- Konu Sahibi ananasmango
- #6.401
Ayy duygu çok şükür çok sevindim valla Rabbim devamını da göstersin hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy duygu çok şükür çok sevindim valla Rabbim devamını da göstersin hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinBi pozitifte benden gelsin o zaman canlar
Verammm Allah razı olsun rabbim daha güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı ilerlerğAyy duygu çok şükür çok sevindim valla Rabbim devamını da göstersin hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Arwen Rabbim hayırlısını versin. Bizim için en hayırlı zamanı bilen şüphesiz o. Rabbim inşaallah tedaviye gerek kalmadan doldurur kucağını da bizi müjdelersinKızlar bugün kan günümdü verdim. Zaten bekliyordum negatif çıktı. Embriyomda kalmadı.. üstelik yumurtam çok az . Ne zaman denerim Allah bilir. Çok dua istiyorum sizden . Çok yoruldum. Kendinize iyi bakın Rabb'im herkesin yardımcısı olsun inşallah .
Amin canım inşaallah hepimizeVerammm Allah razı olsun rabbim daha güzel haberler almayı hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı ilerlerğ
Yasminden sonra adet olacaksın sonra doktora gidip iğnelere başlarsınız muhtemelenben tarlusalı bitirdim adet olmayı bekliyorum sonra yasmin kullanıcam sonra ne olacak transfer neye göre olacak arkadaşlar ?
Rahim kalınlığı takip edilecekben tarlusalı bitirdim adet olmayı bekliyorum sonra yasmin kullanıcam sonra ne olacak transfer neye göre olacak arkadaşlar ?
Rabbim bir şekilde o evladı nasip edecekse bunun okunmakta falan yok olması pek mümkün olmuyormuş rahim sandığımız kadar aşağıda olan birşey değilmiş embriyo kalitesinden çok sağlıklıysa tutuyor öksürerek ıkınarak da tutunmaya engel olan bir durumun bilimsel bir karşılığı olmadığını yazıyorlar sürecinizin tadını çıkarın stres yapmayın bol sıvı tüketinMerhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
Tebrik ederim Aynı gün transfer olmuştuk sanırım 20’sinde100.72
Evet canım aynı gündü sende durumlar nasıl?Tebrik ederim Aynı gün transfer olmuştuk sanırım 20’sinde
Kızıma hamileliğimde öyle idim, ankaraya geldik devamlı dışarıdan yedik,ev ortamında olmayınca ilaçlarda etki edince o kadar kötü kabız olmuştum ki,kabız olmamaya etken olsa kızım olmazdı kesin, doktorum o zamanlar duphaloc şurup önermişti onunla bi nebze isİ çözmüştük, şimdi başına ne geleceği bildiğim için transferden itibaren meyve ve yoğurt çok tükettim ikilitre günlük şu içiyorumMerhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
Ben de bugün kan testi verdim. 601Evet canım aynı gündü sende durumlar nasıl?
Maşallah çok güzel sonuç inşallah sağlıkla devam ederBen de bugün kan testi verdim. 601
Canım kayısı suyu iç ben bir bardak içince bana hemen etkisini gösteriyordu bende şurup aldım ama kayısı suyunun daha faydalı olduğunu düşünüyorumMerhaba benimde transferimde 4. Günüm ilk denememiz. Tabi ilk deneme olduğu için acemiliklerim çok fazla. Ben malesef kabız oldum ve bunu 1. Gün baya kötü yaşadım . Kasilmalarim ve kramplarim oldu. Sanırım bir şurup varmış bugün öğrendim doktorum da vermedi onu kayısı erik ne bulduysam yedim ama malesef kabizligimi önlemedi. Hatta ilk gün böyle zorlu olunca şuan baya umudumu kaybettim. Sonrasında 2. Gün midem bulanmazken birden ağzıma geldi yediklerim. Kabizligim ilk gün kadar olmasa da halen çok rahat yapamıyorum. Krampli bir sekilde ilerliyor. Goguslerimde falan da bir hassasiyet yok. Benim.gibi olan var mı aranızda . Sizlerin nasıl geçiyor.
İnş hepimizinki sağlıkla devam eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızMaşallah çok güzel sonuç inşallah sağlıkla devam eder
Amin kuzummm heyecanlı bekleyişler devam ediyor doktor kontrolüne de aynı zaman gideceğiz belli kiİnş hepimizinki sağlıkla devam eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Teşekkür ederim inşallah benimledir miniğimAynen bana da aspirini kestirmişlerdi
Ben yarın bi uğrayacağım doktora ilaçları konuşalım dedi. Hemşire 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediAmin kuzummm heyecanlı bekleyişler devam ediyor doktor kontrolüne de aynı zaman gideceğiz belli ki
Ay çok heyecanlı ya muhtemelen bana da öyle derler diye düşünüyorum tabi 2. Testi beklemek lazım bakalım hayırlısı artıkBen yarın bi uğrayacağım doktora ilaçları konuşalım dedi. Hemşire 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dedi