2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bana pcostum yumurt

Bana pcostum yumurtalari baskilamak icin verdi canim sana ne icin verdi soyledimi
O kadar hızlı gelişti mi eczaneden bu ilacı alın yapalım hemen sonrasında da 40 günlük tradvi süreci olacak demişlerdi,hocamız bu şekilde kişisel tedavi yapacak vs dedi hemşire. Zaten benim embriyolarim vardı onu yaptıktan 35gun sonra da transfer oldum

Arkadaşlar bugün embriyolog aradı kaçlı dondurma işlemi yapalım 2li mi 3 lü mi falan diye sordu. Buna en iyi doktor karar vermez mi sizce? Kafam karıştı doktor rahim yapına göre 2 embriyo mu tek embriyo mu karar verecez dedi üstüne kaçar tane dondurulalım diye aranınca şaştım kaldım

Güzel haber alan herkesi kutluyorum darısı bekleyen herkese bende şimdi yumurta toplama işini bitirdim 20 tane yumurta topladık dedi doktor. 10 gün içinde adet olursan bir adet dönemi daha bekleriz ama 12-13 sonra olursan hemen bu ay yaparız transferi dedi. Opudan ne kadsr sonra adet oldunuz kızlarrr

Benimde oyle oldu canim

Opudan 15 gun sonra adet oldum rahim dinlendirme yapti doktorum 23 yumurtam toplanmisti ohss riski olmasin diye dondurulmus transfer oldum

12.günde regl oldum canım ben

Bende 12 gün sonra adet oldum canım

Yok taze yapmayacak hormon değerlerim yüksek olduğu için donduracak ama rahimde falan sorun yok sadece hormondan dolayı dondurma yapıyoruz yüksek olunca tutunma zor olur riske atmayalım dedi
Evet canım zaten yumurta sayısı fazla ohss riskine karsi onlem almisti benim de doktorum

Evet ben bu süreçte hep bunları söyleyebıldım ama bu sefer nedense bende farklı etkiledi. Herşeyin ilacı zaman sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…