- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
Hoşgeldin canım ilk transferim pozitifti bebeğin kalp atışları durduğu için kaybettim. Ama inan pozitif gördüğüm süreçte endişe etmekten hiçbi şey hissedemedim hiç tadını çıkaramadım. Şimdi inşallah her şey güzel ilerler sağlıkla kucağıma alırım bu sefer pozitif gördüğümden itibaren tadını çıkarmak istiyorum o mutluluğunMerhaba arkadaşlar bende yeni transfer oldum 3 transferim.Tüp bebegi tutanlar vardır belki bilgilerini paylaşıyorlardır diye girdim.Tutan arkadaşların 12 günlük süreçte neler hissettiklerini farklılıklar yaşamışlardır onu merak etmiştim. Galiba bu başlık altındakiler daha yeni transfer olacaklar. Aranızda varmı tutmuş ve nasıl bir his. İnşAllah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
Tabikide desteğiz olacağız da canımmAmin canım benim birlikte gülücez inanıyorum çok korkum var ilk transferimde yaşadıklarımdan birbirimize destek olalım paylaşalım hep gerçekten çok zor
İnşallah canım benim bu sefer birlikte gülcez kalpten inanıyorumTabikide desteğiz olacağız da canımmBende şimdi evime dönüyorum
10 gün sonra tekrar Kayseri’ye döneceğim.
Yolda hep bir sonraki döndüğümde mucizem olacak diyorum olumsuzluk yok
Evet canım bir kere tüp bebek denedim iki kere transfer oldu tutmadı.Şimdi 3 transferim inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırım.3. Üncü tramsferiniz değil mi. Diğer ikisi olumsuz mu sonuçlandı
Sagol canım teşekkür ederim. Benimde tutmadı.şimdi tekrar deniyorum.O süreç içerisinde hiçbiriyle hissetmemiştim.Tuttugunu anlamak için acaba farklı birşeyler hisseden varmışdı diye merak ettim yazdım.Allahım yardımcın olsun inşallah tutar.Hoşgeldin canım ilk transferim pozitifti bebeğin kalp atışları durduğu için kaybettim. Ama inan pozitif gördüğüm süreçte endişe etmekten hiçbi şey hissedemedim hiç tadını çıkaramadım. Şimdi inşallah her şey güzel ilerler sağlıkla kucağıma alırım bu sefer pozitif gördüğümden itibaren tadını çıkarmak istiyorum o mutluluğun
İnşallah canım ama artık anladım ki tutması da her şey demek değilmiş sağlıkla doğmasına bütün duam hepimiz içinSagol canım teşekkür ederim. Benimde tutmadı.şimdi tekrar deniyorum.O süreç içerisinde hiçbiriyle hissetmemiştim.Tuttugunu anlamak için acaba farklı birşeyler hisseden varmışdı diye merak ettim yazdım.Allahım yardımcın olsun inşallah tutar.
Aynen canım dogru diyorsun tutup sağlıcakla kucağımıza almamıza nasip olur inşAllahİnşallah canım ama artık anladım ki tutması da her şey demek değilmiş sağlıkla doğmasına bütün duam hepimiz için
İnşallah cnm.kendini strese sokma .rahat ol. Aynısı olacak diye bişey yok. İnşallah sımsıkı tutunur. Benimde korkularım var.iki aylıkken ikizlerimi kaybettim. Kalbi durdu. Ekimin ortası gibi ikinci transferimi olacağım. Rabb'im yardımcımiz olsun . inşallah güzel düşün güzel şeyler olsunEvet canım bir kere tüp bebek denedim iki kere transfer oldu tutmadı.Şimdi 3 transferim inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırım.
Daha yaptırmadım canım adet bekliyorum gelmesi an meselesi bu ay başlıycaz inşallah sen ne durumdasınAynen canım dogru diyorsun tutup sağlıcakla kucağımıza almamıza nasip olur inşAllahsen suan ikinci transferinin yaptırdın.
Canım hoş geldin inşallah bu denemende bebeğinle kavuşursun sağlıkla benimde ikinci denemem olacak ilki tutmadı. Eş infertilitesi için tüp bebek yapıyoruz sizin sorun neydi?Aynen canım dogru diyorsun tutup sağlıcakla kucağımıza almamıza nasip olur inşAllahsen suan ikinci transferinin yaptırdın.
Bende çok inanıyorum kuzumİnşallah canım benim bu sefer birlikte gülcez kalpten inanıyorumSen nerde yaşıyosun kuzum Kayseri'de mi
Anladım canımm ben sana bi şey danışıcam smear testinde bir problem olsaydı beni ararlar mıydı? E devlette göremiyorum bir ay oldu merak ettimBende çok inanıyorum kuzum
Ben hem Kayseriliyim hemde tedavi gördüğüm hastanedi burda
Bingöl’de yaşıyoruz.Oraya tayin olmuştuk.Gidiş geliş yapıyorum
Ya cok üzüldüm.Tutup düşünce insan daha kötü oluyordur. Ama nasip Allah bizi böyle imtihan ediyor.İmtihanımızı geçmeyide nasip etsin inşallah. Suan dördüncü günümdeyim. 12sin de belli olucak.Hayırlısı artık. Allahını izniyle tutar inşAllahİnşallah cnm.kendini strese sokma .rahat ol. Aynısı olacak diye bişey yok. İnşallah sımsıkı tutunur. Benimde korkularım var.iki aylıkken ikizlerimi kaybettim. Kalbi durdu. Ekimin ortası gibi ikinci transferimi olacağım. Rabb'im yardımcımiz olsun . inşallah güzel düşün güzel şeyler olsun
İnşallah hayırlısıyla olur seninde ben test yapacağım günü bekliyorum. Heycanlımıyım değilmiyim bilmiyorum çok karışık duygularımDaha yaptırmadım canım adet bekliyorum gelmesi an meselesi bu ay başlıycaz inşallah sen ne durumdasın
İnşallah cnm.herhangi bir belirtin var mıYa cok üzüldüm.Tutup düşünce insan daha kötü oluyordur. Ama nasip Allah bizi böyle imtihan ediyor.İmtihanımızı geçmeyide nasip etsin inşallah. Suan dördüncü günümdeyim. 12sin de belli olucak.Hayırlısı artık. Allahını izniyle tutar inşAllah
İnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.Canım hoş geldin inşallah bu denemende bebeğinle kavuşursun sağlıkla benimde ikinci denemem olacak ilki tutmadı. Eş infertilitesi için tüp bebek yapıyoruz sizin sorun neydi?
Ayy inşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapıcak mısın öncesinde yoksa kan mı vereceksin direkİnşallah hayırlısıyla olur seninde ben test yapacağım günü bekliyorum. Heycanlımıyım değilmiyim bilmiyorum çok karışık duygularım
Biz de erkek infertilitesiyle başlamıştık geçen sene. Benim amh 1.12 idi. Bir sene dolmadan 0.2ye düştü. Benim doktorum da değerin yükselmeyeceğini söylemişti. Senin biraz değişik olmuş gerçektenİnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.
Ben ekimde 31 i bitiricem canım ikinci denememKızlar yaşlarınız kaç benim 27. İkinci transferim olacak zaten öğrendiniz artıkSiz kaç yaşındasınız merak ettim