- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #7.181
Evet hiç ödeme yapmadım ilacı bıraktığım halde doktorum 2 ay daha reçete yazdı ben de eczaneye verdim böylece kapandıYani doktorun yazdı sen alıp tekrar eczaneye mi iade ettin öyle mi borcu kapattın
Bende 2 kutu varKızlar enizde tedavinizden artan estrofem var mı bu gün bir kutu alabildim oda ücretli hepinizde biliyorsunuz maddi olarak çok yorulduk
Psikoloji çok farklı oluyor gerçekten, bende de 3 4 gündür adet sancısı gibi sancılar var. Arada sırada giriyor, sancı girmeyince hemen kötü düşünce geliyor neyse ki sonra saçmalama diyorumGözün aydin allah hayirlisiyla kucagina versin insallah inan bende oda kalmadi yuruyus yapinca sancim oluyo yarin test günüm ama ben bugün çok iyiyimne derece piskopatliksa artik benimki iyi olmam normal gelmicek nerdeyse
Evet 9.gunde kahverengi lekelenme oldu, doktorum aspirini kes 3 güne bir yut dedi. Sonra gelmedi zaten sanırım yerleşme belirtisi idi bu.Kızlar gebeligini örenenler lekelenmeniz oldu mu acaba
3. Gün embriyosu inşallah dediğin gibi olur test gününü bekleyeceğimKaçıncı gün embriyosu idi 5. Gün ise yani çıkması gerekama üçüncü gün ise test gününe kadar umut var demektir
Oksaparı ve progestan fitili karşılıyor ama progestan iğneyi karşılamıyorKızlar iyi akşamlar progestan ile oksapari aile hekimi yazabiliyor mu yani o zaman SGK karşılıyor mu
Oksapar yazıyor. Hormon ilaclarinin hic birini yazmıyor canim.Kızlar iyi akşamlar progestan ile oksapari aile hekimi yazabiliyor mu yani o zaman SGK karşılıyor mu
Bende ara ara oluyor canım fitilden dolayı gün boyu akıntı var zaten canimH Hemsireyum kızlar birşey soracağım 13. Gün akıntı ve ara ara sancı yaşayan oluyor mu adet sancısı gibi
Bugün benim değerim %60 arttığı için biraz tereddütteyim her belirti korkutuyor beni canımBende ara ara oluyor canım fitilden dolayı gün boyu akıntı var zaten canim
Kan sulandırıcı iğne o daOksapar ne için
Ben sadece progestan ve coraspin kullanıyorum
Hiç korkma canım değerin gayet güzel artmış bence hep iki kat olacak değil ya zaten doktorun gayet iyi demiş aksi bı durum olsa iki gün sonra yine kan ver derdi değil mi bence iyi düşün bebişini korkutmaBugün benim değerim %60 arttığı için biraz tereddütteyim her belirti korkutuyor beni canım
Canim oksapar icin tup bebek doktorun heyet raporu cikartmasi lazim sana benimki oyle yaptiKızlar iyi akşamlar progestan ile oksapari aile hekimi yazabiliyor mu yani o zaman SGK karşılıyor mu
Kan sulandırıcı canım doktor transfer sonrasi kullanmaya başlattı canımOksapar ne için
Ben sadece progestan ve coraspin kullanıyorum
Haklısın da dayanabilirsen dayan alicabbarHiç korkma canım değerin gayet güzel artmış bence hep iki kat olacak değil ya zaten doktorun gayet iyi demiş aksi bı durum olsa iki gün sonra yine kan ver derdi değil mi bence iyi düşün bebişini korkutma
Aile hekimi yazamıyor mu direkt illa rapor mu gerekiyor yaCanim oksapar icin tup bebek doktorun heyet raporu cikartmasi lazim sana benimki oyle yapti
Sen bilirsin ama kan verip sonuç beklemekte ayrı stres yaHaklısın da dayanabilirsen dayan alicabbarben gene cumartesi kan verim diyorum
45 dakkaya çıkıyorSen bilirsin ama kan verip sonuç beklemekte ayrı stres ya