- 15 Haziran 2022
- 120
- 283
- 33
- 31
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.381
Bana pcostum yumurt
O kadar hızlı gelişti mi eczaneden bu ilacı alın yapalım hemen sonrasında da 40 günlük tradvi süreci olacak demişlerdi,hocamız bu şekilde kişisel tedavi yapacak vs dedi hemşire. Zaten benim embriyolarim vardı onu yaptıktan 35gun sonra da transfer oldumBana pcostum yumurtalari baskilamak icin verdi canim sana ne icin verdi soyledimi
Canım bende de Pcos var ilk denemende mi pozitifi gördün ve kaç embriyo oluştuBana pcostum yumurtalari baskilamak icin verdi canim sana ne icin verdi soyledimi
Henüz belli değil canım o gün karar verilecek duruma göre
Benimde oyle oldu canimO kadar hızlı gelişti mi eczaneden bu ilacı alın yapalım hemen sonrasında da 40 günlük tradvi süreci olacak demişlerdi,hocamız bu şekilde kişisel tedavi yapacak vs dedi hemşire. Zaten benim embriyolarim vardı onu yaptıktan 35gun sonra da transfer oldum
Opudan 15 gun sonra adet oldum rahim dinlendirme yapti doktorum 23 yumurtam toplanmisti ohss riski olmasin diye dondurulmus transfer oldumGüzel haber alan herkesi kutluyorum darısı bekleyen herkesebende şimdi yumurta toplama işini bitirdim 20 tane yumurta topladık dedi doktor. 10 gün içinde adet olursan bir adet dönemi daha bekleriz ama 12-13 sonra olursan hemen bu ay yaparız transferi dedi. Opudan ne kadsr sonra adet oldunuz kızlarrr
Yanlis anlamis olmayasin taze transfer adwt beklemeden yapiliyor ve estorfem felan kullanman gerekiyorOpudan 15 gun sonra adet oldum rahim dinlendirme yapti doktorum 23 yumurtam toplanmisti ohss riski olmasin diye dondurulmus transfer oldum
Yok taze yapmayacak hormon değerlerim yüksek olduğu için donduracak ama rahimde falan sorun yok sadece hormondan dolayı dondurma yapıyoruz yüksek olunca tutunma zor olur riske atmayalım dediYanlis anlamis olmayasin taze transfer adwt beklemeden yapiliyor ve estorfem felan kullanman gerekiyor
12.günde regl oldum canım benGüzel haber alan herkesi kutluyorum darısı bekleyen herkesebende şimdi yumurta toplama işini bitirdim 20 tane yumurta topladık dedi doktor. 10 gün içinde adet olursan bir adet dönemi daha bekleriz ama 12-13 sonra olursan hemen bu ay yaparız transferi dedi. Opudan ne kadsr sonra adet oldunuz kızlarrr
Canım benim günü belli değil hala ama çift embriyo benimde ekleyebilir misin balım@mirwa8 canım merhaba gebeliğin nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı
@kahveseverkedi91 canım transfer olmuşun galiba? ne zaman oldunGaliba pozitifi görmüşünn
@aejjari canın senin transfer tarihin belli oldu mu
Bende 12 gün sonra adet oldum canımGüzel haber alan herkesi kutluyorum darısı bekleyen herkesebende şimdi yumurta toplama işini bitirdim 20 tane yumurta topladık dedi doktor. 10 gün içinde adet olursan bir adet dönemi daha bekleriz ama 12-13 sonra olursan hemen bu ay yaparız transferi dedi. Opudan ne kadsr sonra adet oldunuz kızlarrr
Evet kuzum
Evet canım zaten yumurta sayısı fazla ohss riskine karsi onlem almisti benim de doktorumYok taze yapmayacak hormon değerlerim yüksek olduğu için donduracak ama rahimde falan sorun yok sadece hormondan dolayı dondurma yapıyoruz yüksek olunca tutunma zor olur riske atmayalım dedi
Evet ben bu süreçte hep bunları söyleyebıldım ama bu sefer nedense bende farklı etkiledi. Herşeyin ilacı zaman sanırımU umutlabeklebabby belki de şu an olmaması en hayırlı olan. Ben diyorum ki kendime sağlıksız olup üzüleceksek, belki karnımızda kaybedeceksek yada ileride çocuğum annesiz babasız kalacaksa hiiç olmasın. Hep böyle dua edelim. Bir şeyi çok istediğimiz halde olmuyorsa bizim için en doğrusu budur ki olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?