur ederim umarim oyledir. Yeniden kan verecegim yarin, progesteron ignesini gunde uce cikardik bizde. Sizede hayirli olsun🙏

Tesekkur ederim umarim oyledir. Yeniden kan verecegim yarin, progesteron ignesini gunde uce cikardik bizde. Sizede hayirli olsun🙏
Benim durumum pek net değil şu an için. Burada kimsenin içini karartmak istemedim ancak kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum. İnşallah herkes kolaylıkla süreçleri atlatıp evladına kavuşur

X