- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.321
Test yaptım pozitif di çok şükür ..bugün tekrar yapacam..sadece dolgun olup tekrar sönmesi içime korku düşürdüTest ne zaman yapacaksiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım pozitif di çok şükür ..bugün tekrar yapacam..sadece dolgun olup tekrar sönmesi içime korku düşürdüTest ne zaman yapacaksiniz?
7. Gün yaptım sonuç pozitif di..8. Gün göğüslerim sisdi ağrı da oldu öyle bariz değil ama karşıdan az da olsa fark edildi bnde ağrı yi hissettim..ama.dun hafif indi bugün de sönmüşCanim 12. Gunmus test yapsan cikar. Kan verdin mi
Bende dun keseyi gordüm ara ara agri oluyor aksama dogru sonuyor bazen hiç olmuyor. Bence belirtilere takılma ben meme hassasiyetinin yedigin ictigin tuz su oraniyla bile degistigine inaniyorum. Pozitif gormussun bak masallah ne güzel kanınıda ver. Rabbime sığın onun verdigide vermedigide imtihandır. İnsallah güzel sonuçlarlada geleceksın. Negatif yokk negatiff yok7. Gün yaptım sonuç pozitif di..8. Gün göğüslerim sisdi ağrı da oldu öyle bariz değil ama karşıdan az da olsa fark edildi bnde ağrı yi hissettim..ama.dun hafif indi bugün de sönmüş
Sağol canım benim inşallah..bundan önceki kimyasala dondugu için hep korku hep endişe ..rabbim sag salim kucağımıza aldığımız günleri gosterir insallah ..kese kaçıncı haftada gördünüz ..Bende dun keseyi gordüm ara ara agri oluyor aksama dogru sonuyor bazen hiç olmuyor. Bence belirtilere takılma ben meme hassasiyetinin yedigin ictigin tuz su oraniyla bile degistigine inaniyorum. Pozitif gormussun bak masallah ne güzel kanınıda ver. Rabbime sığın onun verdigide vermedigide imtihandır. İnsallah güzel sonuçlarlada geleceksın. Negatif yokk negatiff yok
Valla sonda mıydı neydi bilmiyorum ama yeteri kadar sıkışık değilsin rahmi göremiyorum ilaç vericez dedi. Transfer boyunca ağladım ilk transferim çok kötüydü o yüzden. İkincisinde bayaa bir sıkışık gitmiştim o zaman çok rahat geçtiHadi ya ilaç sondadanmi veriliyor. Benim aci olmadı ama tuhaf bir his oldu. Transfer oncesi gerilmekte iyi degil aslında o yuzden kendinden sıkışık gitmek onemli.
5+3 te gordum canım(transferin 21. Gunu/3.gun embr.)Sağol canım benim inşallah..bundan önceki kimyasala dondugu için hep korku hep endişe ..rabbim sag salim kucağımıza aldığımız günleri gosterir insallah ..kese kaçıncı haftada gördünüz ..
Ah canımm benim neler yaşamıssın. Cok gecmis olsun. En heyecanlı mutlu olman gereken günü neye çevirmisler.Valla sonda mıydı neydi bilmiyorum ama yeteri kadar sıkışık değilsin rahmi göremiyorum ilaç vericez dedi. Transfer boyunca ağladım ilk transferim çok kötüydü o yüzden. İkincisinde bayaa bir sıkışık gitmiştim o zaman çok rahat geçti
Canım benimde öyle olmuştu 8. Günden itibaren hiç bişey hissetmiyordum sonra 9. Günü lekelenmem olduGünaydın kizlar..benim göğüslerim hafif şişmiş ve ağrı yapıyordu ..8. Gunumden itibaren..ama bugün 12.gunum günüm ve göğüslerim şişliği ve ağrı gitti..
Korkma canım benimde öyle oluyor aradaTest yaptım pozitif di çok şükür ..bugün tekrar yapacam..sadece dolgun olup tekrar sönmesi içime korku düşürdü
Haklısın canım..12 yılın sonunda 8. Tüp bebkde pozitifi görüp mutluluğu yaşayamıyorum .5+3 te gordum canım(transferin 21. Gunu/3.gun embr.)
Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasal gecirmek cok zor endiseni anlıyorum. Ama kimyasal olacaksa bile sen canini sıksanda uzulsende elinden hic birsey gelmiyor. Cunku embriyo sagliksiz oluyor. Ama ya embriyo saglikliysa, ya sen stres yapiyorsan? Bu sefer yine ona zarar vereceksin. Vucudunda stres hormonunu bos yere arttiracaksın. Youtube da hamileler icin rahatlatici muzikler var. Onlardan aç ve dinle uzan bir iş yapma vucudunu kendini rahatlat canım.
Genel olarak normal oluyor o zaman..tşk Ler canımKorkma canım benimde öyle oluyor arada
İnsallah insallah. Allah yardımcın olsun sana sımsıkı tutunsun bebegin.insallah guzel haberler bekliyoruz. dualarım seninle canım benimHaklısın canım..12 yılın sonunda 8. Tüp bebkde pozitifi görüp mutluluğu yaşayamıyorum .
Korkuyorum sürekli ..ama evet stres çok etkili hayırlısı ile bu kanım da çıksın
Tşk ederim canım benim..Allah razı olsun ..İnsallah insallah. Allah yardımcın olsun sana sımsıkı tutunsun bebegin.insallah guzel haberler bekliyoruz. dualarım seninle canım benim
Ve sanirim kasik batmalarim agrilarim bundan oluyormusKizlar gunaydin ben gecen pazartesi doktora gitmistim keseyi gormustu doktor ama hic bir yorumda bulunmamisti bende uyuz oldum icime kurt dustu dun yani 4 gun sonra baska bi doktora gittim daha iyi bilgi olmak icin transferim 10 ekimdi usten bakti keseyi oda gordu ama icini sordum alttan bakalim istersen dedi tamam dedi bakti ve orda minnosumi gordum hatta kalp atisini bi haftalarda dinletmiyorum ama görebilirsin dedi ve gosterdi bisey orda pit pit atiyordu gordum cok sukur fakat 4 gun once kist diye biseyden bahsetmedi kendi doktorum sag sol yumurtaliklarimda irili ufakli kistler olusmus tup bebek tedavilerinde gorulebiliyor dedi takip edilmesi gerekiyor bebege bi zarari varmi dedim yok dedi ama kafama takildi sizin bi bilginiz varmi bu konuda tam biseye sevinirken baska seyler golge dusuruyor
Maşallah canım.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kistler bulunduğu yere göre değişiyor bebeğe zararı yok sadece çok çabuk büyür ve geri sıkıntı ile erken doğum olablir dedi doktorum..ama senin yerin sıkıntı olsa doktorun söylerdi..Kizlar gunaydin ben gecen pazartesi doktora gitmistim keseyi gormustu doktor ama hic bir yorumda bulunmamisti bende uyuz oldum icime kurt dustu dun yani 4 gun sonra baska bi doktora gittim daha iyi bilgi olmak icin transferim 10 ekimdi usten bakti keseyi oda gordu ama icini sordum alttan bakalim istersen dedi tamam dedi bakti ve orda minnosumi gordum hatta kalp atisini bi haftalarda dinletmiyorum ama görebilirsin dedi ve gosterdi bisey orda pit pit atiyordu gordum cok sukur fakat 4 gun once kist diye biseyden bahsetmedi kendi doktorum sag sol yumurtaliklarimda irili ufakli kistler olusmus tup bebek tedavilerinde gorulebiliyor dedi takip edilmesi gerekiyor bebege bi zarari varmi dedim yok dedi ama kafama takildi sizin bi bilginiz varmi bu konuda tam biseye sevinirken baska seyler golge dusuruyor
Bir sıkıntı olmaz inşaallah canım. Benim doktorum muayenede önce yumurtalıklara baktı güzel dedi bir sıkıntı yok dedi sonra keseye baktıKizlar gunaydin ben gecen pazartesi doktora gitmistim keseyi gormustu doktor ama hic bir yorumda bulunmamisti bende uyuz oldum icime kurt dustu dun yani 4 gun sonra baska bi doktora gittim daha iyi bilgi olmak icin transferim 10 ekimdi usten bakti keseyi oda gordu ama icini sordum alttan bakalim istersen dedi tamam dedi bakti ve orda minnosumi gordum hatta kalp atisini bi haftalarda dinletmiyorum ama görebilirsin dedi ve gosterdi bisey orda pit pit atiyordu gordum cok sukur fakat 4 gun once kist diye biseyden bahsetmedi kendi doktorum sag sol yumurtaliklarimda irili ufakli kistler olusmus tup bebek tedavilerinde gorulebiliyor dedi takip edilmesi gerekiyor bebege bi zarari varmi dedim yok dedi ama kafama takildi sizin bi bilginiz varmi bu konuda tam biseye sevinirken baska seyler golge dusuruyor
Sagol canim insallah baya var ama hem sagda hem solda irili ufakli hayir benim anlamadigim 4 gun once kendi doktorum neden bisey demedi 4 gundemi olustu bu doktor olabilr dedi ama anlamadim bakalim cuma gunu kendi doktorumda randevum var baya kasik batmalari agri oluyorMaşallah canım.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kistler bulunduğu yere göre değişiyor bebeğe zararı yok sadece çok çabuk büyür ve geri sıkıntı ile erken doğum olablir dedi doktorum..ama senin yerin sıkıntı olsa doktorun söylerdi..
Cok sukur kese gorunur ama bebis belki daha sonra gorunurKizlar çok şükür 3. kan verdim sonuç 651 çıktı.cumartesi günü kese için görünür mü acaba doktorum cuma.cumartesi git dedi..erken değil demi ..