- 23 Ocak 2019
- 2.969
- 10.056
- 34
-
- Konu Sahibi ananasmango
Kan sonucuna göreHayırlısı olsunmuayene etmeden nasıl olacak anlamadım ben.
Kan sonucuna bakılır tamam ama muayene etmeden folikülleri görmeden ilaca nasıl başlayacak. Bilmediğimden soruyorum hiç böyle denk gelmedim deKan sonucuna göre
Siz nasıl transfer oldunuz daha önce .yani tedavinin hangi asamasindasinizKan sonucuna bakılır tamam ama muayene etmeden folikülleri görmeden ilaca nasıl başlayacak. Bilmediğimden soruyorum hiç böyle denk gelmedim de
Ben iki denememde de adetin üçüncü günü gittim doktora muayene oldum iğnelere başlandı. Şimdi üçüncü denememde adetten bir hafta önce iğnelere başladık. Yine adetin üçüncü günü muayene oldum. İğnelerim devam ediyor. İki kere daha muayene oldum. Çrş günü tekrar gidicem yumurta toplama tarihi belli olacakSiz nasıl transfer oldunuz daha önce .yani tedavinin hangi asamasindasiniz
Benim dediğim transfer süreci .siz yumurta büyütme yapıyorsunuz .Ben iki denememde de adetin üçüncü günü gittim doktora muayene oldum iğnelere başlandı. Şimdi üçüncü denememde adetten bir hafta önce iğnelere başladık. Yine adetin üçüncü günü muayene oldum. İğnelerim devam ediyor. İki kere daha muayene oldum. Çrş günü tekrar gidicem yumurta toplama tarihi belli olacak
Kuzum tabikide koyulasma var ve herkesin beta salinimi farkli oluyor sakin morelini bozma bide hergun degilde iki gunde bir daha bariz belli olur koyulasmaDün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi.
İnşallah canımKuzum tabikide koyulasma var ve herkesin beta salinimi farkli oluyor sakin morelini bozma bide hergun degilde iki gunde bir daha bariz belli olur koyulasma
Kan testi gununn ne zaman kuzum bide alt alta koyup cekebilirmisinİnşallah canım
Canım bence kaset test yap bu cizgiler silik cikabiliyor kasette daha koyu gorursun bence yokmu elinde hicTest günüm 7 Ekim cumartesi
Üzerinde 4 yazan dünkü test
Hayır canım alayım bari bugünCanım bence kaset test yap bu cizgiler silik cikabiliyor kasette daha koyu gorursun bence yokmu elinde hic
Çift embrio mu transfer edildi .resmen ben burdayım diyorTest günüm 7 Ekim cumartesi
Evet canım al bence daha koyu cikae bir yakiniminda oyle olmustu erken testler deger yüksek olsa bile soluk cikariyor kaset al sen artimed alabilirsinHayır canım alayım bari bugün
Çift embriyoydu canımÇift embrio mu transfer edildi .resmen ben burdayım diyor
Bariz burdayım diyor canım. Üstelik ikiz. Çünkü ben 9 .günde yapmıştım her ikiside koyuydu. Benim doktorum 15 gün sonra gel demişti .yine seninki erken çağırmışTest günüm 7 Ekim cumartesi
Ayy maşaallahKızlar bende transfer oldum yarım saat önce, hastanedeyim 5Ab kalite de çift embriyo transferi oldum taze transfer dua edin
Dualarım seninle canımKızlar bende transfer oldum yarım saat önce, hastanedeyim 5Ab kalite de çift embriyo transferi oldum taze transfer dua edin