2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

evet olabilir, yurtdisinda yasiyorum buradan aldim ama transferimi Turkiyede yaptik. iki gun dinlenip ucuncu gun 11 saatlik ucak yolculugu yaptim. daha once basarisiz bir denemem olmustu umarim bu defa guzel ilerler. Ailemin ve arkadaslarimin haberi yok o yuzden kimseyede gosterip soramiyorum :KK43:
Canim var bence gebelik benimde boyle oldu 5.gunden itibaren koyulasarak devam etti💓😍

Ciddenmi🙄 ben iptal ama okadar güzel his ediyodumki insallah erken yapmissin diye öyledir çok üzüldüm gülüm bir dahaki sefere keske yarin yapsaydin ama benim umudum kiriliyo niye böyle oluyo 🥺🥺
Hiç kırılmasın canım, nasip değilmiş demek ki. Tek çocuğun artıları da çok ya öyle düşünüyorum 🥲 yükselmez 0,2 çünkü. Allah’ım isteyen herkese annelik duygusunu yaşattın, tattırsın inşallah 🙏🏻

Sanki sayfayi asagi dogru kaydirirken « kizlar saka yaptin pozitif çikti » diye bi yazini görücem gibi hizli hizli iniyorum 🙁 çok üzüldüm canim yaa😓😓
Ya yerimm seni 🤗 maalesef kuzum keşkeee 🙏🏻 nasip değilmiş. Allah oğluma uzun ömür, sağlıklı bir yaşam versin inşallah 🙏🏻 inşallah rabbim sana sağlıkla hayırlısıyla nasip eder 🌸

Canım hesaplara göre kaç haftalık seninki 5 haftalığı geçmiştir. Ben haftaya gittiğimde 5+5 olacak keseye ve içinde yolk kesesi var mı yani bebek var mı ona bakacağız dedi
Benim bugün 5+5 canım doktor da beş buçuk haftalık dedi transferi değil son adetin ilk gününğ baz alıyoruz dedi. Bebeği değil de sadece keseyi görürseniz moralini bozma. Bebek de minicik bir beyazlık olarak görünüyor aslında ama çook minik işte

iyiki varsin 🙏🏻 acisi da hersey iyiydi embriyo mu rahimden de olabilir denmesi.
Ben yine denesen yine ayni olacak demek
Sende iyiki varsın ♥️hiç öyle düşünme her gelen gün uğuruyla gelsin inşallah
Rahmine baktır doktorunla konuş bakalım ne önerecek elinden gelen önlemi al gerisi taktir. Benimde 4. Tutmadı ama ne yapalım yine yapacağım Allahtan umut kesilmez 🙏
Sana sımsıkı sarılıyorum inşallah bu günlerde geçecek ♥️🌺

Amin canım cümlemize🥰 bizi içeri almadan önce açıklama yaptı. Biz şimdi sadece keseyi görcez. Tüplerde mi rahimde mi dış gebelik var mı ona bakıcaz. Bu haftada bebeği göremeyiz çıkınca neden göremedik diye üzülmeyin henüz erken dedi. Baştan uyardı yani bizi 😅
Sizinki neguzel aciklama yapmis benimki hic bisey demedi sadece kese rahime tutunmus dedi bebek varmi yokmu yada hersey yolundami bisey demedi benimde icime kurt dustu bos gebelik vs korkuyorum 10 kasima cagirdi gidisata bakicaz dedi

Sizinki neguzel aciklama yapmis benimki hic bisey demedi sadece kese rahime tutunmus dedi bebek varmi yokmu yada hersey yolundami bisey demedi benimde icime kurt dustu bos gebelik vs korkuyorum 10 kasima cagirdi gidisata bakicaz dedi
Valla doktorumdan Allah razı olsun gerçekten ilgili bir adam. Ama sen de moralini bozma bir sorun olsa zaten söylerler. Sadece bazı doktorların ağzından lafı kerpetenle almak zorunda kalıyorsun 😏

Valla doktorumdan Allah razı olsun gerçekten ilgili bir adam. Ama sen de moralini bozma bir sorun olsa zaten söylerler. Sadece bazı doktorların ağzından lafı kerpetenle almak zorunda kalıyorsun 😏
Aslinda benimde doktorum iyidir ama ogun ne oldu anlamadim yorgun gergin bi anina denk geldim heralde simdi resmen o gune kitlendim hic bisey yapamiyorum 10 kasim gelsin diye bekliyorum insallah hersey yolundadir 🥲

Bacak ağrısı ara ara bende de oluyorda. Öyle benmde şuan belirgin bir belirtim yok canım. Göğüs hassasiyetm var ama transfer başından beri var, hala aynı. O belirtiler pozitifse bile sürekli olamaz zaten. Kötüye yorma sakın 🌸 inşallah seninledir bebeğin, sıkıca tutunmuştur inşallah annesi🙏🏻
Tutmadı benimde bugün gebelik testi yaptım

X