2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Başta bende kalçadan başladım ama göbekten olana geçtim canım talep edebilirsinn

Bu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kuzu öyle deme benmde göbek artık kanıyor iğne ve aşırı yanıyor aşındı resmen her türlüsü zor sanırım 🤷🏼‍♀️

Peki hangisi daha iyi geldi size
Benim kalçamda artık yer kalmamıştı yapılacak mosmor olmuştu ve beze bezeydi yürürken bile ağrı yapıyordu göbekten olanla rahat ettim diyebilirim.. kan sulandırıcı daha çok acıtıyor yani sadece iğne acısı oluyor batarken başka bir acı hissetmiyorım ben çıkınca biraz şişme ve ağrı oluyor ama uyandığımda geçmiş oluyor🙏🏻

İlk başlarda batma gibiydi de şimdi adet sancısı gibi aynı
Ben tüp bebeğe başlmadan önce 2 doğal yolla gebelik yaşadım hep adet ağrım vardı adet beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim tüp bebekde farklımıdır bilmiyorum ama mesela bendede 7. Günün olduğu halde belli başlı belirti yok bu beni düşündürüyor

X