-
- Konu Sahibi ananasmango
- #6.261
Benmde yürürken alt karın bölgemde ağırlık var gibi bir ağrı oluyor tam tarif edemiyormdaBenimde hep agridi ilkgunden beri 5.haftadayim hala agriyor bence normal
Başta bende kalçadan başladım ama göbekten olana geçtim canım talep edebilirsinnBu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kuzu öyle deme benmde göbek artık kanıyor iğne ve aşırı yanıyor aşındı resmen her türlüsü zor sanırımBu arada dondurulmuş embriyo.. Kalçadan yapılıyor ama göbekten yapılsaydı keşke çünkü hergün bir tıp merkezine gidip yaptırıyorum ve aşırı deri tahribatı yapıyor kalçam şiş , ödemli ve siyaha yakın bir mor oldu heryeri , üzerine oturulmuyor yatılmıyor garip bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Peki hangisi daha iyi geldi sizeBaşta bende kalçadan başladım ama göbekten olana geçtim canım talep edebilirsinn
kesinlikle hertürlüsü zor gibiKuzu öyle deme benmde göbek artık kanıyor iğne ve aşırı yanıyor aşındı resmen her türlüsü zor sanırım
Benim kalçamda artık yer kalmamıştı yapılacak mosmor olmuştu ve beze bezeydi yürürken bile ağrı yapıyordu göbekten olanla rahat ettim diyebilirim.. kan sulandırıcı daha çok acıtıyor yani sadece iğne acısı oluyor batarken başka bir acı hissetmiyorım ben çıkınca biraz şişme ve ağrı oluyor ama uyandığımda geçmiş oluyorPeki hangisi daha iyi geldi size
İlk başlarda batma gibiydi de şimdi adet sancısı gibi aynıBenimde hep agridi ilkgunden beri 5.haftadayim hala agriyor bence normal
Pozitif göreceğimi düşünüyorum da, uc düştüğüm oldu değerim 2. Testte düşüyordu. Onun korkusu var daha cokCanını sıkma pozitif düşün bende öyleyim belimde adet olcak gibi ağrı var ama iyi düşünelim iyi olsunnn heyecanla bekliyoruz haberlerini
Evet Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah bebişlerimize kavuşalım sağlıklakesinlikle hertürlüsü zor gibi
Ben tüp bebeğe başlmadan önce 2 doğal yolla gebelik yaşadım hep adet ağrım vardı adet beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim tüp bebekde farklımıdır bilmiyorum ama mesela bendede 7. Günün olduğu halde belli başlı belirti yok bu beni düşündürüyorİlk başlarda batma gibiydi de şimdi adet sancısı gibi aynı
Hayirli olsun hayirlisiyla kucagina al insallahKızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Hayirli olsun canim rabbim hayirlisiyla kucagina versin insallahQUOTE="ecedaily, post: 75885638, member: 1100346"]
Kızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Hayırlı olsun çok sevindim. Peki farklı bir belirtiniz oldu mu o günden sonra ?Simdi belli oldu canım değerim 180
Canım bende PKO var ve yumurtalayamıyorum o yüzden 6 yıldır gitmedim doktor içmedim ilaç vurunmadıgım iğne kalmadı son care tüp bebek başvurdum Allah nasip ederseBenim 2. Denemem ? Canım ayıp olmazsa sorun neydi?
Ayyy çok şükürQUOTE="ecedaily, post: 75885638, member: 1100346"]
Kızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Tebrikler canim cok sevindimİnş amin aminSadece adet olacak gibi ağrılarım oluyordu sabah 2.günden itibaren. 10 gün değerim 601 çıktı
Umarım tek dileğim sağlıkla kucağıma almak artık
Yaaa hayırlı olsun o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar benim test sonucum pozitifsevinçten ağlıyorum
Yaaa hayırlı olsun o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnş çok teşekkür ederimTebrikler canim cok sevindim