- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
Olsun transferden sonra çift çizgi görünce eşinle yemeğe çıkıp en güzel yaşını kutlarsın inşallah12 Ekim kuzum ama transferim yetişmeyecek çünkü adet bile olmadım artık ekimin sonlarına doğru olurum transferi
İnşallah canım senin kasımın kaçı? Belki denk gelir test gününOlsun transferden sonra çift çizgi görünce eşinle yemeğe çıkıp en güzel yaşını kutlarsın inşallah
Boğayım senin neBenim de 4.yılım yaSenin burcun ne kuzum
9 kasım canımİnşallah canım senin kasımın kaçı? Belki denk gelir test günün
Akrep canımBoğayım senin ne
Bende küçük gösteriyor galiba 23 felan diyorlar banadaHahah ben de çok küçük gösteriyorum ya
Benim de kasımDoğum günü hediyemiz bebişler olsunn
En küçük ben mi çıktım ya
Peki boğaz durumlar nasıl9 kasım canımEğer 20'si gibi transfer olursa keseyi o haftalar görebilir inşallah en güzel hediye olur
Akrep canımŞu ara çok sardım astrolojiye
Boğada durumlar nasılPeki boğaz durumlar nasıl
Terazi için neler diyor geçen gün hayatınızın dönüm noktası falan yazıyordu9 kasım canımEğer 20'si gibi transfer olursa keseyi o haftalar görebilir inşallah en güzel hediye olur
Akrep canımŞu ara çok sardım astrolojiye
İşte bu değere göre yüksek çıkması lazım ama olmadı 1 tane döllendi onu yerleştirdilerEvet senin cidden farklıymış. Ben aşılamaya başladığım zaman birin üstündeydi sonra ne olduysa düştü .opu da üç yumurta tek çıktı .ikisi döllendi. Şuan 0.39 da
Boğada durumlar nasıl
Kızçeler buyurunTerazi için neler diyor geçen gün hayatınızın dönüm noktası falan yazıyordu
Terazi için evli mutlu çocuklu demiş ayyy hadi inşallah yaKızçeler buyurunbi de yükselen burcunuzu söyleyin bana
Evett benim burcum akrep yükselen oğlak. Yükselen oğlaklar ve genel oğlaklar savaştan çıkmış resmenTerazi için evli mutlu çocuklu demiş ayyy hadi inşallah ya
Ayy bu ay tutarsa çocuklarımız yengeç olacakBu da benim burcumun yorumu evlat sahibi olma falan diyorEki Görüntüle 3311467
Bebişlerimiz yengeç mi olacak hiç bu açıdan düşünmemiştimEvett benim burcum akrep yükselen oğlak. Yükselen oğlaklar ve genel oğlaklar savaştan çıkmış resmen19 yıllık dert yükü sona eriyomuş heyecanla bekliyorum Bundan sonra sizinkileri de takip ederim her perşembe mine ölmez beyaz tvde sabah 11de yorumluyo müthiş bir öngörü var kadında bazen şaşırıp kalıyorum. Hislerimi anlatabiliyo kadın En azından olumlu şeyler duymak iyi geliyo
Ayy bu ay tutarsa çocuklarımız yengeç olacak
İnşallah hayırlısıyla Allahım hepimizin yüzünü güldürsünBen de 32 yaşındayım iki yıllık evliyim üçüncü denemem. Biz biraz hızlı çıktık. Bizim de 16 ekim evlilik yıldönümümüz. İnşaallah güzel bir hediyr olur
Ben ikezlerim ama yükselenim nedir bilmiyorumKızçeler buyurunbi de yükselen burcunuzu söyleyin bana
Ben yükseleni bilmiyorum dogum saati galiba demiKızçeler buyurunbi de yükselen burcunuzu söyleyin bana
Ben de biraz önce hesapladım adet tarihlerimize göre değişse de temmuz ortasına kadar hepimiz doğurmuş oluruz inşallah sağlıkla işte o da yengeçBebişlerimiz yengeç mi olacak hiç bu açıdan düşünmemiştim
Dur sana da ekim yorumunu atayımBen ikezlerim ama yükselenim nedir bilmiyorum
Evet canım doğum saati. Yükselen biraz daha uyuyo ama kızlar baktım da hepimizin burç yorumunda çocuk planı var bu iş olacak inşallahBen yükseleni bilmiyorum dogum saati galiba demi