- Konu Sahibi ananasmango
- #3.041
75 bin lira falan tuttutüp bebek işlemleriniz ilaçlarınız hemen hemen ne kadar tuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
75 bin lira falan tuttutüp bebek işlemleriniz ilaçlarınız hemen hemen ne kadar tuttu
Evet canım aile hekimine yazdırabilirsinKızlar birde benim progestan fitilim bitti bunu hastaneye mi yazdırmam lazım sağlık ocağına yazdırabilir miyim
Beni de tekerlekli sandalye ile yürüttülerBen transferimi oldum Bunlar da bizimkiler İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır Bu sefer başka merkezdeyim. transferi yapıp beni tekerlekli sandalyeye yürüttüler umarım bir şey olmaz miniklere
Canım senin sonucun ne zaman belli oluyo peki? Allah dualarını kabul etsin şu mubarek günde canım benimGüzel günler yola çıkmışş geliyorlarr çiçeğimmmm
Nereye taşıttınız acaba ben de taşıtmayı istiyorum oradanAyy ben bahçecide ebru öztürke gittim de gitmez olaydım psikolojimi bozdular benim. İletişimsizlik acayip canımı sıkmıştı. Embriyolarım oluşmadı laboratuardan aradılar haber verdiler doktor beni aradı konuştuk. Üç gün sonra tekrar aradı sanki hiç konuşmamışız gibi tekrar embriyoların oluşmadığını söyledi. Bu sefer görüşmeye gittik benim öncesinde orada iki kere transferim olmuştu dışardan bir doktorla. Bana gelmiş diyorki iki kere denemişsiniz bir kere gebelik oluşmuş. Benim nasıl haberim yoksa o gebelikten artık. Yani sonuç olarak beni çok bunalttı orası. İki tane embriyom var orda ama devam etmedim. Merkez değiştirdim para değil insan muamelesi gördüm.
Transferden sonra odaya sedye ile gitmediniz mi?Beni de tekerlekli sandalye ile yürüttüler
Valla taşıtmadık hala ordalar. Aralık ayında bir seneleri dolacak. Ne yapıcaz bilmiyorum. Gittiğim merkezde her şeye yeniden başladık.Nereye taşıttınız acaba ben de taşıtmayı istiyorum oradan
Transferden sonra beklentiler 15 dk falan sonra da tekerlekli sandalye ile odaya goturdulerTransferden sonra odaya sedye ile gitmediniz mi?
Tinimmmmm hayırlı sonuçlarla gel insallah tahmin ediyorum ki suan bebisleri alıp gelmişsindir kaçıncı gün belli olacak Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın bu topikte ne kadar bekleyen anne adayı varsa hepsinin birer ikişer dolsun kucakları sağlıkla mübarek cuma hürmetine AminnnnAminnnn kuzummm Allah Razı olsunn
Benimle aynı tarihte olmuşsun.Merhaba hanımlar:) bende 16 Ekim'de iki tane 4aa 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum ama hiç belirtim yok ikisi de mi tutmadı diye çok düşünüyorum
Evet forumu baştan sona okudum sizde belirti arayıp bulamayanlar grubundasiniz belki diyorum bizim bebisler sessiz sakin geliyordurBenimle aynı tarihte olmuşsun.
Benim transfer oldu hemen kalkıp yürüttüler tekerlekli sandalyeye oturttular. Hiç beklemedim yani sedyede. Hastalar genelde öyle talep ediyor ama bilimsel hiçbir dayanağı yok dediler. 5 dk sonra da wc’ye gidebilirsiniz dedilerTransferden sonra odaya sedye ile gitmediniz mi?
yeniden para alıcaklar sizden o zaman Allah bilir kaç tl olduValla taşıtmadık hala ordalar. Aralık ayında bir seneleri dolacak. Ne yapıcaz bilmiyorum. Gittiğim merkezde her şeye yeniden başladık.
Benim öyle bir talebim olmadı ama bana özellikle yatarken başını kaldırma dediler o yarım saat bir saat içinde. Ertesi gün normal hayatına dön dedilerBenim transfer oldu hemen kalkıp yürüttüler tekerlekli sandalyeye oturttular. Hiç beklemedim yani sedyede. Hastalar genelde öyle talep ediyor ama bilimsel hiçbir dayanağı yok dediler. 5 dk sonra da wc’ye gidebilirsiniz dediler
Evet yeniden başlayınca öyle oldu mecbur. Transferim de oldu yarın kan vericem inşaallah. İlaçlarla 75 bin lira falan tuttu. Ama gittiğim hastane hem bahçeciden daha uygun hem de insana para gözüyle bakmıyorlar. Sonuçta bu tedavinin tuzlu olduğunu hepimiz biliyoruz öyle ya da böyle binlerce lira ödüyoruz insan değer görmek istiyoryeniden para alıcaklar sizden o zaman Allah bilir kaç tl oldu
İnşallah öyledir bende de hiçbir belirti yokEvet forumu baştan sona okudum sizde belirti arayıp bulamayanlar grubundasiniz belki diyorum bizim bebisler sessiz sakin geliyordur
Canım benim doktorum duphaloc diye bir şurup önerdi kabızlık durumunda kullanmam için sende sorup kullanabilirsin istersenKızlar ben aktif yazamıyorum pek pazartesi öğlen transferim olacak inşallah çoookk heyecanlıyım ama o kadar ilaç kullanıyorum ki kabız oldum ne yapacağım transferden sonra da böyle olursa diye korkuyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Amin amin Allahım inşallaj Allahım hepsini yaşatsınHayırlı olsun canım benim inşallah darısı keseyi görmeye, kalp atışını duymaya olsun Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin