2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah cnm.herhangi bir belirtin var mı
Yani tutup tutmadığını anlayememda ilaçlardan mı bilmiyorum çok yorgun hissediyorum.Uyudugumda hiç hareketsiz uyuyorum uykumdan yorgun kalkıyorum her yerim ağrıyor.Bazende g.güslerimde hassasiyet hissediyorum ama ilaçların yan etkisimi nedenini bilmiyorum. Bide verdikleri iğneler yakıyor. Bunlar belirtimi bilmiyom😬 çok başı olduğu için vücudumda bir değişiklik olmuyor Buda insanı tedirgin ediyor😑😶

Biz de erkek infertilitesiyle başlamıştık geçen sene. Benim amh 1.12 idi. Bir sene dolmadan 0.2ye düştü. Benim doktorum da değerin yükselmeyeceğini söylemişti. Senin biraz değişik olmuş gerçekten
Ya bende sasaırdım çünkü benim araştırmalarımda önce ki doktorum hep çıkmaz dedi düşer ama çıkmaz dedi. O yüzden sakının.

Ayy inşallah güzel haberler alalım canım idrar testi yapıcak mısın öncesinde yoksa kan mı vereceksin direk
Önce ki transferinde yapmıştım olumsuz çıkmıştı insanı kötü etkiliyor. Bu sefer kandan baktırırım. Tabi heyecanlı oluyor sabredebilirmiyim bilmiyorum.😅

Transfer olan arkadaşlar ben 5 yıl önce hamile kaldım doğurdum pek hatirlayamassamda hatırladığım kadarıyla söyleyeyim gebelik belirtilerin adet belirtileriyle neredeyse aynı lakin herkesin belirtisi farklı olabiliyor ama gebelik belirtileri transferden birkaç gün sonra olmaya başlıyor adet belirtisi ise adet gününe yakın

İnşallah. Bizim benden kaynaklı amh düşük 0.91 ilk yaptırdığımız daha düşüktü 0.7 di sonra 0.5 cıktı şimdi de 0.91 çıktı. Yumurta rezervi düşük.aslında bu deger oynamaz ama benim ki sürekli farklı çıkıyor.Anlam veremedim.
Evet senin cidden farklıymış. Ben aşılamaya başladığım zaman birin üstündeydi sonra ne olduysa düştü .opu da üç yumurta tek çıktı .ikisi döllendi. Şuan 0.39 da

Anladım canımm ben sana bi şey danışıcam smear testinde bir problem olsaydı beni ararlar mıydı? E devlette göremiyorum bir ay oldu merak ettim
Evet canım sıkıntı varsa zaten arıyorlar genellikle ama şöyle nerede verdiysen orayı bir arasana

X