• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benimde aklımda çok sürpriz vardı ama 4 yıla yakın olmayınca hepsinden vazgeçtim
Benim oğlum var 8yaşında ona kardeşini göstercm gün tam ultrason cihaza bakıyor ilk defa kalbinin durduğunu öğrendim şimdi toparladım demekki sağlıksızdı bu kadar üzülmemeliyim dedim iki gün iyice ağladıktan sonra kendime geldim hayırlısıyla sağlıklıca olsun sürprizler filan hiç önemli değil inşallah sağlıkla kavuş bebeğine canım sen de 😍🤲

Senin için de hayırlısı olsun canım elhamdulillah senin evladın var eksik değilsin bu konuda inşallah başka da istiyorsan olur ❤️ teşekkür ederim 🙏
Evet canım çok şükür elhamdülillah teşekkür ederim öncelik size🤲🏻 inşallah benden geçti diyorum artık yaş gereği ilerde hani niye denemedim dememek için sen Diyarbakır yaptim demişsin bir yerde sormak istedim aynı yer olduğu için merak ettim ben her gittiğimde orda tedavi olanlar kaç burdan kaç diyorlardı 😃hatta korkmuştum eşime geri mi gitsek korku evi falanmi burası demiştim tabi eşim illada zeki hoca dedi vazgecmedi

Eklentiler

• IMG_1369.webp
    IMG_1369.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1367.webp
    IMG_1367.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
Benim oğlum var 8yaşında ona kardeşini göstercm gün tam ultrason cihaza bakıyor ilk defa kalbinin durduğunu öğrendim şimdi toparladım demekki sağlıksızdı bu kadar üzülmemeliyim dedim iki gün iyice ağladıktan sonra kendime geldim hayırlısıyla sağlıklıca olsun sürprizler filan hiç önemli değil inşallah sağlıkla kavuş bebeğine canım sen de 😍🤲
Çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı güzel zamanda tekrardan nasip etsin inşallah benim de kızım 9 yaşında keseyi görmeye heyecanla gittik kızımdan sonra ilk defa hamile kalmıştım o da tüp bebekle kızım çok merak ediyordu ve o heyecanı yaşayamadık 🥲 ultrason odasından aglayarak çıktık ne yazık ki Rabbim sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥹❤️

Fotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadece 😂 erken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Bende gördüm 👀 maşallah 🧿 Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla değerleriniz katlansın sağlıklı gebelikler versin Rabbim Amin 🤲❤️

Evet canım çok şükür elhamdülillah teşekkür ederim öncelik size🤲🏻 inşallah benden geçti diyorum artık yaş gereği ilerde hani niye denemedim dememek için sen Diyarbakır yaptim demişsin bir yerde sormak istedim aynı yer olduğu için merak ettim ben her gittiğimde orda tedavi olanlar kaç burdan kaç diyorlardı 😃hatta korkmuştum eşime geri mi gitsek korku evi falanmi burası demiştim tabi eşim illada zeki hoca dedi vazgecmedi
Ahahaha hayırlısı olsun hakkında canım 🥰

Çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırlı güzel zamanda tekrardan nasip etsin inşallah benim de kızım 9 yaşında keseyi görmeye heyecanla gittik kızımdan sonra ilk defa hamile kalmıştım o da tüp bebekle kızım çok merak ediyordu ve o heyecanı yaşayamadık 🥲 ultrason odasından aglayarak çıktık ne yazık ki Rabbim sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥹❤️
Yaa size de geçmiş olsun bir de dedi ki anne senin karnında benim de kalbim durabilirdi demekki iyi ki durmamış 🥹amin hepimize inşallah sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim 🤲❤️

Yok yok içini karartma bi arkadasim bildiğin 9 ay kanamasi vardı doğum yaptı gecen 40 i çıkacak bebeğin Allah ol desin yeterki o yüzden moralini yüksek tut daha 5 gündeyiz umutsuz değiliz ayrıca🙏
Ayy inşallah canımm öyle bişeydir ama insanın moralini çok bozuyor 😔Aman maşallahhh 🧿

Tenekülüm diye bi aletle rahminizi düzelttik ara ara kanamanız olabilir, kendini toparlamaya çalışıyorsa pıhtıda gelebilir dediler ama adette olabilir miyim acaba yaa🥺 Ama adet gibi yoğun değil

Back
X