-
- Konu Sahibi ananasmango
Yani tutup tutmadığını anlayememda ilaçlardan mı bilmiyorum çok yorgun hissediyorum.Uyudugumda hiç hareketsiz uyuyorum uykumdan yorgun kalkıyorum her yerim ağrıyor.Bazende g.güslerimde hassasiyet hissediyorum ama ilaçların yan etkisimi nedenini bilmiyorum. Bide verdikleri iğneler yakıyor. Bunlar belirtimi bilmiyomİnşallah cnm.herhangi bir belirtin var mı
Ya bende sasaırdım çünkü benim araştırmalarımda önce ki doktorum hep çıkmaz dedi düşer ama çıkmaz dedi. O yüzden sakının.Biz de erkek infertilitesiyle başlamıştık geçen sene. Benim amh 1.12 idi. Bir sene dolmadan 0.2ye düştü. Benim doktorum da değerin yükselmeyeceğini söylemişti. Senin biraz değişik olmuş gerçekten
Yaşımız da yakınmışBen ekimde 31 i bitiricem canım ikinci denemem
Önce ki transferinde yapmıştım olumsuz çıkmıştı insanı kötü etkiliyor. Bu sefer kandan baktırırım. Tabi heyecanlı oluyor sabredebilirmiyim bilmiyorum.Ayy inşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapıcak mısın öncesinde yoksa kan mı vereceksin direk
Bende 28 yaşındayım. Bununla iki tüp bebek ama 3.transfer. 4 yılımızı doldurduk.Kızlar yaşlarınız kaç benim 27. İkinci transferim olacak zaten öğrendiniz artıkSiz kaç yaşındasınız merak ettim
Benim de 4.yılım yaBende 28 yaşındayım. Bununla iki tüp bebek ama 3.transfer. 4 yılımızı doldurduk.
Benimde 31Kızlar yaşlarınız kaç benim 27. İkinci transferim olacak zaten öğrendiniz artıkSiz kaç yaşındasınız merak ettim
Evet senin cidden farklıymış. Ben aşılamaya başladığım zaman birin üstündeydi sonra ne olduysa düştü .opu da üç yumurta tek çıktı .ikisi döllendi. Şuan 0.39 daİnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.
Ekimde işte doğumgünüm teraziyim senin ?Yaşımız da yakınmışsenin burcun ne canım bizim transfer günü de yakın olacak
BendensinBenimde 31
Aynen beybisiBendensin
Evet canım sıkıntı varsa zaten arıyorlar genellikle ama şöyle nerede verdiysen orayı bir arasanaAnladım canımm ben sana bi şey danışıcam smear testinde bir problem olsaydı beni ararlar mıydı? E devlette göremiyorum bir ay oldu merak ettim
Benim ilk denemem 33 yaşındayım ama minyon olduğum için 25 gösteriyorsun derler kuzumKızlar yaşlarınız kaç benim 27. İkinci transferim olacak zaten öğrendiniz artıkSiz kaç yaşındasınız merak ettim
Devlet hastanesinde verdim kuzum gittiğimde sorayım teşekkür ederimEvet canım sıkıntı varsa zaten arıyorlar genellikle ama şöyle nerede verdiysen orayı bir arasana
Rica ederim kuzum endişe etme bir şey olsaydı çoktan aramışlardıDevlet hastanesinde verdim kuzum gittiğimde sorayım teşekkür ederim
Hahah ben de çok küçük gösteriyorum yaBenim ilk denemem 33 yaşındayım ama minyon olduğum için 25 gösteriyorsun derler kuzum
Benim de kasımEkimde işte doğumgünüm teraziyim senin ?
En küçük ben mi çıktım yaBenimde 31
Rabbim yüzümüzü güldürsün bebeklerimize kavuşalımHahah ben de çok küçük gösteriyorum ya
Benim de kasımDoğum günü hediyemiz bebişler olsunn
En küçük ben mi çıktım ya
İnşallah yaa kaçında doğdun kuzum ekiminRabbim yüzümüzü güldürsün bebeklerimize kavuşalım
12 Ekim kuzum ama transferim yetişmeyecek çünkü adet bile olmadım artık ekimin sonlarına doğru olurum transferiİnşallah yaa kaçında doğdun kuzum ekimin