- Konu Sahibi ananasmango
Canım pembis ❤ama bide sivi alimina dikkat ettinmiÇıktı ama silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pembis ❤ama bide sivi alimina dikkat ettinmiÇıktı ama silik çıktı
Canım pembis ❤ama bide sivi alimina dikkat ettinmi
Bugün neredeyse hiç su içmedim ki
Evet inşaallah beklemezsiniz. Kendini o ay hazırlayıp boş dönmek gerçekten can sıkıcıYaa inşallah öyle olmaz heveslendim bu ay için tabi hayırlısı ama beklemek çok yoruyo
Zaten çok bekledik eğer bebeğimi kaybetmeseydim geçen hafta kucağıma alacaktım. Evim bebek kokuyo olcaktı şimdi. Daha hamile bile olamamak çok koydu ama Allah'a sığınıyoruz artıkEvet inşaallah beklemezsiniz. Kendini o ay hazırlayıp boş dönmek gerçekten can sıkıcı
O kadar zor şeyler yaşıyoruz ki Allah bizim de kucağımızı boş bırakmasınZaten çok bekledik eğer bebeğimi kaybetmeseydim geçen hafta kucağıma alacaktım. Evim bebek kokuyo olcaktı şimdi. Daha hamile bile olamamak çok koydu ama Allah'a sığınıyoruz artık
Amin canım benim birlikte gülücez inanıyorum çok korkum var ilk transferimde yaşadıklarımdan birbirimize destek olalım paylaşalım hep gerçekten çok zorO kadar zor şeyler yaşıyoruz ki Allah bizim de kucağımızı boş bırakmasın
Korkma canım önce bunu yen. Sakın hiç bişeyden korkma şöyle düşün o bebekte seninle kavuşmayı bekliyor orda. Bende de o duygular oluyor ilk transferimde hiç tutunmadı niye diye çok düşündüm ama her şeyin bi nedeni var hayatımızdaAmin canım benim birlikte gülücez inanıyorum çok korkum var ilk transferimde yaşadıklarımdan birbirimize destek olalım paylaşalım hep gerçekten çok zor
Evet canım bir nedeni var ve artık bu sefer her şey çok güzel olacak inşallah Çok hafif bi leke gelmiş kekik çayı içtim inşallah yarına sökülürKorkma canım önce bunu yen. Sakın hiç bişeyden korkma şöyle düşün o bebekte seninle kavuşmayı bekliyor orda. Bende de o duygular oluyor ilk transferimde hiç tutunmadı niye diye çok düşündüm ama her şeyin bi nedeni var hayatımızda
Ahhh canım bende kendime yapayım eve yeni geldim. O kadar şişim ki bi gelse büyük rahatlarım şimdiye çoktan transfer için doktora gitmiştim neyse gecikiyorsa güzelleşiyordur diyip olumlu düşüneyim :))Evet canım bir nedeni var ve artık bu sefer her şey çok güzel olacak inşallah Çok hafif bi leke gelmiş kekik çayı içtim inşallah yarına sökülür
İnşaallah evlerimiz bebek kokacak imtihandan geçiyoruz hepimiz, peygamber imtihanı. Allah kolay kılsın. Hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin hepimizeZaten çok bekledik eğer bebeğimi kaybetmeseydim geçen hafta kucağıma alacaktım. Evim bebek kokuyo olcaktı şimdi. Daha hamile bile olamamak çok koydu ama Allah'a sığınıyoruz artık
Bizim aynı gün gelecek muhtemelenAhhh canım bende kendime yapayım eve yeni geldim. O kadar şişim ki bi gelse büyük rahatlarım şimdiye çoktan transfer için doktora gitmiştim neyse gecikiyorsa güzelleşiyordur diyip olumlu düşüneyim :))
Amin canım benim amin bundan sonrası güzel olsun inşallah Kekik çayı günde kaç fincan içilir şimdi bir içtim gece yatmadan da içsem olur mu acabaİnşaallah evlerimiz bebek kokacak imtihandan geçiyoruz hepimiz, peygamber imtihanı. Allah kolay kılsın. Hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin hepimize
Günde iki fincanı geçme benceBizim aynı gün gelecek muhtemelen
Amin canım benim amin bundan sonrası güzel olsun inşallah Kekik çayı günde kaç fincan içilir şimdi bir içtim gece yatmadan da içsem olur mu acaba
Yaa ben ilk denemede kaset test yaptım negatif çıkınca ikinci denemede kan testini bekledim. Hoş o da negatif çıktı ama inşaallah üçüncü deneme olursa bu sefer biraz erken test yapmayı düşünüyorumİlkinde yazlıktaydım babamlar çoluk çocuk bendelerdi koşturmacadan kan testi gününe kadar bir tane bile test yapmadım
İnşallah nasip olsun canımYaa ben ilk denemede kaset test yaptım negatif çıkınca ikinci denemede kan testini bekledim. Hoş o da negatif çıktı ama inşaallah üçüncü deneme olursa bu sefer biraz erken test yapmayı düşünüyorum
Sabah ilk idrarla yaparsan daha net çıkar.üstelik acele etme . Kendini kasma. Ha silik ha koyu ne fark eder sonuç aynı zatenÇıktı ama silik çıktı
3. Üncü tramsferiniz değil mi. Diğer ikisi olumsuz mu sonuçlandıMerhaba arkadaşlar bende yeni transfer oldum 3 transferim.Tüp bebegi tutanlar vardır belki bilgilerini paylaşıyorlardır diye girdim.Tutan arkadaşların 12 günlük süreçte neler hissettiklerini farklılıklar yaşamışlardır onu merak etmiştim. Galiba bu başlık altındakiler daha yeni transfer olacaklar. Aranızda varmı tutmuş ve nasıl bir his. İnşAllah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün