2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende yeni transfer oldum 3 transferim.Tüp bebegi tutanlar vardır belki bilgilerini paylaşıyorlardır diye girdim.Tutan arkadaşların 12 günlük süreçte neler hissettiklerini farklılıklar yaşamışlardır onu merak etmiştim. Galiba bu başlık altındakiler daha yeni transfer olacaklar. Aranızda varmı tutmuş ve nasıl bir his. İnşAllah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün🥲
Hoşgeldin canım ilk transferim pozitifti bebeğin kalp atışları durduğu için kaybettim. Ama inan pozitif gördüğüm süreçte endişe etmekten hiçbi şey hissedemedim hiç tadını çıkaramadım. Şimdi inşallah her şey güzel ilerler sağlıkla kucağıma alırım bu sefer pozitif gördüğümden itibaren tadını çıkarmak istiyorum o mutluluğun 🤲

Amin canım benim birlikte gülücez inanıyorum çok korkum var ilk transferimde yaşadıklarımdan birbirimize destek olalım paylaşalım hep gerçekten çok zor
Tabikide desteğiz olacağız da canımm🥰 Bende şimdi evime dönüyorum
10 gün sonra tekrar Kayseri’ye döneceğim.
Yolda hep bir sonraki döndüğümde mucizem olacak diyorum olumsuzluk yok🙏🏻🥹

Tabikide desteğiz olacağız da canımm🥰 Bende şimdi evime dönüyorum
10 gün sonra tekrar Kayseri’ye döneceğim.
Yolda hep bir sonraki döndüğümde mucizem olacak diyorum olumsuzluk yok🙏🏻🥹
İnşallah canım benim bu sefer birlikte gülcez kalpten inanıyorum 😍 Sen nerde yaşıyosun kuzum Kayseri'de mi

Hoşgeldin canım ilk transferim pozitifti bebeğin kalp atışları durduğu için kaybettim. Ama inan pozitif gördüğüm süreçte endişe etmekten hiçbi şey hissedemedim hiç tadını çıkaramadım. Şimdi inşallah her şey güzel ilerler sağlıkla kucağıma alırım bu sefer pozitif gördüğümden itibaren tadını çıkarmak istiyorum o mutluluğun 🤲
Sagol canım teşekkür ederim. Benimde tutmadı.şimdi tekrar deniyorum.O süreç içerisinde hiçbiriyle hissetmemiştim.Tuttugunu anlamak için acaba farklı birşeyler hisseden varmışdı diye merak ettim yazdım.Allahım yardımcın olsun inşallah tutar.🤲

Sagol canım teşekkür ederim. Benimde tutmadı.şimdi tekrar deniyorum.O süreç içerisinde hiçbiriyle hissetmemiştim.Tuttugunu anlamak için acaba farklı birşeyler hisseden varmışdı diye merak ettim yazdım.Allahım yardımcın olsun inşallah tutar.🤲
İnşallah canım ama artık anladım ki tutması da her şey demek değilmiş sağlıkla doğmasına bütün duam hepimiz için 🤲❤️

Evet canım bir kere tüp bebek denedim iki kere transfer oldu tutmadı.Şimdi 3 transferim inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırım.
İnşallah cnm.kendini strese sokma .rahat ol. Aynısı olacak diye bişey yok. İnşallah sımsıkı tutunur. Benimde korkularım var.iki aylıkken ikizlerimi kaybettim. Kalbi durdu. Ekimin ortası gibi ikinci transferimi olacağım. Rabb'im yardımcımiz olsun . inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun🤲

Aynen canım dogru diyorsun tutup sağlıcakla kucağımıza almamıza nasip olur inşAllah🤲sen suan ikinci transferinin yaptırdın.
Daha yaptırmadım canım adet bekliyorum gelmesi an meselesi bu ay başlıycaz inşallah sen ne durumdasın

Aynen canım dogru diyorsun tutup sağlıcakla kucağımıza almamıza nasip olur inşAllah🤲sen suan ikinci transferinin yaptırdın.
Canım hoş geldin inşallah bu denemende bebeğinle kavuşursun sağlıkla benimde ikinci denemem olacak ilki tutmadı. Eş infertilitesi için tüp bebek yapıyoruz sizin sorun neydi?

İnşallah canım benim bu sefer birlikte gülcez kalpten inanıyorum 😍 Sen nerde yaşıyosun kuzum Kayseri'de mi
Bende çok inanıyorum kuzum 🥰🤍
Ben hem Kayseriliyim hemde tedavi gördüğüm hastanedi burda
Bingöl’de yaşıyoruz.Oraya tayin olmuştuk.Gidiş geliş yapıyorum🥲

Bende çok inanıyorum kuzum 🥰🤍
Ben hem Kayseriliyim hemde tedavi gördüğüm hastanedi burda
Bingöl’de yaşıyoruz.Oraya tayin olmuştuk.Gidiş geliş yapıyorum🥲
Anladım canımm ben sana bi şey danışıcam smear testinde bir problem olsaydı beni ararlar mıydı? E devlette göremiyorum bir ay oldu merak ettim

İnşallah cnm.kendini strese sokma .rahat ol. Aynısı olacak diye bişey yok. İnşallah sımsıkı tutunur. Benimde korkularım var.iki aylıkken ikizlerimi kaybettim. Kalbi durdu. Ekimin ortası gibi ikinci transferimi olacağım. Rabb'im yardımcımiz olsun . inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun🤲
Ya cok üzüldüm.Tutup düşünce insan daha kötü oluyordur. Ama nasip Allah bizi böyle imtihan ediyor.İmtihanımızı geçmeyide nasip etsin inşallah. Suan dördüncü günümdeyim. 12sin de belli olucak.Hayırlısı artık. Allahını izniyle tutar inşAllah🤲

Daha yaptırmadım canım adet bekliyorum gelmesi an meselesi bu ay başlıycaz inşallah sen ne durumdasın
İnşallah hayırlısıyla olur seninde ben test yapacağım günü bekliyorum. Heycanlımıyım değilmiyim bilmiyorum çok karışık duygularım🥲😶

Ya cok üzüldüm.Tutup düşünce insan daha kötü oluyordur. Ama nasip Allah bizi böyle imtihan ediyor.İmtihanımızı geçmeyide nasip etsin inşallah. Suan dördüncü günümdeyim. 12sin de belli olucak.Hayırlısı artık. Allahını izniyle tutar inşAllah🤲
İnşallah cnm.herhangi bir belirtin var mı

Canım hoş geldin inşallah bu denemende bebeğinle kavuşursun sağlıkla benimde ikinci denemem olacak ilki tutmadı. Eş infertilitesi için tüp bebek yapıyoruz sizin sorun neydi?
İnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.

İnşallah hayırlısıyla olur seninde ben test yapacağım günü bekliyorum. Heycanlımıyım değilmiyim bilmiyorum çok karışık duygularım🥲😶
Ayy inşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapıcak mısın öncesinde yoksa kan mı vereceksin direk

İnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.
Biz de erkek infertilitesiyle başlamıştık geçen sene. Benim amh 1.12 idi. Bir sene dolmadan 0.2ye düştü. Benim doktorum da değerin yükselmeyeceğini söylemişti. Senin biraz değişik olmuş gerçekten

Kızlar yaşlarınız kaç benim 27. İkinci transferim olacak zaten öğrendiniz artık 😂 Siz kaç yaşındasınız merak ettim

X