2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kan ver ısterden yakınında hastane saglıkocagı varsa... Cok sevındım git acıle bugun test günüm kan vermem gerek dr haber beklıo de ayy hadi ınsallah ya
Olurmu ki acaba bilmiyorum pazartesini beklesem daha iyi testlerle takip ederim hastane cok uzak

Olurmu ki acaba bilmiyorum pazartesini beklesem daha iyi testlerle takip ederim hastane cok uzak
Olur bekle... Yakında varsa diye dedım. Buhun degerı öğrenirdin ıkı gün sora artıp artmadıgını ben olsam ucmustum sımdı hastaneye cunku sabırsızım birazcık

Kuzumm kaset testte çok güzel çıkmış ayy harikaaaa
Ya evet cok sasirdim su erken gebelik testi resmen 50 tl digeri 20 bence erken gebelik testi almayin . Cok tesekur ederim canım. İnsallah bu topikteki herkes güzel haberler getirir

Petunya508 kuzum kaçıncı gün embriyosu
Kaçıncı gün ve belirtilerin var mıydı çiçeğim
Canım inan ben o kadar umutsuzdum ki hatta dun gece kalkip aglamistim. Cunku goguslerim hassasiyeti azalmisti hicbir belirtimde yok. Herkes bir belirti yaziyor ben dedim kesin bende birsey yok.
3. Gün cift embriyo canım.

Canım inan ben o kadar umutsuzdum ki hatta dun gece kalkip aglamistim. Cunku goguslerim hassasiyeti azalmisti hicbir belirtimde yok. Herkes bir belirti yaziyor ben dedim kesin bende birsey yok.
3. Gün cift embriyo canım.
Ayyy darısı banaa ve bekleyen bütün kadertaşlarımaaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam hamd olsunnn

Canlarım tüp bebeği devletin karşılaması demek devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptırmak demek değil mi? Rapor çıkarma dedikleri şey o oluyor. Ben iki senedir özelde takipliyim, 4 aşılama oldum, yaş 35 benimkini devlet karşılaması gibi birşey olmaz heralde değil mi? Ya da ilaçları vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…