• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım inan ben o kadar umutsuzdum ki hatta dun gece kalkip aglamistim. Cunku goguslerim hassasiyeti azalmisti hicbir belirtimde yok. Herkes bir belirti yaziyor ben dedim kesin bende birsey yok.
3. Gün cift embriyo canım.
Benımde 3. Gün cift embriyo olcak sanırım ayın 30 u. Test tarıhım kasım 12 falan

Canlarım tüp bebeği devletin karşılaması demek devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak demek değil mi? Rapor çıkarma dedikleri şey o oluyor. Ben iki senedir özelde takipliyim, 4 aşılama oldum, yaş 35 benimkini devlet karşılaması gibi birşey olmaz heralde değil mi? Ya da ilaçları vs.
Bildiğim kadarıyla onun prosedürleri var iğneli olan aşılamalardan olacaksın tam bilgim yok canım

Canlarım tüp bebeği devletin karşılaması demek devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak demek değil mi? Rapor çıkarma dedikleri şey o oluyor. Ben iki senedir özelde takipliyim, 4 aşılama oldum, yaş 35 benimkini devlet karşılaması gibi birşey olmaz heralde değil mi? Ya da ilaçları vs.
Devlet karşılıyor cnm 3 tane tüp bebek hakkın var tabi bazı şartları var bunlardan biride yaş ama 40 yaşına kadar tüp bebegi karşılıyor ilaçlarda raporlu alabiliyorsun yine ödüyosun ama devlet belli birmiktarını karşılıyor baya Bi uygun oluyor bide bildiğim eger devlet hastaneleri raporu verip özelde kullanabiliyorsun ama devlet hastaneleri pek vermiyor

Devlet karşılıyor cnm 3 tane tüp bebek hakkın var tabi bazı şartları var bunlardan biride yaş ama 40 yaşına kadar tüp bebegi karşılıyor ilaçlarda raporlu alabiliyorsun yine ödüyosun ama devlet belli birmiktarını karşılıyor baya Bi uygun oluyor bide bildiğim eger devlet hastaneleri raporu verip özelde kullanabiliyorsun ama devlet hastaneleri pek vermiyor
Sağol kuzum 🙏 baya açıklayıcı oldu 🥰💜

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktora gittim ama muayene sonucu sağ yumurtalığımın gayet iyi olduğunu ama sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu hamile kalma olasılığım nedir ne yapmam gerekiyor

Back