2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

ben de bugün 15:15 gibi transfer oldum. Tüm isteyenler için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla bu topik pozitiflerle dolsun inşallah şimdi bakalım 12 gün nasıl geçecek en zor kısmı burası :)
Hayılrı olsun canım benim inşallah güzel haberlerini alırız Allahım bu yolda emek veren bizlerin dualarını kabul etsin gerçekten en zor kısım bu bekleme bende dün transfer oldum bir yandan test günüm hemen gelsin istiyorum bir yandan da korkuyorum inşallah sonu güzel olur

İnşallah pozitif haberlerini alırız test gününüz 15 Ekim mi sizin

işe gidip gelmeye transferden sonra kaçıncı günden sonra başladınız acaba ? 7.8. Günler başlamayı düşünüyorum işim masa başı zaten. Hemşirede sürekli yatmayın kan akışı olsun sürekli yatınca vücut embriyoyu zararlı madde olarak görüp dışarı atabiliyor dedi. O yüzden çok da kasmak istemiyorum ama bi yandan da yorar mı vs diye düşünüyorum

Kızlar ben transfer öncesi ilaç aşamasındayım. Estrofemi kullanıyorum. Ama sabah ilacını öğlen öğlenkini ikindi vs. Bir sorun olur mu acaba .

Kızlar ben transfer öncesi ilaç aşamasındayım. Estrofemi kullanıyorum. Ama sabah ilacını öğlen öğlenkini ikindi vs. Bir sorun olur mu acaba .
Çiçeğim saati saatine almaya çalış.Bana o şekilde dediler
Aynı saat içinde almayı unutmayın diye

Benim işim biraz ağır açıkçası o yüzden ben 10 gün rapor aldım evde istirahat ediyorum

Ya gerçekten mi çalışıyormusun bende lisede okudum ünide başka bir bölüm okudum.
Halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyordum ama bu dönem başı tam tedavime denk geldiği için ikinci dönem kurs açıcam tekrar bebek iyi olursa önceliğim o bu sene. Onun canını riske atacak hiç bi adım atmak istemiyorum geçen sene 5 yaş çocuklarla çalıştım göz teması için eğilmek kalkmak hareketli oyunlarda zıplamak oturmak koşmak bebeği riske sokacak dedim Allah korusun. Bi de veliler izin aldığımda çok sorun yapıyorlar geçen sene yan sınıftaki öğretmen düşük yapmıştı. Müdüre şikayet etmişler bu böyle sürekli izin mi alacak diye. Bunlardan etkilendim bu sene çocuğuma odaklanmaya karar verdim canım

Canım transferlerin çoğu genelde ilk gün tutuyor. Yorucu bir işin yoksa normal hayatına dönebilecegini söylüyor doktorlar.Hatta bazılarına göre birşeylerle meşgul olmamız sürekli düşünmemezin daha faydalı oldugunu söylüyor. Yani doktordan doktora değişir bence ama bana mantıklı geldi.

Transferin 7. Gününden Günaydın
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
Test günüme son iki gün var

Eklentiler

• 51EA4766-E7F1-4626-8BBB-3A7116B31B18.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 51
  • 406A3785-90C3-4693-86DE-1B052332ED36.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar hepinize merhaba bende tüp bebek transferine hazırlanıyorum yumurta toplandı embriyolar oluştu şuan estrofem sürecindeyim bu benim 3. Denemem daha önce bir dış gebelik yaşadım ikizdiler tek yumurta kalp atışlarını bile duydum ama hemen almak zorunda kaldık. 2. De normal tuttu beneğimin kalbi 8+6 da durdu nasip diyelim embriyolarım kalmayınca 0 dan başladık sürece daha önceki doktorum 2 Embriyo transferi yaptı bu doktorum gebelik kayıpları yaşadığım için embriyo kalitesi de iyi olduğu için tek embriyo transferi yapacağız dedi hayırlısıyla yavrularımız tutunsun sağlıkla doğurup kucağımıza alalım inşallah Bu arada bende öğretmenim

Selam herkese benim yaşım 39, amh 0.06. 3. Tüp bebek denemem daha önce hiç transfere gidemedim. İlkinden dondurulmuş orta kalite embriyom var, 2.sinde yumurta gelişmedi tedaviyi iptal ettik. İlk 2si iğneli tedaviydi. Eylül başında yumurtalıklarıma prp yaptırdım. İlk reglimle birlikte klomen ile tedaviye başladık bu sefer. Dün opu oldum, 2 olgun yumurta elde ettik, bugün labdan ararlar döllenip döllenmediklerini bildirmek için. Bu sefer sebepsiz bir umut var içimde, yani artık transfere gidebilmek istiyorum.
Opu sonrası ne zaman regl oluyorduk, normal zamanında mı daha mı erken? İlkinde nasıl olmuştu benim hiç hatırlayamıyorum ya. Eğer herşey yolunda giderse kasım başında transfer olabileceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…