- 27 Aralık 2013
- 336
- 168
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.301
Sonucunuz çıktı mi acaba ?Ben çubuk teste negatif gördüm kan verdim ne hikmetse çıkmadi sabahtan beri .Bugün yine ilk günler gibi hatta daha fazlası batmalarim oluyor normalmi acaba
İnşallah en kısa zamanda toparlarsın. Yaşadıklarımız çok zor.Allah büyüktür,ne denilebilir kirabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,
Kıyamam canım Alllahım tez vakitte nasip etsin inşallah çok zor seni çok iyi anlıyorum Allahım sabırlık versin isyan etme vardır vakti zamanı herşey gönlünce olsun inşallahKızlar benim negatif malasef nefes almakta bile zorlaniyorum artık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah birgun bizde bu güzel duyguyu yasariz
Canım vardır bundada bir hayır de isyan etme sabır et vakti değilmiş demekki Allahım herşeyin en doğrusunu doğru zamanda nasip etsin üzülme desemde üzüleceksin sabır canımTest sonucum çıktı. Koskocaman bir sıfır. İnanmak istemiyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin
Yok sanırım sistemle alakalı sıkıntı var iki tane TSH yaziyor alt alta yarın hastaneye gidicemSonucunuz çıktı mi acaba ?
Fitil günde 4tü demi senin de kaça düştü şimdiBanada tedaviye başlancağı zaman bakıldı sonra transfersen yine 1 hafta önce falan bakıldı bide dün gittiğimde bakıldı anlamadım şuan hem progestan iğne yiyorum hemde fitil kullanıyorum
Test günüm salıSonucu öğrenebildiniz mi ,aynı gün transfer olmuştuk
Ben sıkışık gitmedigim icin bana sonda takıldı iceriye sivı basildı transferden sonrada bosalttilar. Arkadaslar benim yaptigim hatayi yapmayin. Bol bol su icin oyle girin. Bu sonda olayi beni cok germisti istemsiz.Transfer yapılan arkadaşlar
Transfere dolu mesaneyle gidilmesi gerekiyor. Peki transfer sonrası ne zaman lavaboya gidilmesine izin veriliyor ?
Bir arkadaş bez takıldığıni yazmış transfer sonrası, yada sonda takılıyor demiş. Sizlerinde böyle mi oldu ???
Bunu bende yaşadım,çok sıkışınca git birazını yap gel dediler bende tutamadım hepsini yaptımBen sıkışık gitmedigim icin bana sonda takıldı iceriye sivı basildı transferden sonrada bosalttilar. Arkadaslar benim yaptigim hatayi yapmayin. Bol bol su icin oyle girin. Bu sonda olayi beni cok germisti istemsiz.
Ben o kadar heycanliydimki su icmeyi unuttum alel acele aldilar beni baktilar idrar torbasi bos taktilar sondayı tuttu cok sukur. Acitan birseyde degilde insan bir tuhaf oluyorBunu bende yaşadım,çok sıkışınca git birazını yap gel dediler bende tutamadım hepsini yaptımneyse ki tuttu şükür 10 yıl onceydi
4 tane devam yineFitil günde 4tü demi senin de kaça düştü şimdi
Eyvah iş yerinde nasıl olacak o4 tane devam yine
Ben ilk transferimde yeteri kadar sıkışık değildim transfer sırasında ilaç verip sıkıştırdılar çok berbat bir şeydi. O acıyı çekene kadar çişimi bir saat tutmayı tercih ederimBen sıkışık gitmedigim icin bana sonda takıldı iceriye sivı basildı transferden sonrada bosalttilar. Arkadaslar benim yaptigim hatayi yapmayin. Bol bol su icin oyle girin. Bu sonda olayi beni cok germisti istemsiz.
Ben varım. 1.61 boy 85 kilo ile yumurta toplattım geçen sene 11 yumurtada 5. Güne 4 ü ulaştı 2 tane 5aa ve 4ab 3ba bir şey vardı. 3 transfer oldu 2. Si tuttu ve düştü. Ara verdim kilo da verdim 75 kilo ile tekrar yumurta toplattım. 21 yumurta toplandı 9 u 5. Güne ulaştı. 7 si 5aa 2 si de pek fena değil 4ab 2ab sanırım. Daha bu ilk transferim ve tuttu.Kızlar birşey sormak istiyorum. Aranızda kilosu olup tüp bebek ile hamile kalan var mı veya kilo çok etkiler mi tedaviyi ?
Benim yumurtam toplamdı aralıkta transfer olucam inşallah o zaman dilimine kadar en azından verebildiğim kadar kilo vereyim dedim şuan donmuş 2 yumurtam var tutmayacaklar diye çok endişeleniyorumBen varım. 1.61 boy 85 kilo ile yumurta toplattım geçen sene 11 yumurtada 5. Güne 4 ü ulaştı 2 tane 5aa ve 4ab 3ba bir şey vardı. 3 transfer oldu 2. Si tuttu ve düştü. Ara verdim kilo da verdim 75 kilo ile tekrar yumurta toplattım. 21 yumurta toplandı 9 u 5. Güne ulaştı. 7 si 5aa 2 si de pek fena değil 4ab 2ab sanırım. Daha bu ilk transferim ve tuttu.
İlaçları göbekten yapıyoruz göbek çevresinde yağlar azaldıkça bence etkisi artıyor. Kilo gerçekten çok etkili. Dr um dedi ki en azından mevcut kilonun %5-10 unu verirsen insülin direncini kırarız bu da şansımızı arttırır.
Yani kiloyla da tedavi başarılı olabilir ama riske gerek yok. Hem maddi hem manevi yorucu bir süreç biraz kilo verip başlamanı tavsiye ederim
Transferden hemen sonra odaya alındım ve 10 dk sonra kalkıp idrara çıkabileceğim ama çok hızlı değil yavaş yavaş idrarımı yapmam söylendi , 10 dk sonra idrara çıktım , giyindim ve yürüdüm sonucum Pozitif :)Transfer yapılan arkadaşlar
Transfere dolu mesaneyle gidilmesi gerekiyor. Peki transfer sonrası ne zaman lavaboya gidilmesine izin veriliyor ?
Bir arkadaş bez takıldığıni yazmış transfer sonrası, yada sonda takılıyor demiş. Sizlerinde böyle mi oldu ???
Test ne zaman yapacaksiniz?Günaydın kizlar..benim göğüslerim hafif şişmiş ve ağrı yapıyordu ..8. Gunumden itibaren..ama bugün 12.gunum günüm ve göğüslerim şişliği ve ağrı gitti..
Hadi ya ilaç sondadanmi veriliyor. Benim aci olmadı ama tuhaf bir his oldu. Transfer oncesi gerilmekte iyi degil aslında o yuzden kendinden sıkışık gitmek onemli.Ben ilk transferimde yeteri kadar sıkışık değildim transfer sırasında ilaç verip sıkıştırdılar çok berbat bir şeydi. O acıyı çekene kadar çişimi bir saat tutmayı tercih ederim
Canim 12. Gunmus test yapsan cikar. Kan verdin miGünaydın kizlar..benim göğüslerim hafif şişmiş ve ağrı yapıyordu ..8. Gunumden itibaren..ama bugün 12.gunum günüm ve göğüslerim şişliği ve ağrı gitti..