2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benim negatif malasef nefes almakta bile zorlaniyorum artık çok zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah birgun bizde bu güzel duyguyu yasariz
Kıyamam canım Alllahım tez vakitte nasip etsin inşallah çok zor seni çok iyi anlıyorum Allahım sabırlık versin isyan etme vardır vakti zamanı herşey gönlünce olsun inşallah

Test sonucum çıktı. Koskocaman bir sıfır. İnanmak istemiyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese en güzellerini nasip etsin
Canım vardır bundada bir hayır de isyan etme sabır et vakti değilmiş demekki Allahım herşeyin en doğrusunu doğru zamanda nasip etsin üzülme desemde üzüleceksin sabır canım

Ben sıkışık gitmedigim icin bana sonda takıldı iceriye sivı basildı transferden sonrada bosalttilar. Arkadaslar benim yaptigim hatayi yapmayin. Bol bol su icin oyle girin. Bu sonda olayi beni cok germisti istemsiz.

Ben sıkışık gitmedigim icin bana sonda takıldı iceriye sivı basildı transferden sonrada bosalttilar. Arkadaslar benim yaptigim hatayi yapmayin. Bol bol su icin oyle girin. Bu sonda olayi beni cok germisti istemsiz.
Bunu bende yaşadım,çok sıkışınca git birazını yap gel dediler bende tutamadım hepsini yaptım neyse ki tuttu şükür 10 yıl onceydi

Bunu bende yaşadım,çok sıkışınca git birazını yap gel dediler bende tutamadım hepsini yaptım neyse ki tuttu şükür 10 yıl onceydi
Ben o kadar heycanliydimki su icmeyi unuttum alel acele aldilar beni baktilar idrar torbasi bos taktilar sondayı tuttu cok sukur. Acitan birseyde degilde insan bir tuhaf oluyor

Ben ilk transferimde yeteri kadar sıkışık değildim transfer sırasında ilaç verip sıkıştırdılar çok berbat bir şeydi. O acıyı çekene kadar çişimi bir saat tutmayı tercih ederim

Kızlar birşey sormak istiyorum. Aranızda kilosu olup tüp bebek ile hamile kalan var mı veya kilo çok etkiler mi tedaviyi ?
Ben varım. 1.61 boy 85 kilo ile yumurta toplattım geçen sene 11 yumurtada 5. Güne 4 ü ulaştı 2 tane 5aa ve 4ab 3ba bir şey vardı. 3 transfer oldu 2. Si tuttu ve düştü. Ara verdim kilo da verdim 75 kilo ile tekrar yumurta toplattım. 21 yumurta toplandı 9 u 5. Güne ulaştı. 7 si 5aa 2 si de pek fena değil 4ab 2ab sanırım. Daha bu ilk transferim ve tuttu.

İlaçları göbekten yapıyoruz göbek çevresinde yağlar azaldıkça bence etkisi artıyor. Kilo gerçekten çok etkili. Dr um dedi ki en azından mevcut kilonun %5-10 unu verirsen insülin direncini kırarız bu da şansımızı arttırır.

Yani kiloyla da tedavi başarılı olabilir ama riske gerek yok. Hem maddi hem manevi yorucu bir süreç biraz kilo verip başlamanı tavsiye ederim

Benim yumurtam toplamdı aralıkta transfer olucam inşallah o zaman dilimine kadar en azından verebildiğim kadar kilo vereyim dedim şuan donmuş 2 yumurtam var tutmayacaklar diye çok endişeleniyorum

Transferden hemen sonra odaya alındım ve 10 dk sonra kalkıp idrara çıkabileceğim ama çok hızlı değil yavaş yavaş idrarımı yapmam söylendi , 10 dk sonra idrara çıktım , giyindim ve yürüdüm sonucum Pozitif :)

Günaydın kizlar..benim göğüslerim hafif şişmiş ve ağrı yapıyordu ..8. Gunumden itibaren..ama bugün 12.gunum günüm ve göğüslerim şişliği ve ağrı gitti..

Ben ilk transferimde yeteri kadar sıkışık değildim transfer sırasında ilaç verip sıkıştırdılar çok berbat bir şeydi. O acıyı çekene kadar çişimi bir saat tutmayı tercih ederim
Hadi ya ilaç sondadanmi veriliyor. Benim aci olmadı ama tuhaf bir his oldu. Transfer oncesi gerilmekte iyi degil aslında o yuzden kendinden sıkışık gitmek onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…