2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy ben bahçecide ebru öztürke gittim de gitmez olaydım psikolojimi bozdular benim. İletişimsizlik acayip canımı sıkmıştı. Embriyolarım oluşmadı laboratuardan aradılar haber verdiler doktor beni aradı konuştuk. Üç gün sonra tekrar aradı sanki hiç konuşmamışız gibi tekrar embriyoların oluşmadığını söyledi. Bu sefer görüşmeye gittik benim öncesinde orada iki kere transferim olmuştu dışardan bir doktorla. Bana gelmiş diyorki iki kere denemişsiniz bir kere gebelik oluşmuş. Benim nasıl haberim yoksa o gebelikten artık. Yani sonuç olarak beni çok bunalttı orası. İki tane embriyom var orda ama devam etmedim. Merkez değiştirdim para değil insan muamelesi gördüm.
Nereye taşıttınız acaba ben de taşıtmayı istiyorum oradan

Aminnnn kuzummm Allah Razı olsunn🥰🤲🏻😍😍
Tinimmmmm hayırlı sonuçlarla gel insallah tahmin ediyorum ki suan bebisleri alıp gelmişsindir kaçıncı gün belli olacak Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın🙏 bu topikte ne kadar bekleyen anne adayı varsa hepsinin birer ikişer dolsun kucakları sağlıkla ❤️ mübarek cuma hürmetine Aminnnn😍

Benim transfer oldu hemen kalkıp yürüttüler tekerlekli sandalyeye oturttular. Hiç beklemedim yani sedyede. Hastalar genelde öyle talep ediyor ama bilimsel hiçbir dayanağı yok dediler. 5 dk sonra da wc’ye gidebilirsiniz dediler
Benim öyle bir talebim olmadı ama bana özellikle yatarken başını kaldırma dediler o yarım saat bir saat içinde. Ertesi gün normal hayatına dön dediler

yeniden para alıcaklar sizden o zaman :KK43: Allah bilir kaç tl oldu
Evet yeniden başlayınca öyle oldu mecbur. Transferim de oldu yarın kan vericem inşaallah. İlaçlarla 75 bin lira falan tuttu. Ama gittiğim hastane hem bahçeciden daha uygun hem de insana para gözüyle bakmıyorlar. Sonuçta bu tedavinin tuzlu olduğunu hepimiz biliyoruz öyle ya da böyle binlerce lira ödüyoruz insan değer görmek istiyor

Kızlar ben aktif yazamıyorum pek 🫠 pazartesi öğlen transferim olacak inşallah çoookk heyecanlıyım 🥹 ama o kadar ilaç kullanıyorum ki kabız oldum ne yapacağım transferden sonra da böyle olursa diye korkuyorum 😦
Canım benim doktorum duphaloc diye bir şurup önerdi kabızlık durumunda kullanmam için sende sorup kullanabilirsin istersen

X