2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Daha 1 gün gecikti ama lekelenme olur öncesinde o yok direk mi gelcek nolcak anlamadım. Sen neden kötüsün canım adet olamadığın için mi
Evet canım şiştim kaldım iyice 5 gün oldu gelen giden yok belirtilerim de kayboldu

Kekik çayını ben de dicektim aslında ama kullandığınız bir ilaç falan var mı etkileşime geçmesinler
Yok şuan hiç ilaç kullanmıyorum ovülasyon testi yapmıştım piki gördüm dün 14 gün oldu hamile felan değilim gelmesi lazım artık kekik çayı içicem bugün

Yok şuan hiç ilaç kullanmıyorum ovülasyon testi yapmıştım piki gördüm dün 14 gün oldu hamile felan değilim gelmesi lazım artık kekik çayı içicem bugün
Olabilir o zaman kekik çayı söktürür. Ben ikinci denememde böyle olmuştum. Adetim hem geç geldi hem de çok az olmuştum. Doktor doğum kontrol hapı verip bir sonraki ay çağırmıştı rahim içi dökülsün diye

Yaa inşallah öyle olmaz heveslendim bu ay için tabi hayırlısı ama beklemek çok yoruyo

Evet canım şiştim kaldım iyice 5 gün oldu gelen giden yok belirtilerim de kayboldu

Ebru Ceylan’ın masajlarını yapın canlarım gebelik şüpheniz kesinlikle yoksa

Ebru Ceylan’ın masajlarını yapın canlarım gebelik şüpheniz kesinlikle yoksa
Tamam canım akşam yapıcam gebelik şüphesi yok ovülasyon üstünden 15 gün geçti çok defa test yaptım garanti olsun diye yok negatif hiç belirti yok zaten inşallah gelir artık ya kekik çayı içip madajı yapıcam bugün mygenius sen de yap canım

Çıktı ama silik çıktı

Eklentiler

• E53788DD-EFAD-4B25-835A-B146A22AA668.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 271EE608-98C3-45E3-ABFA-15751FB21467.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…