2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hımm ben kullanmıyorum canım vitamin ilacı vermediler
kullan istersen canım folik asit önemli çünkü bu süreçte ya da drunla görüş önce bir. Decavit kullanıyorum ben devlet de karşılıyor zaten ya da ocean mummy kullandım öncesinde içinde omega-3 de var. ikisi de multivitamin

İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
ben de kullanmak zorunda kalmıştım gonal f vurulurken ateşli bi hastalık geçirdim mecburen parol alıyordum o süreçte dr um problem olmaz demişti.

İyi akşamlar kızlar, forumda bilgi bulamadım. Tecrübeli anne adaylarından bilgi almak istiyorum, şuan yumurta toplama öncesi iğnelerimi kullanıyorum cuma günü başladım Gonalf’a . Sorum şu migren hastasıyım şiddetli baş ağrım var , ağrı kesici kullanmak sakıncalı mı acaba? Bilen yardımcı olabilir mi :)
Ben de avmigran kullanmıştım o dönemde birşey olmadı :)

Ağzın bal yesin inşallah yaaa Allahım korusun meleklerimi inşallah ikiside tutunmuştur bana ağlayasım geliyo korkuyorum birde bugün gittim sağlık ocağına kan verdim oda çarşamba çıkar dedi 🙄🙄
İnşaallah canım benim sen moralini bozma yeter 🤗 ayy sağlık ocakları çok geç çıkarıyor yaa

kullan istersen canım folik asit önemli çünkü bu süreçte ya da drunla görüş önce bir. Decavit kullanıyorum ben devlet de karşılıyor zaten ya da ocean mummy kullandım öncesinde içinde omega-3 de var. ikisi de multivitamin
Folik asit kullanıyorum canım transfer öncesi başlattılar. Başka bir vitamin adı yazmışta, ona kullanmıyorum dedim. Decavit hamileliğin belirli bir haftasından sonra başlatıyorlar normalde. İlk hamileliğimde de o şekildeydi. Araştır istersen canım çoğu doktor gebeliğin 3. Ayından sonra başlatıyor decaviti.

Sen canını hiç sıkma canım, hiç kötü bir şey hissetmiyorum. Bebeğin seninle inşallah 🙏🏻 bazıların da o kanama devam edebiliyormuş. Kırmızıya dönmediği sürece korkma 🌸
Ah canım çok teşekkür ederim çok şükür kırmızı değil Allah razı olsun inşallah dediğim gibi bebeğim benimledir 🤲🏻🥺❤️

Yani ilaçlar hariç başka birşey kullanmayın diyolar ama parol içebilirsin oda en son raddede

X