- 3 Eylül 2022
- 2.700
- 2.476
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
Canım çok sevindim Allah kucağına aldırmayı nasip etsin sağlıklaAmin hepimize nasip olsun inşallah
Canımm hayırlı olsun çizgi var bugün ancak bu kadar çıkar zaten sağlıkla kucağına al inşallahKızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var
2. Deneme ilki düşükle sonuçlandı maalesefCanım çok sevindim Allah kucağına aldırmayı nasip etsin sağlıklailk denemen miydi
Benim de ikinci denemem olacak canım2. Deneme ilki düşükle sonuçlandı maalesef
inşallah sağlıkla nasip olsunBenim de ikinci denemem olacak canım
Amin canım sağlıkla tutunsun inşallah güzel haberler alırızBende aranıza yeni katıldım :)
Benimde perşembe günü transferim olacak lütfen bana da dua edin.Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Çok zor bu süreç
Canim ne gibi belirtilerin var bahsetsene biraz
İlk üç gün sadece bel ağrısı. Sabah böyle bir durum güncellemesi yapmışım. Şu an başka herhangi bir şeyim yokDurum güncellemesi;
Transfer sonrası 4. Gün. Dün gece uyku esnasında yatakta dönerken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi. Ben bu ağrıyı hem 8 yıl önce oğluma hamile kaldığım ay hem de iki ay önce pozitif neticelenen transfer sonrasında yaşamıştım.
Bunun haricinde bugün regl olacakmış gibi bel ağrım var. Ayrıca üzerimde ilaçlardan kaynaklandığını düşündüğüm bir halsizlik
İkiside tutmustur kuzum inşallahİlk üç gün sadece bel ağrısı. Sabah böyle bir durum güncellemesi yapmışım. Şu an başka herhangi bir şeyim yok
Kuzum 2 hafta ilaç kullanacağımAaa çok ani olmuş sanki şuan mı transfer olacaksın canım
Sağol canımmHadi hayırlı haberler inşaallah
Aynen kuzumcok şükür canım bu ay olursun transfer simdi estorfem baslatir doktorun❤
Bir üst mesajda yazdım kuzum ilaçlara yarın başlıyoruz 16 ekim kontrol günüTiniminimavihanim canim ne durumdasin haber alamadik senden
Yaa eğer bu hafta adet olursam (beklediğim tarih bir iki gün içinde) hemen hemen aynı zamanda transfer olucaz inşallahKuzum 2 hafta ilaç kullanacağımmuhtemelen 21 ekim gibi
Sağol canımm
Aynen kuzum
Estrofem 2x1 haftaya 3 e çıkacak
Corasprin
Multibiyol
Omegrav kullacağım canım
Yaa çok güzel çiçeğimmYaa eğer bu hafta adet olursam (beklediğim tarih bir iki gün içinde) hemen hemen aynı zamanda transfer olucaz inşallah
İnşallah ya inşallah bu sefer kucağımıza gelsin sağlıklaYaa çok güzel çiçeğimmgidelim miniklerimizi alıp gelelim
Aminn kuzumm aminn biz senle bir topik vardı ordan beri beraberizİnşallah ya inşallah bu sefer kucağımıza gelsin sağlıkla2020 yılından beri aynı şeyle uğraşıyorum hatta 2019
Eveet umutla mucizesini bekleyenlerAminn kuzumm aminn biz senle bir topik vardı ordan beri beraberiz
az kaldi ay inşallah hepimiz pozitif sonuc alirizBir üst mesajda yazdım kuzum ilaçlara yarın başlıyoruz 16 ekim kontrol günü
Hayırlısı olsunSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti